Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
evet ya yorum sayıları düşürülürse hem daha düzenli olur hem de çok kasmaz bu konuda bişey yapılabilir mi?
Yorum sayılarıyla pek bir alakası yok sayfanın yüklenmesinin arkadaslar zira aynı sorgu yapılıyor yine ben de test ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, asigsasi, arslanla ve 1 kişi daha

arslanla

arslanla

Üye
bi denesek nasıl olcak hızlancak mı bi fark olur illaki...:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bunu test etmek için şunu yapabilirsiniz.
2 sayfalı bir konuya girin veya yeni açılmışs 3-5 cevaplı bir konuya girin, farkı bu sekilde anlayabilirsiniz ayarları değiştirmeden.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yada seçenek olarak ekleyin biz seçelim v bluetin deki gibi :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
.Geography.

.Geography.

Üye
Fevkaladenin fevkinin de fevkin de olmuş. Çok hoş duruyor. :D Hayırlı olsun hepimize.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, Buğra, arslanla ve 2 diğerleri
asigsasi

asigsasi

Üye
peki o zaman reklamlar mobil de gözükmese olmaz mı imzamız gözükmüyor o şekilde :D çok başını ağrıtıyoruz kusura bakmayın :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, arslanla ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
peki o zaman reklamlar mobil de gözükmese olmaz mı imzamız gözükmüyor o şekilde :D çok başını ağrıtıyoruz kusura bakmayın :)

Dostum reklamlardan kasacagini sanmam cunku opera minide goruntu kalitesini dusuk sectigin icin o reklamlar opera icin cerez sayilir :)
Halada kasiyorsa ayarlardan resimleri dusuk kalite secin faydasi olacaktir. Yada androide gecin ben baya faydasini gordum :P

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, Dede, arslanla ve 1 kişi daha
mcnpl4

mcnpl4

Üye
masaustu gorunumune nasil gecebilicez. bi de mesaj silme kalsaydi keske guzel olurdu:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: arslanla
asigsasi

asigsasi

Üye
Dostum reklamlardan kasacagini sanmam cunku opera minide goruntu kalitesini dusuk sectigin icin o reklamlar opera icin cerez sayilir :)
Halada kasiyorsa ayarlardan resimleri dusuk kalite secin faydasi olacaktir. Yada androide gecin ben baya faydasini gordum :P

dostum ben mobilciyim:D mini sarmıyor pek:) reklamlar dan kısılsın demiyorum :) sadece imzamız gibi mobil de gözükmesin diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, yaren_dede ve arslanla
achambo

achambo

Üye
mobil şuan opera mini ile çok güzel önceden 3-4 kere tıklamam gerekti şimdi hemen giriyo ama hala light gerekli gibibaya seri mesaj atılıyo çok güzel rahat sayfalar hızlı yükleniyo

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
masaustu gorunumune nasil gecebilicez. bi de mesaj silme kalsaydi keske guzel olurdu:D
Masaüstü ve Mobil görünümü diye ayrı ayrı bir tanım yok, masaüstü neyse web de kırpılarak sunuluyor bu teknolojiye responsive design adı veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, arslanla, asigsasi ve 2 diğerleri
achambo

achambo

Üye
turkcell reklamı var önceden orası boşluktu

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla
mcnpl4

mcnpl4

Üye
mesela ben kullanici adimi ve e postami degistirmek istiyorum burda bulamadim nasil yapicam

• Beğen
Tepkiler: arslanla
arslanla

arslanla

Üye
evet reklamın hızı etkilediğini sanmıyorum ben de ama bu yorum sayısını düşünmüyor değilim...:hmmm

• Beğen
achambo

achambo

Üye
20 iyi :oke:

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bence reklam da etkiliyor olabilir şuna bak görüntüdeki bölüm reklama ayrılmış

10 daha iyi :cool

reklam bozmuş bence de mini bu tip şeyleri göstermez ki :)

• Beğen
achambo

achambo

Üye

isa abi bende böyle

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
mini de reklamları gösterir fakat kasma olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende reklam cikmiyor

Üst Alt