Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
konu başlıklarını eskisi gibi düzenleme artık yapıyoruz bunun için Teşekkürler @Ozan :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
konu başlıklarını eskisi gibi düzenleme artık yapıyoruz bunun için Teşekkürler @Ozan :)
Evet arkadaşlar, Ozan dün düzenlemeyi yaptı, bazı hatalı başlıkları değiştirdik.
Denk geldiğiniz hatalı başlıklar varsa size zahmet bildirin düzeltelim ve yine aynı şekilde sizden ricamız tamamen büyük harf kullanan olursa şikayet ediniz lütfen düzeltelim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
O zaman konularımın başlıklarına bir el atayım :eller:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var :D

yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca :s
Otomatik başlık düzeltme özelliğini kapattım artık başlıklar yazdığınız gibi görülecek, sadece tümü büyük harften oluşan başlıklar yasaktır bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Serhan, SHS ve 3 diğerleri
SHS

SHS

Üye
konu başlıklarını düzenleyemiyorum :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
ayrıntılı düzenlemeye giriyorum, başlığı nerden düzenliyoruz yok orda :hmmm

Yukarıda, sağ üstte, konunun izlemesini durdur/konuyu izle yazan yerin yanında "Konu Araçları" var. Ona bas. "Başlığı Düzenle" çıkacak.

Invoke

Invoke

Üye
Bugda mı kaldın :ehe

Diyorum ya:

Yukarıda, sağ üstte, konunun izlemesini durdur/konuyu izle yazan yerin yanında "Konu Araçları" var. Ona bas. "Başlığı Düzenle" çıkacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve SHS
marist

marist

Üye
Site çok yavaşladı opera miniden zar zor giriyorum. Kaç gündür deniyorum açılmıyor bende bir daha denemedim .Bazende bununla karşılaşıyorum.

"Sunucudan okumada sorun."

cyborg78

cyborg78

Üye
Site çok yavaşladı opera miniden zar zor giriyorum. Kaç gündür deniyorum açılmıyor bende bir daha denemedim .Bazende bununla karşılaşıyorum.

"Sunucudan okumada sorun."
Aynen arkadaşım opera miniden biraz sorunlu olmaya başladı gibi, opera mobil'e kafa kafaya geldi hızı :bigstar:

Serhan

Serhan

Üye
O değilde tapatalkdan art arda mesaj atınca eklendi olmuyor flood yapılıyor :(

Invoke

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Açıklamak gerekirse, görüldüğü gibi tapatalkta değil pcdeyim. Peş peşe mesaj attım.
1. Bekleme süresi çıkmadı. 2. Eklendi olmak yerine ikinci bir mesaj oldu.

Paylaşayım dedim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk da koruma amaçlı bekleme süresi ve bu tip birleştirme özellikleri yok işin kötü yanı tapatalk müdehale de istemiyor. Kullanıcılar oldugu için vazgeçmek de istemiyoruz şu an yeni güncelleme gelinceye kadar bu sekilde . Flood süresinin amacı güvenliktir aslında öncelikli olarak ve tapatalk da bu su istimal edilemez durumdadır zaten o yönden yapmamışlardır. Birleştirme ise ekstra bir özellik tabi tapatalk da bu yok ancak umarım yakın zamanda ona da gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Nextman ve Serhan
Invoke

Invoke

Üye
Tapatalk da koruma amaçlı bekleme süresi ve bu tip birleştirme özellikleri yok işin kötü yanı tapatalk müdehale de istemiyor. Kullanıcılar oldugu için vazgeçmek de istemiyoruz şu an yeni güncelleme gelinceye kadar bu sekilde . Flood süresinin amacı güvenliktir aslında öncelikli olarak ve tapatalk da bu su istimal edilemez durumdadır zaten o yönden yapmamışlardır. Birleştirme ise ekstra bir özellik tabi tapatalk da bu yok ancak umarım yakın zamanda ona da gelecektir.

Yalnız olay pcde chromeda oldu, tapatalkta değil. Ya siz beni anlamadınız ya ben sizi anlamadım.

Neyse...

Şu paylaşılan uygulamalar hakkında bir şey demek istiyorum mesela atıyorum android tema bölümünde x teması versiyon 1.2 için ayrı 1.3 için ayrı 1.5.1 için ayrı konu, sonra oralar şişiyor, aynı konu altında paylaşılsa olmaz mı? Zor mu olur acaba?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Pc de chrome tarayıcısıyla aynı bug var

0MG90

0MG90

Üye
Artık ceza puanlarımızı profilimizde görmeliyiz ne zaman eklenecek?

Üst Alt