Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
yeni mobil site, facebook mobil uygulamasına benziyor, ben beğendim gerek hız olsun gerek görünüş olsun gayet güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Ozan

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ben bir önceki stili istiyorum yaa çok soğuk geliyor bu tema

technocu1

Üye
Oldum olası değişiklikleri sevmemişimdir. Fakat değişmeyen tek şey de değişimdir. Eskiden açılan başlıkların kaç sayfaya ulaştığı gözüküyordu. Artık gözükmüyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Oldum olası değişiklikleri sevmemişimdir. Fakat değişmeyen tek şey de değişimdir. Eskiden açılan başlıkların kaç sayfaya ulaştığı gözüküyordu. Artık gözükmüyor.
Bunlar kalıcı köklü sorunlar değil, tasarım düzenlenirken unutulmuş ve halledilecek en kısa zamanda uygun sekilde

Değişim, sizin söyledikleriniz dikkate alınarak yapılıyorsa bundan güzel birşey yok bence

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, asigsasi, ÇaRşI 2387 ve 1 kişi daha
anıl emir

anıl emir

Üye
Sitenin rengi banada biraz soluk geldi sayfanın en altında herkesin kendine göre seçebileceği renk paketleri olabilir :D

Invoke

Invoke

Üye
Başta bana da soluk geliyordu eski temaya göre ama ,alıştıktan sonra, artık çok daha iyi görünüyor gözüme. Sade olması daha iyi. Kişinin kendisi için düzenleyebileceği bir şey yaparsanız o olur ama tamamen değiştirecekseniz de sade olması taraftarıyım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: anıl emir ve ÇaRşI 2387
cyborg78

cyborg78

Üye
Ayrıca telden "giriş üstte" hadi e birde çıkış orda olsa vBulletin gibi dicem ama sanırım "Xenforo"da o özellik yok gibi mi acaba :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nickinizin üzerinde olması gereken yerde açıkcası farklı bir işlevsellige zaten gerek yok

Mobil sitemizde zaten sol menüde açık olarak Çıkış linki var

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, cyborg78 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Ayrıca telden "giriş üstte" hadi e birde çıkış orda olsa vBulletin gibi dicem ama sanırım "Xenforo"da o özellik yok gibi mi acaba :)
sağ üste bulunan nicke tıkla çıkış onun içinde :)

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
sağ üste bulunan nicke tıkla çıkış onun içinde :)
yahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayın
opera mini tarayıcıdan bahsedyonuz dimi hocam, telefonu dik'te tuttum, yan yatırdım yine yok öyle bişey, en altta inince anca nicke tıklaman gerek, demek istediğim giriş nasıl üstteyse çıkışta orda olması lazım, en alta iki saat inmeye uğraşmayalım :)
saygılar :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayın
opera mini tarayıcıdan bahsedyonuz dimi hocam, telefonu dik'te tuttum, yan yatırdım yine yok öyle bişey, en altta inince anca nicke tıklaman gerek, demek istediğim giriş nasıl üstteyse çıkışta orda olması lazım, en alta iki saat inmeye uğraşmayalım :)
saygılar :bigstar:
senin kullanmış olduğun opera mini den kaynaklı dır

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
hmm evet aynen öyle arkadaşım "tek sütun görünümü" açık olduğundan dolayı farklı çıkıyo karşıma
denedim şimdi kapalı yaptım, dediğin gibi sağ üstte nick :oke:
farklı sitelerde sorunlu olduğundan dolayı -tek sütun görünümü- genelde açık benim
bilgilendirme için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Yine 2 Alıntı yazısı yan yana olmuş. Hiç değilse birine Alıntı Al vb. bir şey yazsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Düzeltildi..

• Beğen
Tepkiler: Ozan, asigsasi, 0MG90 ve 1 kişi daha
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Profillerde , Konular bilgisi altında konu sayılarınız eklendi.
Uzun zamandır istenen bir özellikti. Konu sayılarınız tekrar sayılıyor, yanlıslık oldugunu düşünenler buradan belirtsin inceleyelim.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, ANIL ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Forumun dil dosyasinda köklü duzenlemeler yapildi, eksikler ve farkilik hissettiginiz bolumler olursa lutfen belirtin
  • Forum ana sayfasinda ilgilenmediginiz ana kategorileri, gizleyip gosterebileceginiz buton eklendi. Bu ayrica sag taraftaki bloklar icin de gecerli

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, 0MG90, ANIL ve 2 diğerleri
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Bildirimlerde, beğeniler gruplandı. Tek tek bildirim yerine; "ali,ahmet,veli,mehmet ve diğer 5 kişi x adlı konunu begendi" seklinde.

• Beğen
Tepkiler: anıl emir, 0MG90, Buğra ve 2 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Forum ana sayfasında online üyelerin hepsi gözüküyor, sürekli böyle mi kalacak? Kötü duruyor bence.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90

Üst Alt