Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

f299

f299

Üye
öncelikle yenilik tabiki iyidir tüm maxicep çalışanlarıda işini yapıyor site görünümü gayet güzel ve başarılı :)

ismail

ismail

Üye
Merhaba... Kullandığım işletim sistemi Win8.1 Enterprise İe11 dir. Benim sorunum alıntı olarak cevap yazdığımızda klavyede harflere basmamıza rağmen harf çıkmıyor haliyle cümleyi eksik yazmış oluyorum. Kısacası harfleri yutuyor diyebilirim... ama şuan alıntı yapmadan hızlı bir şekilde yazdığım zaman gayet akıcı bir şekilde sorunsuzca yazabiliyorum. Bu sorunum yeni sisteme geçmesiyle başlamış durumda olup, başka sitelerde hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum. Çözeceğinizi umuyorum kolay gelsin....
abi harfleri yutuyormu yoksa alıntının üstkısmında mı kalıyor ona dikkat eder misin:)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
haqanguven

haqanguven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
151-152 konuşulan olaya bir örnek: Haber - Galaxy S Iii Için Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

Başlık "S III" olmamış "S Iii" olmuş =P Güzel olmuş mu? Olmamış.Bu sayfada bir sorun mu var? 154'den bakınca 6 mesaj daha diyor ama 155'e geçince hiç mesaj yok, boş bir sayfa var.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve mesajım diğer mesaja eklendi, o 6 mesaj olayı hala var. Hala 154.sayfadayım ve 155 boş.

@Ozan

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve asigsasi
ismail

ismail

Üye
ahahah @Ozan abi bu @-qarapapaq- forumu cracklamiş hacklemiş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
vardı demin de hani bi ara mesajlar onaya gidiyodu ya önceki forumda ordan aklımda kalmış. dedim belki sorun budur :)

156 ya geçtik mesela... 155te hepi topu 4 mesaj görünüyor ben de. Neyse, sorun neyse bakarlar, daha fazla konuşup konuyu şişirmeyelim. :tebessüm:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
şikayet takibi ne zaman devreye girecek acaba :hmmm
konu başlıklarını eskisi gibi kendimiz ayarlayalım :)
saygılar @Ozan adminim. :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Nextman
Invoke

Invoke

Üye
Bir Bug daha buldum :D Önce şöyle bir ss koyalım:

Şimdi 1.si Anıl-D'nin mesajı.
2.si benim mesajım ama Anıl-D'nin mesajına eklendi.

Şöyle oldu: mesajı hızla yazdım bekleme süresine girdik. Mesaj göndermek için 7 saniye beklemelisiniz ibaresi gördüm, o sırada cevaplaya ayıptır söylemesi abandım desek yeridir. Sonra mesaj ayrı olmadı, Anıl-D'nin mesajına eklendi. Çok garip. :D

Ekli dosyalar

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Bir Bug daha buldum :D Önce şöyle bir ss koyalım:

Şimdi 1.si Anıl-D'nin mesajı.
2.si benim mesajım ama Anıl-D'nin mesajına eklendi.

Şöyle oldu: mesajı hızla yazdım bekleme süresine girdik. Mesaj göndermek için 7 saniye beklemelisiniz ibaresi gördüm, o sırada cevaplaya ayıptır söylemesi abandım desek yeridir. Sonra mesaj ayrı olmadı, Anıl-D'nin mesajına eklendi. Çok garip. :D
ahahaha forum çöküyo :D

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hızlı Mesaj Yazım Yerinde Şimdilik Denk Geldiğim Birşey Fark Ettim, Cevaplaya Bastım Ama İki Kere Cevaplamaya Basmışım Gibi Oldu Hata Mesajı Çıktı. Buna Ek Olarak Opera Minide Site İçindeki Linke Tıklayınca Açılmama Gibi Birşey Olmakta(Wi-Fi), Sık Karşılaştığım Birşey Değil Ama Yine de Belirtmekte Fayda Var.

• Beğen

Üst Alt