Evet arkadaşlar, Ozan dün düzenlemeyi yaptı, bazı hatalı başlıkları değiştirdik.konu başlıklarını eskisi gibi düzenleme artık yapıyoruz bunun için Teşekkürler @Ozan![]()
Otomatik başlık düzeltme özelliğini kapattım artık başlıklar yazdığınız gibi görülecek, sadece tümü büyük harften oluşan başlıklar yasaktır bilgilerinize.bişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var
yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca![]()
Bende sorun yok![]()

ayrıntılı düzenlemeye giriyorum, başlığı nerden düzenliyoruz yok orda![]()
Bende sorun yok![]()
Bende sorun yok![]()

Yukarıda, sağ üstte, konunun izlemesini durdur/konuyu izle yazan yerin yanında "Konu Araçları" var. Ona bas. "Başlığı Düzenle" çıkacak.
Bugda mı kaldın
Diyorum ya:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynen arkadaşım opera miniden biraz sorunlu olmaya başladı gibi, opera mobil'e kafa kafaya geldi hızıSite çok yavaşladı opera miniden zar zor giriyorum. Kaç gündür deniyorum açılmıyor bende bir daha denemedim .Bazende bununla karşılaşıyorum.
"Sunucudan okumada sorun."

Tapatalk da koruma amaçlı bekleme süresi ve bu tip birleştirme özellikleri yok işin kötü yanı tapatalk müdehale de istemiyor. Kullanıcılar oldugu için vazgeçmek de istemiyoruz şu an yeni güncelleme gelinceye kadar bu sekilde . Flood süresinin amacı güvenliktir aslında öncelikli olarak ve tapatalk da bu su istimal edilemez durumdadır zaten o yönden yapmamışlardır. Birleştirme ise ekstra bir özellik tabi tapatalk da bu yok ancak umarım yakın zamanda ona da gelecektir.