Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

awdil

awdil

Üye
Ozan,bir de şu her logoya tıkladığın da portal sayfasına,yönlendirmeyi önleyebilirmisin.Vbulletin de hatırladığım kadarı ile forum ana sayfasına geri dönüş yapılıyordu bu şekilde.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ozan,bir de şu her logoya tıkladığın da portal sayfasına,yönlendirmeyi önleyebilirmisin.Vbulletin de hatırladığım kadarı ile forum ana sayfasına geri dönüş yapılıyordu bu şekilde.
Benim bildiğim VBulletin'de de aynı şekilde portala sayfasına geçiyordu.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Logo nun ana sayfaya yönlenmesi daha uygun şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum

2 Mesaj arasındaki flood denetleme süresini 30sn den 15sn yeye düşürdüm
Bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve CABBAR
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Logo nun ana sayfaya yönlenmesi daha uygun şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum

2 Mesaj arasındaki flood denetleme süresini 30sn den 15sn yeye düşürdüm
Bilgilerinize.
Süre olayı çok iyi olmuş. :tebessüm:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Beğeni sayılarınızın tamamı geldi.

Beğenilen mesajların hafızası tamamen geldi. Eski sistem ve yeni sistem tamamen birleştirilerek, kayıpsız sekilde tüm begenileri tekrar görebilirsiniz.

Üye Listemizde, En Çok Beğenilenlere Göz Attınız mı ?
https://www.maxicep.com/forum/members/?type=likes

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
toplam açmış olduğumuz konularda profile gelecekmi

asigsasi

asigsasi

Üye
eklenirse güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve CABBAR
Remember Me

Remember Me

Üye
Şu anda . (1 Kayıtlı üye & 0 Misafir)
bu kalktı mı?ayrıca tablo eklentisi tamamen karışık olmuş.
eski sürüm tablo eklentisinin sadeliği iyiydi :blush:

hikmet366

hikmet366

Üye
Bu konuda görünmeyen eklentilerinizin ortak noktası var mı ? Türkçe karakter, dosya uzantısı, dosya adı, boyutu vs. gibi. Böyle bir ipucu lazım ..
programlar bende mevcut tekrar yükleyebilirim siteye ama sorayım dedimgeri getirebilir mi diyekonu sayılarımız gelecekmi ?evet eklentilerinin neden kayboldugunu buldum ancak 20 eklenti yükleniyor daha fazlası yüklenmiyor ne yapacaz ozan bey

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
site çok sade şuan eski sistem daha profesyoneldi umarım geliştirilir. ve arka plan beyaz olmasa daha iyi olabilir:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: arslanla
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
  • Beğen
Tepkiler: arslanla ve Özkan Ç.
KayraBey

KayraBey

Üye
Foruma tapatalk ile giriyorum. Son 3 gündür cevap yazdığım konulara abone oluyorum. Tapatalk 2 kullanıyorum. Bu sorun bir tek bende mi var acaba?
@Ozan @Nextman @EroL @Reşwan

:)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve asigsasi
hikmet366

hikmet366

Üye
Birde eski mesaj varken yeni mesaj yazınca eski mesaja ekledi olarak geçiyor bunu bir ayarlasınız

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu anda . (1 Kayıtlı üye & 0 Misafir)
bu kalktı mı?ayrıca tablo eklentisi tamamen karışık olmuş.
eski sürüm tablo eklentisinin sadeliği iyiydi :blush:
Bu daha profesyonel cunku :)

Konuyu kimin okudugunu gosterme ozelligi hazir:) performans gozetimi yapiyorum
programlar bende mevcut tekrar yükleyebilirim siteye ama sorayım dedimgeri getirebilir mi diyekonu sayılarımız gelecekmi ?evet eklentilerinin neden kayboldugunu buldum ancak 20 eklenti yükleniyor daha fazlası yüklenmiyor ne yapacaz ozan bey
Sorun eklenti sayisi sorunu degil bence ancak yine de limit 20 uygundur, limiti artirsak da gorunmeyen bazi eklentiler var 3 eklentili konuda bile tespit ettim ancak ortak noktasini bulamadim sorunun.

İlgili konuda daha fazla eklenti ekleyebilmek icin bana ozel mesaj atin. Gecici olarak ekletelim ancak global ayarda 20 uygundur dedigim gibi

Foruma tapatalk ile giriyorum. Son 3 gündür cevap yazdığım konulara abone oluyorum. Tapatalk 2 kullanıyorum. Bu sorun bir tek bende mi var acaba?
@Ozan @Nextman @EroL @Reşwan

:)
Tum uyelerin actigi konulara otomatik abone olmasi saglanip bilgi vermistim. Bu ozelligi istemeyenler profil seceneklerinden kapatabileceklerini de eklemistim
Birde eski mesaj varken yeni mesaj yazınca eski mesaja ekledi olarak geçiyor bunu bir ayarlasınız
Simdi de "birlestirildi" diyor bir farki yok ki :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve asigsasi
KayraBey

KayraBey

Üye
Bilgisayardan girip yapayım gerekeni o zaman ;)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Dede
hikmet366

hikmet366

Üye
Bu daha profesyonel cunku :)

Sorun eklenti sayisi sorunu degil bence ancak yine de limit 20 uygundur, limiti artirsak da gorunmeyen bazi eklentiler var 3 eklentili konuda bile tespit ettim ancak ortak noktasini bulamadim sorunun.

İlgili konuda daha fazla eklenti ekleyebilmek icin bana ozel mesaj atin. Gecici olarak ekletelim ancak global ayarda 20 uygundur dedigim gibi

Simdi de "birlestirildi" diyor bir farki yok :)ki

yok ben şimdi çoklu paylaşım yaptıgım için eklentiye ancak 20 uygulama giriyor bende 150+ fazla dosya var

ve mesaj birleştirldi diyor eski mesajla yani ben dün yazdım bir mesj diyelim aradan bir gün geçti konuya kimse mesaj yazmadı ben yine mesaj yazdım diyelim o dün kü mesajla birleştiriyordu eski tema da böyle değildi

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
evet eski temada 12 saat sonra yazdığın mesaj birleşmiyordu

• Beğen
Tepkiler: arslanla, CABBAR ve hikmet366
sm3

sm3

Üye
Super olmus ama forumlardaki iconlari işletim sistemi iconlarini koyarsanız daha güzel olacağını düşünüyorum mesela android de android iconu Symbian a Symbian iconu olursa diyorum HAYIRLI OLSUN

• Beğen
Tepkiler: arslanla

Üst Alt