Uhops
Üye
Fark ettim ama yazı yazı yazınca daha güzeldi.(online offline) bu mobillerden veri tasarrufu için mi kalktı.Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.
Fark ettim ama yazı yazı yazınca daha güzeldi.(online offline) bu mobillerden veri tasarrufu için mi kalktı.Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.
Telefonun tarayıcısı engelliyor olabilir scripti, normalde begen dediginiz an begeniyor zaten mesajı. Ancak sayfa yenilemeye gerek kalmadan gösterimi için javascript calisiyorforum eski haline göre güzel olmuş bazı sorunlar düzelmiş. Yuvarlağın sürekli dönmesi sorunu düzelmiş teşekkürler ama bu sefer de beğeniye basıyorum beğenenler arasında nickim çıkmıyor...
Mesaj silme özelliğini kapattık evet zaten daha önceki forumda da kapalıydı üyelerin mesaj silmesini istemiyoruz.Tamam altaki değişikleri kaydetmediğim için olmuş, online veya offline yazısı daha güzeldi ama gitmiş(mobiller içn heralde) Ve bugün asha 303 telefonun kendi tarayıcı ile sitenin anasayfasına 7-8 saniyede girdim.(wi-fi belki yavaştır daha hızlıda olabilir) Ve son olarak önceden yazdığımız mesajı silebiliyorduk o gitmiş galiba işe yarıyordu bazen.
Daha iyi olması için bu sekilde yaptım, yazı daha kalabalık gösteriyordu .Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.
TamamMesaj silme özelliğini kapattık evet zaten daha önceki forumda da kapalıydı üyelerin mesaj silmesini istemiyoruz
.Daha önce defalarca söylediğim gibi, şu an için yok ilerleyen zamanlarda bildirim desteğiyle olabilir .. @CABBARŞikayet takibi var mı bu yeni forum yazılımında ? @Ozan @Nextman
bir sayfadaki mesaj sayısını 10 yapabilirmiyiz.Daha önce defalarca söylediğim gibi, şu an için yok ilerleyen zamanlarda bildirim desteğiyle olabilir .. @CABBAR
@OzanO kadar çok şey yazmışsın ki Ozan'a şu an serum bağladılar![]()

bizim bir arkadaşa sordum opera mini ile giriyordu hiç sorun yok dedi bugün sabahOpera / Nokia performans durumu nasil arkadaslar ?
şu an yine kasmaya başladı sayfa yine dolmuyorOpera / Nokia performans durumu nasil arkadaslar ?
Sayfa dolmayı tekrar tekrar dener misiniz? Devamlı yapmıyor benim testlerime göre ?gün ortalarında sayfa hemen doluyor du şimdi yine eskisi gibi olmuş yuvarlak dönüp duruyor opera mobil ile
şu an yapmıyor teşekkürlerSayfa dolmayı tekrar tekrar dener misiniz? Devamlı yapmıyor benim testlerime göre ?
sadece forum ana sayfada biraz takılıyor
konularda ki mesaj sayısı 20 bunu 10 a düşürsen daha da hızlı olur
@Ozan