abi harfleri yutuyormu yoksa alıntının üstkısmında mı kalıyor ona dikkat eder misinMerhaba... Kullandığım işletim sistemi Win8.1 Enterprise İe11 dir. Benim sorunum alıntı olarak cevap yazdığımızda klavyede harflere basmamıza rağmen harf çıkmıyor haliyle cümleyi eksik yazmış oluyorum. Kısacası harfleri yutuyor diyebilirim... ama şuan alıntı yapmadan hızlı bir şekilde yazdığım zaman gayet akıcı bir şekilde sorunsuzca yazabiliyorum. Bu sorunum yeni sisteme geçmesiyle başlamış durumda olup, başka sitelerde hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum. Çözeceğinizi umuyorum kolay gelsin....

mesela hakan yazıyorum hızlı bir şekilde... hakn yazıyor...abi harfleri yutuyormu yoksa alıntının üstkısmında mı kalıyor ona dikkat eder misin![]()
he o zaman farklı bi sorun varmesela hakan yazıyorum hızlı bir şekilde... hakn yazıyor...
bendede dediğim şey oluyo 
ahahah @Ozan abi bu @-qarapapaq- forumu cracklamiş hacklemiş![]()
yeni üyeler mesaj yazmış olmasın belki onaydadırSen 155tesin şuan ama aradaki 6 mesaj yok. Aynısı Komik Capsleriniz Varsa Alalım | Sayfa 112 şu konuda da var burada kayıp olan sadece 1 mesaj. 112.Sayfada.

yeni üyeler mesaj yazmış olmasın belki onaydadır![]()
Sen de sorun yok mu?vardı demin de hani bi ara mesajlar onaya gidiyodu ya önceki forumda ordan aklımda kalmış. dedim belki sorun budurHmm, öyle bir şey mi var?Sen de sorun yok mu?

vardı demin de hani bi ara mesajlar onaya gidiyodu ya önceki forumda ordan aklımda kalmış. dedim belki sorun budur![]()

bende de aynı156 ya geçtik mesela... 155te hepi topu 4 mesaj görünüyor ben de. Neyse, sorun neyse bakarlar, daha fazla konuşup konuyu şişirmeyelim.![]()
aynen haklısın 
şikayet takibi ne zaman devreye girecek acaba
konu başlıklarını eskisi gibi kendimiz ayarlayalım
saygılar @Ozan adminim.![]()
Gelecek denildi ama baya oldu gelmediBence de.
Şikayet takibi önemli.

En kısa zamanda gelecektir arkadaşlarşikayet takibi ne zaman devreye girecek acaba
konu başlıklarını eskisi gibi kendimiz ayarlayalım
saygılar @Ozan adminim.![]()

Teşekkürler açıklaman içinEn kısa zamanda gelecektir arkadaşlar![]()

Önce şöyle bir ss koyalım:
ahahaha forum çöküyoBir Bug daha buldumÖnce şöyle bir ss koyalım:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi 1.si Anıl-D'nin mesajı.
2.si benim mesajım ama Anıl-D'nin mesajına eklendi.
Şöyle oldu: mesajı hızla yazdım bekleme süresine girdik. Mesaj göndermek için 7 saniye beklemelisiniz ibaresi gördüm, o sırada cevaplaya ayıptır söylemesi abandım desek yeridir. Sonra mesaj ayrı olmadı, Anıl-D'nin mesajına eklendi. Çok garip.![]()