Şimdi tekrar gezinip sorun devam ediyor mu iletir misiniz ? Bende farkettim sorun benim bilgisayardan kaynaklı diye düşünüyordum. Birkaç düzenleme yaptım kontrol edelim ..Bildirimlere veya konulara tıkladığımda bazen bu açılıyor sorun sadece bende mi acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet düzelmiş teşekkürler..Şimdi tekrar gezinip sorun devam ediyor mu iletir misiniz ? Bende farkettim sorun benim bilgisayardan kaynaklı diye düşünüyordum. Birkaç düzenleme yaptım kontrol edelim ..
Şikayet takibi şuan aktif değil ancak ilerki zamanlarda eklenebilir.Şikayet takibi kalktı mı? ben mi göremedim?
Ben öyle olduğunu bilmiyordum , hepsini büyük yazınca ilk harften sonrakilerin küçükdüğünü sanıyordum.Düzenli olması için de... Biz de düzensiz yazmıyoruz ki. Mesela parantez içinde bir şey yazarken ya da köşeli parantezde ya da "-" işaretinden ya da "/" işaretinden sonra bir şey yazarken ilk harfi büyükle başlatmak istiyoruz. Misal, Amoplasmxz[Güncel] yazacağım, [güncel] oluyor otamatik olarak. Boşluk bırakmak gerekiyor [ Güncel] şeklinde o zaman da eğer satırın sonundaysa "[" üstte "Güncel]" altta kalıyor ya da hepsi aynı satırda olsa da ayrık "[ Güncel]" duruyor ve hoş olmuyor. Kısacası böyle olunca daha düzgün olmuyor, bence.
Neyse, çok da önemli bir şey değil.
Örnek Url verir misin konu icin? Tumunde mi ?sitenin kendi eklentisine resim yüklendikten sonra tam resim veya küçük resim diyerek açtığım konular daki resimler diğer arkadaşlar da kırık resim olarak gözüküyor sorun mu var @Ozan cevabını bekliyorum![]()
Örnek Url verir misin konu icin? Tumunde mi ?

Kırık değil de başka bir sorun vardı düzelttim.evet genel tüm konuların resimleri başkaların da kırık gözüküyor
Aquaworld By Intheme C.studio - 1.00 S^3 ThemeDark Ii (beta)- V.1.00(3)yorumları da okursan daha makul olur![]()
bunun için teşekkürlerKırık değil de başka bir sorun vardı düzelttim.
diğer sorun daha önemli 
Bununla ilgili görülebilecek bir çalışma yapıcam arkadaşlar ..Eski temada ceza puanımızı görebiliyorduk şimdi göremiyoruz. @Ozan
Tamam Teşekkürler.Bununla ilgili görülebilecek bir çalışma yapıcam arkadaşlar ..