Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
ben opera mobil den giriyorum hâlâ kasıyorevet opera mini hızlanmış ancak bize opera mobilin hızlanması şart

Uhops

Uhops

Üye
Opera mini ziyaretcileri deneyebilir mi hiz ve performansi?

Yavaslik sorunu giderildi rapor icin tesekkurler
Benim mesaj attığım konu otomatik izlenmeye başlıyor onu nasıl düzeltirim?

asigsasi

asigsasi

Üye
bu arada tüm emeklerin çabaların için çok teşekkür ederim @Ozan

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Tüm üyelerin, Konu oluşturduğunda, konuya mesaj yazdığında konuyu takip et: seçeneği etkinleştirildi, isteyenler forum seçenekleri sayfasında bu özelliği kapatabilecekleri gibi; +bildirim ile birlikte e-mail ile de bilgi verilsin seçenegini seçebilirler.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yukarıda belirttiğim gibi; Forum Seçenekleri linkinden bu ayarı devre dısı bırakabilirsiniz.

Sitemizde tüm bildirim vb. ayarları kapatıp açabileceğiniz opsiyonların oldugu ayar kısımları mevcut, lütfen merakla inceleyiniz, bulamadıgınız yerleri belirtin söyleyelim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yukarıda belirttiğim gibi; Forum Seçenekleri linkinden bu ayarı devre dısı bırakabilirsiniz.

Sitemizde tüm bildirim vb. ayarları kapatıp açabileceğiniz opsiyonların oldugu ayar kısımları mevcut, lütfen merakla inceleyiniz, bulamadıgınız yerleri belirtin söyleyelim.
Portal ne zaman yenilencek :)

mkyb

mkyb

Üye
birde mobil sitede ki reklamlar kaldirilabilirse guzel olur.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Seçiliyse sürekli bildirim gelir, seçimi kaldırırsanız bildirim gelmez açtıgınız konulara birileri cevap attığında ..

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini deki sayfa yüklenmesinin bekleme sorunu giderilmiş olmalı.

Opera Mini ziyaretçileri tekrar görüşlerini söylesinler :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi

Abstract_Loco

Üye
inşallah hemen düzelir.Ben genelde cepten kullanıyorum maxicep i
aynen bende bilgisayar başında çok sık olamadığım için çoğunluk mobilim ve hiç dolaşamaz oldum sitede :/ inşallah eski hızına kavuşur ne diyelim :(
Opera Mini deki sayfa yüklenmesinin bekleme sorunu giderilmiş olmalı.

Opera Mini ziyaretçileri tekrar görüşlerini söylesinler :)

hocam mesjajı görünce kontrol ettim şimdi evet hızlanmış azalmış beklemeler ilk haline oranla ellerine sağlık :) beğenmemezlik gibi olmasın ama yine de illaki bi yavaşlık var değişmeden önceki haline göre o durum da düzelir mi yoksa olduğu kadar deyip gezmeye devam mı :)

• Beğen
StRonK

StRonK

Üye
sonunda maxide doğru yolu buldu xFye geçti :D

• Beğen

yusufgiderim

Üye
arka plan koyu olursa sevinirim en azından mobil için çünkü şarj uzun gitmesini istiyorum :)

• Beğen
Afşın

Afşın

Üye
bekliyordum böyle bişe güzel olmuş :) yakışırr

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
ya girmeyince o kadar sinirlendim ki allaha şukür opera mini den rahat girebiliyorum suan temayi yeni inceliyorum bakalım neler bulacağım hata Olarak 1 hafta hiç giremedim ya 1 hafta ozan bey bu temayi siteyi meşgul etmeden direk baştan ayarlıyip tema yi neden otuturmadınızya girmeyince o kadar sinirlendim ki allaha şukür opera mini den rahat girebiliyorum suan temayi yeni inceliyorum bakalım neler bulacağım hata Olarak 1 hafta hiç giremedim ya 1 hafta ozan bey bu temayi siteyi meşgul etmeden direk baştan ayarlıyip tema yi neden otuturmadınız

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
opera mobil de artık sayfa tamamen yükleniyor :oke:reklamlar da mobil de gözükmese aynı imzamız gibi görünmez olsa daha da hızlı olabilir :)

• Beğen

crayz88

Üye
ya admin google indexlerinizin %90 ı çalışmıyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
arka plan font koyulsa güzel olur mesela linght Sürümümdeki en başka forum yeni mesajlar yazan yerde ki font güzel durur mesela eğer eklerseniz ve çok konu sayfali yerlerde konu sayfasinı değiştirecegim zaman ıç içe girmıs sayılar çikiyor e haliyle sinirleniyorum birde haliyle 5800 geniş Ekrana sahıp değil

ve profilime gireceğim hikmet366 tıklıyorum ve önüme saydam bir yer geliyor tıklıyorum girmek istediğim yere ve saydam olan yerın arkadakı başka yerlerdeki linklere gidiyor bug lar mevcut
ve beğeni lerım nerede ve ne zaman gelecek bir bilgi almak istiyorum

birde şikayet taleplerime bakmak için ona göre bir lınk düzenlerseniz çok memnun kalırız

izlenen konuların yanındaki 3 noktaya tikliyorum ve hiç bir sey gelmiyorum ilk tıkladığım da gelmişti Ama simdi gelmiyor bug var herhalde .

Ve reklam yapmayın etmeyın ya bari mobil de bari reklam koymayın ve hız acısından daha iyi olur .

Maxicep logosuna tikladığımızda portal a yönlendiriyor bunu forum için ayarlasak olmaZ mi Neden mı bazı konulara girdiğinde geri forum a dönmeye link yok

mesela maxicep genel bölümü bunu altındaki maxıcep yarişmaları mesela onun altında yazan konular mesajlar yazan yerler kaldırılmalı lınght sürümümdeki gıbi neden Mi forum u aşağı çek çek bitmiyor aşağı kolaylıkla inilmıyor

eklentilerım konuda gözükmùyor silındımi
ya da mobil sürümünde gözükmüyormu

şimdilik bu kadar iyi forumlarve birde konu düzenleme de sadece başlığı düzenleye bilyorum bug olduğu için mesaj araçlar mıydı ne ona tıklanmıyor

• Beğen
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
symbian opera mini sürümü güncellendi site daha stabil bilginize

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
opera mobil de artık sayfa tamamen yükleniyor :oke:reklamlar da mobil de gözükmese aynı imzamız gibi görünmez olsa daha da hızlı olabilir :)
imza zaten yükleniyor sadece yan çevirince görüyorsun :D yani ben böyle tahmin ediyorum

Üst Alt