Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
sendeki de mini galiba semih

• Beğen
Tepkiler: achambo

achambo

achambo

Üye
evet mini kotalıyım abi ne yapayım:tebessüm:

@asigsasi5 dk da 1 mb yiyo önceden 15-20 dk da yerdi

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
evet mini kotalıyım abi ne yapayım:tebessüm:

@asigsasi5 dk da 1 mb yiyo önceden 15-20 dk da yerdi
eski geri gelmeyeceği için biz de sıkıntıları dile getirelim belki bi light tema çıkarır belli olmaz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
Windows 8.1 blue işletim sisteminde yom yazarken klavyede tuşlara basmama rağmen harfler çıkmıyor ... başka sitede denedim bu sorun yok sadece burada var...

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Windows 8.1 blue işletim sisteminde yom yazarken klavyede tuşlara basmama rağmen harfler çıkmıyor ... başka sitede denedim bu sorun yok sadece burada var...
Bu sorun giderilmişti ctrl + f5 yaparak javascriptlerin tekrar yüklenmesini sağlayın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir konu hakkinda bildirim geliyor.
Sonra ben bildirimlere tiklamadan o konuya giriyorum ama bildirim hala duruyor. Bunu duzeltebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bildirime tıklamadan, bildirimi geçemezsiniz. Facebook daki gibi, mantık aynı :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Masaüstü ve Mobil görünümü diye ayrı ayrı bir tanım yok, masaüstü neyse web de kırpılarak sunuluyor bu teknolojiye responsive design adı veriliyor.
reklamları onun için mi yok etmiyor sunuz mobilde
Masaüstü ve Mobil görünümü diye ayrı ayrı bir tanım yok, masaüstü neyse web de kırpılarak sunuluyor bu teknolojiye responsive design adı veriliyor.
reklamları onun için mi yok etmiyor sunuz mobilde

bilgetosba

bilgetosba

Üye
site gerçekten çok güzel olmuş :) ellerine sağlık abi :)site gerçekten çok güzel olmuş :) ellerine sağlık abi :)

penah0

Üye
çok pis hem de laap çok,keçmiş siteniz çok kolay ve iyi idi bence

fenerlifuat

fenerlifuat

Üye
mobil halini BEKLIYORUZ

Akıncı

Akıncı

Üye
30 sn yok mu öldürür insanı @Ozan abi 15 sn ye ye döndürme şansın yok mu

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Ulysseus

Ulysseus

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Nokia 5800 odaklı çalışırsak, maalesef yeni cihazlarda güzel ve akıllı görünüm elde etmek mümkün degil, yani bir mobil görünüm olacaksa bu da yeni hızlı ve teknolojik, fonksiyonel olmalı ki Nokia 5800 gibi donanım olarak düşük seviyede telefonlar için maalesef çok çok hızlı bir yapı sunamayız, o zaman hızlı donanıma sahip günümüz teknolojisine haksızlık etmis oluruz

Profilinize girmek istiyorsanız nickinize tıklamanız yeterli bir bug mevcut degil, tarayıcı fonksiyonlarıyla alakalı sorun olabilir telefonunuzda

Sikayet taleplerini görebileceginiz bir sayfa olusturmaya calisacagim. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda, raporların durumunu bildiren uyarılar bildirim merkezine eklenebilir. Bunu ilerleyen zamanalrda zaten forum yazılımının yapacağını düşünüyorum yeni sürümlerde.

İzlenen konular sorunsuz calisiyor, eğer izlediginiz konuda yeni bir yanıt yoksa o yüzden görünmüyordur, bug degil.

Reklamları mobilde düzenleyecegim ancak 1 reklam daha kısabilirim 2 reklam her halukarda olacak, şu an 3 reklam var ancak reklamlar kesinlikle kasmıyor, hepsi google ın optimize ve cache ile sunulan basit reklam kodları, olup olmaması arasında saliseler inanın oynamıyor gibi.

Maxicep logosu portala yönlenecek sorun yok.

Eklentilerde sorun yok yanlız bazı eklentilerin görünmedigi rapor edildi,bunları belirtin özel mesaj ile inceleyelim..
teşekkürler tamam zaten s3 mini alacağım olsun :DYa Forum Ayarlarında Yazi Fontumu Ve Renk Ayarlama Yerini Bulamadım Da :D Nerede VAr Mı Yokmu

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mini de kayda değer derecede hızlanma var, emeği geçen herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
mini de kayda değer derecede hızlanma var, emeği geçen herkese teşekkürler
evet nasıl anlatsam direk sanki internete bağlıymışta direk yapmak istediğin şey hemen açılıyor ve direk giriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
cyborg78

cyborg78

Üye
bir yeni bildiriminiz bulunuyor. hmm feys gibi direkt bildiriyor yani, xenforo'nun bu özeliğimi var sadece yoksa bi sürü varmı daha :ok2:
bişiy taa var, forum anasayfada konu başlıklarında "şu kadar kişi bu konuya bakıyor" die sayı yok, ayrıca konuya girincede aynı altta bu konuyu inceleyen şu kadar kişi die bişiy yok, bu bir eksiklik bence .p :islik

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bir yeni bildiriminiz bulunuyor. hmm feys gibi direkt bildiriyor yani, xenforo'nun bu özeliğimi var sadece yoksa bi sürü varmı daha :ok2:
bişiy taa var, forum anasayfada konu başlıklarında "şu kadar kişi bu konuya bakıyor" die sayı yok, ayrıca konuya girincede aynı altta bu konuyu inceleyen şu kadar kişi die bişiy yok, bu bir eksiklik bence .p :islik
bunun sadece bildirim olayı güzel diğer herşey v bluetin de çok daha güzel kullanışlı stabildi şu eklenti eklerken kullandığımız alan bile çok kullanışlı durmuyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, arslanla, cyborg78 ve 1 kişi daha
tequilaq

tequilaq

Üye
açıkçası eskisi daha güzeldi ama aynı dert bende de var.şöyleki benim de bir yakınımın işi ile ilgili bir forumum var ona ayrı bir portal yükledim isyan sesleri çıkmaya başladı:) ben de her yenilik başta garipsenir kullanın çok daha güzel diyorum bakalım şimdilik devam yani buna da alışır önemli olan içerik

• Beğen

Üst Alt