eski geri gelmeyeceği için biz de sıkıntıları dile getirelim belki bi light tema çıkarır belli olmazevet mini kotalıyım abi ne yapayım
@asigsasi5 dk da 1 mb yiyo önceden 15-20 dk da yerdi

Bu sorun giderilmişti ctrl + f5 yaparak javascriptlerin tekrar yüklenmesini sağlayın.Windows 8.1 blue işletim sisteminde yom yazarken klavyede tuşlara basmama rağmen harfler çıkmıyor ... başka sitede denedim bu sorun yok sadece burada var...
Telefonlarda mesaj gelme mantigiyla dusunmustum.Bildirime tıklamadan, bildirimi geçemezsiniz. Facebook daki gibi, mantık aynı![]()
Neyse farketmez.
Alisiriz... 
reklamları onun için mi yok etmiyor sunuz mobildeMasaüstü ve Mobil görünümü diye ayrı ayrı bir tanım yok, masaüstü neyse web de kırpılarak sunuluyor bu teknolojiye responsive design adı veriliyor.
reklamları onun için mi yok etmiyor sunuz mobildeMasaüstü ve Mobil görünümü diye ayrı ayrı bir tanım yok, masaüstü neyse web de kırpılarak sunuluyor bu teknolojiye responsive design adı veriliyor.
teşekkürler tamam zaten s3 mini alacağım olsunNokia 5800 odaklı çalışırsak, maalesef yeni cihazlarda güzel ve akıllı görünüm elde etmek mümkün degil, yani bir mobil görünüm olacaksa bu da yeni hızlı ve teknolojik, fonksiyonel olmalı ki Nokia 5800 gibi donanım olarak düşük seviyede telefonlar için maalesef çok çok hızlı bir yapı sunamayız, o zaman hızlı donanıma sahip günümüz teknolojisine haksızlık etmis oluruz
Profilinize girmek istiyorsanız nickinize tıklamanız yeterli bir bug mevcut degil, tarayıcı fonksiyonlarıyla alakalı sorun olabilir telefonunuzda
Sikayet taleplerini görebileceginiz bir sayfa olusturmaya calisacagim. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda, raporların durumunu bildiren uyarılar bildirim merkezine eklenebilir. Bunu ilerleyen zamanalrda zaten forum yazılımının yapacağını düşünüyorum yeni sürümlerde.
İzlenen konular sorunsuz calisiyor, eğer izlediginiz konuda yeni bir yanıt yoksa o yüzden görünmüyordur, bug degil.
Reklamları mobilde düzenleyecegim ancak 1 reklam daha kısabilirim 2 reklam her halukarda olacak, şu an 3 reklam var ancak reklamlar kesinlikle kasmıyor, hepsi google ın optimize ve cache ile sunulan basit reklam kodları, olup olmaması arasında saliseler inanın oynamıyor gibi.
Maxicep logosu portala yönlenecek sorun yok.
Eklentilerde sorun yok yanlız bazı eklentilerin görünmedigi rapor edildi,bunları belirtin özel mesaj ile inceleyelim..
Ya Forum Ayarlarında Yazi Fontumu Ve Renk Ayarlama Yerini Bulamadım Da
Nerede VAr Mı Yokmuevet nasıl anlatsam direk sanki internete bağlıymışta direk yapmak istediğin şey hemen açılıyor ve direk giriyorsun.mini de kayda değer derecede hızlanma var, emeği geçen herkese teşekkürler

bunun sadece bildirim olayı güzel diğer herşey v bluetin de çok daha güzel kullanışlı stabildi şu eklenti eklerken kullandığımız alan bile çok kullanışlı durmuyorbir yeni bildiriminiz bulunuyor. hmm feys gibi direkt bildiriyor yani, xenforo'nun bu özeliğimi var sadece yoksa bi sürü varmı daha
bişiy taa var, forum anasayfada konu başlıklarında "şu kadar kişi bu konuya bakıyor" die sayı yok, ayrıca konuya girincede aynı altta bu konuyu inceleyen şu kadar kişi die bişiy yok, bu bir eksiklik bence .p![]()

ben de her yenilik başta garipsenir kullanın çok daha güzel diyorum bakalım şimdilik devam yani buna da alışır önemli olan içerik