arka plan font koyulsa güzel olur mesela linght Sürümümdeki en başka forum yeni mesajlar yazan yerde ki font güzel durur mesela eğer eklerseniz ve çok konu sayfali yerlerde konu sayfasinı değiştirecegim zaman ıç içe girmıs sayılar çikiyor e haliyle sinirleniyorum birde haliyle 5800 geniş Ekrana sahıp değil
ve profilime gireceğim hikmet366 tıklıyorum ve önüme saydam bir yer geliyor tıklıyorum girmek istediğim yere ve saydam olan yerın arkadakı başka yerlerdeki linklere gidiyor bug lar mevcut
ve beğeni lerım nerede ve ne zaman gelecek bir bilgi almak istiyorum
birde şikayet taleplerime bakmak için ona göre bir lınk düzenlerseniz çok memnun kalırız
izlenen konuların yanındaki 3 noktaya tikliyorum ve hiç bir sey gelmiyorum ilk tıkladığım da gelmişti Ama simdi gelmiyor bug var herhalde .
Ve reklam yapmayın etmeyın ya bari mobil de bari reklam koymayın ve hız acısından daha iyi olur .
Maxicep logosuna tikladığımızda portal a yönlendiriyor bunu forum için ayarlasak olmaZ mi Neden mı bazı konulara girdiğinde geri forum a dönmeye link yok
mesela maxicep genel bölümü bunu altındaki maxıcep yarişmaları mesela onun altında yazan konular mesajlar yazan yerler kaldırılmalı lınght sürümümdeki gıbi neden Mi forum u aşağı çek çek bitmiyor aşağı kolaylıkla inilmıyor
eklentilerım konuda gözükmùyor silındımi
ya da mobil sürümünde gözükmüyormu
şimdilik bu kadar iyi forumlarve birde konu düzenleme de sadece başlığı düzenleye bilyorum bug olduğu için mesaj araçlar mıydı ne ona tıklanmıyor
Nokia 5800 odaklı çalışırsak, maalesef yeni cihazlarda güzel ve akıllı görünüm elde etmek mümkün degil, yani bir mobil görünüm olacaksa bu da yeni hızlı ve teknolojik, fonksiyonel olmalı ki Nokia 5800 gibi donanım olarak düşük seviyede telefonlar için maalesef çok çok hızlı bir yapı sunamayız, o zaman hızlı donanıma sahip günümüz teknolojisine haksızlık etmis oluruz
Profilinize girmek istiyorsanız nickinize tıklamanız yeterli bir bug mevcut degil, tarayıcı fonksiyonlarıyla alakalı sorun olabilir telefonunuzda
Sikayet taleplerini görebileceginiz bir sayfa olusturmaya calisacagim. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda, raporların durumunu bildiren uyarılar bildirim merkezine eklenebilir. Bunu ilerleyen zamanalrda zaten forum yazılımının yapacağını düşünüyorum yeni sürümlerde.
İzlenen konular sorunsuz calisiyor, eğer izlediginiz konuda yeni bir yanıt yoksa o yüzden görünmüyordur, bug degil.
Reklamları mobilde düzenleyecegim ancak 1 reklam daha kısabilirim 2 reklam her halukarda olacak, şu an 3 reklam var ancak reklamlar kesinlikle kasmıyor, hepsi google ın optimize ve cache ile sunulan basit reklam kodları, olup olmaması arasında saliseler inanın oynamıyor gibi.
Maxicep logosu portala yönlenecek sorun yok.
Eklentilerde sorun yok yanlız bazı eklentilerin görünmedigi rapor edildi,bunları belirtin özel mesaj ile inceleyelim..