Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bazen yorum yaparken cevaplaya tıklaynca yazımız ekrana çok geç düşüyo yada hiç olmuyo.?

• Beğen
Tepkiler: arslanla

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Daha hızlı olabilir demişsin yaonun için dedim :) zaten iniyor diye

crayz88

Üye
tamam çalışıyor @Ozan

hikmet366

hikmet366

Üye
ozan bey benim yazdığım yoruma bir Cevap verebilir misin . :)

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: [ENGİN], arslanla, hikmet366 ve 3 diğerleri
hikmet366

hikmet366

Üye
CABBAR

CABBAR

Üye
Ozan abi, forum anasayfadaki online üyeler ve online yöneticiler kısımları yeni cevaplar ve yeni konular bölümünün altına alınırsa daha iyi olabilir. Ya da vBulletin'de olduğu gibi en alta alınsa daha iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede, hikmet366 ve 1 kişi daha
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ozan abi, forum anasayfadaki online üyeler ve online yöneticiler kısımları yeni cevaplar ve yeni konular bölümünün altına alınırsa daha iyi olabilir. Ya da vBulletin'de olduğu gibi en alta alınsa daha iyi olabilir.
Deneyelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve CABBAR
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
arka plan font koyulsa güzel olur mesela linght Sürümümdeki en başka forum yeni mesajlar yazan yerde ki font güzel durur mesela eğer eklerseniz ve çok konu sayfali yerlerde konu sayfasinı değiştirecegim zaman ıç içe girmıs sayılar çikiyor e haliyle sinirleniyorum birde haliyle 5800 geniş Ekrana sahıp değil

ve profilime gireceğim hikmet366 tıklıyorum ve önüme saydam bir yer geliyor tıklıyorum girmek istediğim yere ve saydam olan yerın arkadakı başka yerlerdeki linklere gidiyor bug lar mevcut
ve beğeni lerım nerede ve ne zaman gelecek bir bilgi almak istiyorum

birde şikayet taleplerime bakmak için ona göre bir lınk düzenlerseniz çok memnun kalırız

izlenen konuların yanındaki 3 noktaya tikliyorum ve hiç bir sey gelmiyorum ilk tıkladığım da gelmişti Ama simdi gelmiyor bug var herhalde .

Ve reklam yapmayın etmeyın ya bari mobil de bari reklam koymayın ve hız acısından daha iyi olur .

Maxicep logosuna tikladığımızda portal a yönlendiriyor bunu forum için ayarlasak olmaZ mi Neden mı bazı konulara girdiğinde geri forum a dönmeye link yok

mesela maxicep genel bölümü bunu altındaki maxıcep yarişmaları mesela onun altında yazan konular mesajlar yazan yerler kaldırılmalı lınght sürümümdeki gıbi neden Mi forum u aşağı çek çek bitmiyor aşağı kolaylıkla inilmıyor

eklentilerım konuda gözükmùyor silındımi
ya da mobil sürümünde gözükmüyormu

şimdilik bu kadar iyi forumlarve birde konu düzenleme de sadece başlığı düzenleye bilyorum bug olduğu için mesaj araçlar mıydı ne ona tıklanmıyor
Nokia 5800 odaklı çalışırsak, maalesef yeni cihazlarda güzel ve akıllı görünüm elde etmek mümkün degil, yani bir mobil görünüm olacaksa bu da yeni hızlı ve teknolojik, fonksiyonel olmalı ki Nokia 5800 gibi donanım olarak düşük seviyede telefonlar için maalesef çok çok hızlı bir yapı sunamayız, o zaman hızlı donanıma sahip günümüz teknolojisine haksızlık etmis oluruz

Profilinize girmek istiyorsanız nickinize tıklamanız yeterli bir bug mevcut degil, tarayıcı fonksiyonlarıyla alakalı sorun olabilir telefonunuzda

Sikayet taleplerini görebileceginiz bir sayfa olusturmaya calisacagim. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda, raporların durumunu bildiren uyarılar bildirim merkezine eklenebilir. Bunu ilerleyen zamanalrda zaten forum yazılımının yapacağını düşünüyorum yeni sürümlerde.

İzlenen konular sorunsuz calisiyor, eğer izlediginiz konuda yeni bir yanıt yoksa o yüzden görünmüyordur, bug degil.

Reklamları mobilde düzenleyecegim ancak 1 reklam daha kısabilirim 2 reklam her halukarda olacak, şu an 3 reklam var ancak reklamlar kesinlikle kasmıyor, hepsi google ın optimize ve cache ile sunulan basit reklam kodları, olup olmaması arasında saliseler inanın oynamıyor gibi.

Maxicep logosu portala yönlenecek sorun yok.

Eklentilerde sorun yok yanlız bazı eklentilerin görünmedigi rapor edildi,bunları belirtin özel mesaj ile inceleyelim..

• Beğen
Tepkiler: hikmet366, -Akıncı, Buğra ve 3 diğerleri
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şunu belirteyim sadece Opera Mini de çalışabilecek daha light bir tema sunabiliriz teknik alt yapı el verdikçe, üzerinde calisacagim bu hafta içerisinde...

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14, Buğra, arslanla ve 1 kişi daha
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bi kaç gün foruma giremedik forum evrim geçirmiş çok iyi olmuş hayırlı olsun :aha:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, arslanla ve asigsasi
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Şunu belirteyim sadece Opera Mini de çalışabilecek daha light bir tema sunabiliriz teknik alt yapı el verdikçe, üzerinde calisacagim bu hafta içerisinde...
opera mini şu haliyle sorun çıkarmıyor ki c6-01 ve e5-00 de denedim sorun yok sadece tema aydıklık göz yoruyo mavimsi bi gri hoş olurdu arka plana

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Uhops

Uhops

Üye
Yukarıda belirttiğim gibi; Forum Seçenekleri linkinden bu ayarı devre dısı bırakabilirsiniz.

Sitemizde tüm bildirim vb. ayarları kapatıp açabileceğiniz opsiyonların oldugu ayar kısımları mevcut, lütfen merakla inceleyiniz, bulamadıgınız yerleri belirtin söyleyelim.

Tamam altaki değişikleri kaydetmediğim için olmuş, online veya offline yazısı daha güzeldi ama gitmiş(mobiller içn heralde :)) Ve bugün asha 303 telefonun kendi tarayıcı ile sitenin anasayfasına 7-8 saniyede girdim.(wi-fi belki yavaştır daha hızlıda olabilir) Ve son olarak önceden yazdığımız mesajı silebiliyorduk o gitmiş galiba işe yarıyordu bazen.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
forum eski haline göre güzel olmuş bazı sorunlar düzelmiş. Yuvarlağın sürekli dönmesi sorunu düzelmiş teşekkürler ama bu sefer de beğeniye basıyorum beğenenler arasında nickim çıkmıyor...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ANIL

ANIL

Admin
Tamam altaki değişikleri kaydetmediğim için olmuş, online veya offline yazısı daha güzeldi ama gitmiş(mobiller içn heralde :)) Ve bugün asha 303 telefonun kendi tarayıcı ile sitenin anasayfasına 7-8 saniyede girdim.(wi-fi belki yavaştır daha hızlıda olabilir) Ve son olarak önceden yazdığımız mesajı silebiliyorduk o gitmiş galiba işe yarıyordu bazen.

Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla

Üst Alt