Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

mkyb

mkyb

Üye
Birde Beğen-Rapor Et-Alıntı gibi işlevleri gören yerler yazı şeklinde olmak yerine resim olarak gözükse güzel olur.Mesala Maxicep'in eski butonları :

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
site güzel fakat mobile light temayı da çok çok arar hale geldim biz symbiancılar v bluetin temayı kullanabil se tekrar :D
bende bugün eski telimden girmem gerekti gerçekten zor bir durum.Düzenlemeler yapılıyor abi vbulltein e göre bu daha iyi zamanla bunu daha çok seveceğiz :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bende bugün eski telimden girmem gerekti gerçekten zor bir durum.Düzenlemeler yapılıyor abi vbulltein e göre bu daha iyi zamanla bunu daha çok seveceğiz :)
sen eski telefonla sürekli gir bakayım nasıl canına tak edecek :ehe
sen eski telefonla sürekli gir bakayım nasıl canına tak edecek :ehe

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Mesaj yazığım konuyu otamatik izlemeye başlıyor nasıl iptal edecem.Mesaj yazdığım kouyu otomatik takiba alıyor nasıl düzeltecem (ayarları bozdum : ( )Mesaj yazdığım kouyu otomatik takiba alıyor nasıl düzeltecem (ayarları bozdum : ( )

u_cosar

u_cosar

Üye
Opera Classic ile girdiğimde site açılıyor fakat halen yüklenme devam ediyor bunun nedeni ne olabilir?opera classic ile girdiğimde site açılıyor fakat yüklenme işlemi devam ediyor

u_cosar

u_cosar

Üye
opera classic ile girdiğimde site açılıyor fakat yüklenme işlemi devam ediyor

mkyb

mkyb

Üye
Birde yazılan mesajlar iki sefer gönderiliyor.

Akıncı

Akıncı

Üye
Görsellik olarak başarılı fakat eski mesajlara bakma ve forum içinde arama açısından kötü. Profil içindeki aktivitelerde sürekli sorun çıkartıyor. - bu mesajı gönderirken bile sürekli hata oluştu-
bir kere basarsan atar zaten butonu yalama yaptırmana gerek yoktu

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Table kodu ile alakalı sorunlar giderilmiştir ( Tablo desteği entegre edildi)
Adminim cevap yazarken sağ üstte dolan kutucuk doluyor baya 1 dakika bekliyor yazdığım cevabı göremiyorum o kutucuk dolması gidiyor F5 yapıyorum anca görüyorum cevabı sebebi ne olabilir site ile mi alakalı dns değiştirdim modeme reset attım tarayıcı geçmişi çerezleri hepsini sildim chrome firefox opera internet explorer ile de denedim aynı yardımcı olur musunuz?

Akıncı

Akıncı

Üye
Adminim cevap yazarken sağ üstte dolan kutucuk doluyor baya 1 dakika bekliyor yazdığım cevabı göremiyorum o kutucuk dolması gidiyor F5 yapıyorum anca görüyorum cevabı sebebi ne olabilir site ile mi alakalı dns değiştirdim modeme reset attım tarayıcı geçmişi çerezleri hepsini sildim chrome firefox opera internet explorer ile de denedim aynı yardımcı olur musunuz?
aynı sorun bende de mevcut düzelir

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
Görsellik olarak başarılı fakat eski mesajlara bakma ve forum içinde arama açısından kötü. Profil içindeki aktivitelerde sürekli sorun çıkartıyor. - bu mesajı gönderirken bile sürekli hata oluştu-
bir kere basarsan atar zaten butonu yalama yaptırmana gerek yoktu
diğer tuşlara da bir kere basıyoruz ama yaptığı bir aktivite olmuyor sitenin

Akıncı

Akıncı

Üye
diğer tuşlara da bir kere basıyoruz ama yaptığı bir aktivite olmuyor sitenin
aynı mesajı kaç defa attın bilmiyorum bir defa tıklarsan zaten o siteye yazar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Agirlik sorunu uzerinde calisiyoruz.. Birazdan duzelecektir

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Duzelmis olmali dener misiniz?

• Beğen
mkyb

mkyb

Üye
Bir sorum olacak vBulletin'den neden Xenforo'ya geçildi ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera mini ziyaretcileri deneyebilir mi hiz ve performansi?

Yavaslik sorunu giderildi rapor icin tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve asigsasi

Üst Alt