Benim mesaj attığım konu otomatik izlenmeye başlıyor onu nasıl düzeltirim?Opera mini ziyaretcileri deneyebilir mi hiz ve performansi?
Yavaslik sorunu giderildi rapor icin tesekkurler
Benim mesaj attığım konu otomatik izlenmeye başlıyor onu nasıl düzeltirim?
Yukarıda belirttiğim gibi; Forum Seçenekleri linkinden bu ayarı devre dısı bırakabilirsiniz.Benim mesaj attığım konu otomatik izlenmeye başlıyor onu nasıl düzeltirim?
Portal ne zaman yenilencekYukarıda belirttiğim gibi; Forum Seçenekleri linkinden bu ayarı devre dısı bırakabilirsiniz.
Sitemizde tüm bildirim vb. ayarları kapatıp açabileceğiniz opsiyonların oldugu ayar kısımları mevcut, lütfen merakla inceleyiniz, bulamadıgınız yerleri belirtin söyleyelim.

evet seçiliForum seçeneklerinde ''Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al'' ayarı seçili mi?
aynen bende bilgisayar başında çok sık olamadığım için çoğunluk mobilim ve hiç dolaşamaz oldum sitede :/ inşallah eski hızına kavuşur ne diyeliminşallah hemen düzelir.Ben genelde cepten kullanıyorum maxicep i
Opera Mini deki sayfa yüklenmesinin bekleme sorunu giderilmiş olmalı.
Opera Mini ziyaretçileri tekrar görüşlerini söylesinler![]()
beğenmemezlik gibi olmasın ama yine de illaki bi yavaşlık var değişmeden önceki haline göre o durum da düzelir mi yoksa olduğu kadar deyip gezmeye devam mı 
imza zaten yükleniyor sadece yan çevirince görüyorsunopera mobil de artık sayfa tamamen yükleniyorreklamlar da mobil de gözükmese aynı imzamız gibi görünmez olsa daha da hızlı olabilir
![]()
yani ben böyle tahmin ediyorum