Ozan
Admin
Artık kendi ceza puanlarınız profillerinizde görülebilir ..
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ödül Puanları sistemini kullanmıyoruz şu an Uğur@Ozan, bir ara Ödül Puanları vardı, varken de ne olduğunu anlamamıştım o değil de sonra platform sıfırlanınca onlar da gitti. Gelecek mi yoksa böyle mi kalacak ve gelirse de tam olarak ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim. Sanırım mesaj/konu/beğeni sayına göre bir nevi ödül gibi bir şey .
Pek önemli değil benim için yine de bi sorayım istedim.
+2435343243565Aynen, şikayetleri takip edebilsek güzel olur.
Bir de kendi profilimizdeki başkalarının mesajları silebiliyoruz; ama kendi mesajlarımızı silemiyoruz. Kendi mesajlarımızı da silebiliyor olsak güzel olmaz mı?

Yazıya profil ayarlarından renk verme tekrar gelse daha iyi olur gibi![]()
Yapan gene yapıyor amaBence böyle daha iyi. Hepsi standart işte, diğer türlü herkes değişik değişik yazıyor. Hoş değil bence. Kimisi çok kalın yazıyor, kimisi küçük yazıyor. Kimi çirkin duruyor kimi gözü yoruyor...
Aslında biz yapsak isteyen görse isteyen görmese; profil ayarlarında yazı tipini standart olarak gör ve yazı tipini kişişelleştirilmiş gör gibi yer olsa... 
O maviyi bile bile yaptım gerçektek okumak zor. Yanlış hatırlamıyorsam nextman'ın yazısı küçüktü heralde o da okunmuyorduMesela yukarıda arkadaşımız(@Anti-Okul ) farklı bir renk kullanmış, normalde sevdiğim bir renktir ama ciddi anlamda okuması zor. Pek net görünmüyor. Beyazın üzerinde en iyisi siyah.
Konu açarken ilk mesajda ya da onun dışında önemli yerlerde gerektiğinde yazımızı düzenleyebiliyoruz zaten. Onun dışında tek tip olması bence daha iyi.
Hem yapan yapıyor ama pek hoş durmuyor. Tümden tek seferde ayarlama seçeneği olmayınca da genelde üşeniyorlar en azından bu "yapan yapıyor" olayı minumuma inmiş oluyor. @Anti-Okul
Bazıları ciddi anlamda kötü yazıyor. Büyük puntoyla Arialde kalın yazmak nedir yani? Çok iyi hatırlıyorum böyle yazılar vardı ve göz alan renklerdi. Yazı uzun olunca hele hiç okunmuyordu. Kimi yazılarda times new roman italik ve küçük puntoluydu, bunu da okumak sıkıntı... Tek tip daha iyi diye düşünüyorum.

O maviyi bile bile yaptım gerçektek okumak zor. Yanlış hatırlamıyorsam nextman'ın yazısı küçüktü heralde o da okunmuyordu![]()

Mesaj cevaplama yerine Alıntı yazmışsınız 2 tane Alıntı yazısı yan yana olmuş? Cevapla yazısı kalsaydı iyiydi bence.