Bunlar kalıcı köklü sorunlar değil, tasarım düzenlenirken unutulmuş ve halledilecek en kısa zamanda uygun sekildeOldum olası değişiklikleri sevmemişimdir. Fakat değişmeyen tek şey de değişimdir. Eskiden açılan başlıkların kaç sayfaya ulaştığı gözüküyordu. Artık gözükmüyor.
sağ üste bulunan nicke tıkla çıkış onun içindeAyrıca telden "giriş üstte" hadi e birde çıkış orda olsa vBulletin gibi dicem ama sanırım "Xenforo"da o özellik yok gibi mi acaba![]()

yahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayınsağ üste bulunan nicke tıkla çıkış onun içinde![]()

senin kullanmış olduğun opera mini den kaynaklı dıryahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayın
opera mini tarayıcıdan bahsedyonuz dimi hocam, telefonu dik'te tuttum, yan yatırdım yine yok öyle bişey, en altta inince anca nicke tıklaman gerek, demek istediğim giriş nasıl üstteyse çıkışta orda olması lazım, en alta iki saat inmeye uğraşmayalım
saygılar![]()
Forum ana sayfasında online üyelerin hepsi gözüküyor, sürekli böyle mi kalacak? Kötü duruyor bence.

Görmemiştim tamam teşekkürler.O kutucuğun sağ üstünde "-" ye tıkla, kapansın.![]()