site güzel fakat mobile light temayı da çok çok arar hale geldim biz symbiancılar v bluetin temayı kullanabil se tekrarpc de de kasıyor yorum 5 dk ancak gidiyor gibi gösteriyor![]()

bende bugün eski telimden girmem gerekti gerçekten zor bir durum.Düzenlemeler yapılıyor abi vbulltein e göre bu daha iyi zamanla bunu daha çok seveceğizsite güzel fakat mobile light temayı da çok çok arar hale geldim biz symbiancılar v bluetin temayı kullanabil se tekrar![]()

sen eski telefonla sürekli gir bakayım nasıl canına tak edecekbende bugün eski telimden girmem gerekti gerçekten zor bir durum.Düzenlemeler yapılıyor abi vbulltein e göre bu daha iyi zamanla bunu daha çok seveceğiz![]()
sen eski telefonla sürekli gir bakayım nasıl canına tak edecekbende bugün eski telimden girmem gerekti gerçekten zor bir durum.Düzenlemeler yapılıyor abi vbulltein e göre bu daha iyi zamanla bunu daha çok seveceğiz![]()

bir kere basarsan atar zaten butonu yalama yaptırmana gerek yoktuGörsellik olarak başarılı fakat eski mesajlara bakma ve forum içinde arama açısından kötü. Profil içindeki aktivitelerde sürekli sorun çıkartıyor. - bu mesajı gönderirken bile sürekli hata oluştu-
Adminim cevap yazarken sağ üstte dolan kutucuk doluyor baya 1 dakika bekliyor yazdığım cevabı göremiyorum o kutucuk dolması gidiyor F5 yapıyorum anca görüyorum cevabı sebebi ne olabilir site ile mi alakalı dns değiştirdim modeme reset attım tarayıcı geçmişi çerezleri hepsini sildim chrome firefox opera internet explorer ile de denedim aynı yardımcı olur musunuz?Table kodu ile alakalı sorunlar giderilmiştir ( Tablo desteği entegre edildi)
aynı sorun bende de mevcut düzelirAdminim cevap yazarken sağ üstte dolan kutucuk doluyor baya 1 dakika bekliyor yazdığım cevabı göremiyorum o kutucuk dolması gidiyor F5 yapıyorum anca görüyorum cevabı sebebi ne olabilir site ile mi alakalı dns değiştirdim modeme reset attım tarayıcı geçmişi çerezleri hepsini sildim chrome firefox opera internet explorer ile de denedim aynı yardımcı olur musunuz?
Anladım korkudan herşeyi yaptım sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım içimi rahatlattınız hocam cevabınız için teşekkürler.aynı sorun bende de mevcut düzelir

diğer tuşlara da bir kere basıyoruz ama yaptığı bir aktivite olmuyor siteninbir kere basarsan atar zaten butonu yalama yaptırmana gerek yoktu
aynı mesajı kaç defa attın bilmiyorum bir defa tıklarsan zaten o siteye yazarGörsellik olarak başarılı fakat eski mesajlara bakma ve forum içinde arama açısından kötü. Profil içindeki aktivitelerde sürekli sorun çıkartıyor. - bu mesajı gönderirken bile sürekli hata oluştu-
diğer tuşlara da bir kere basıyoruz ama yaptığı bir aktivite olmuyor sitenin
düzeldi sanırımAgirlik sorunu uzerinde calisiyoruz.. Birazdan duzelecektir
tekrar tekrar denedim sorun yok şu an pc deDuzelmis olmali dener misiniz?