Tapatalk henüz tam performans ile çalışmıyor.Merhaba. Pc'den yazdığım mesajları tapatalkdan değiştiremiyorum. Yardım edin
yanlız benim beğeniler uçmuş ;D
uyarıyı yeni gördüm bende 2 gündür tapatlkatan giremiyordum foruma deim pcden bi gireyim çöktümü ne oldu çok şaşırdım ama süper olmuş ve olacağını umut ediyorum ;DGelecek...
Herkesin öyle.
uyarıyı yeni gördüm bende 2 gündür tapatlkatan giremiyordum foruma deim pcden bi gireyim çöktümü ne oldu çok şaşırdım ama süper olmuş ve olacağını umut ediyorum ;D

Oturumun açık kalmaması dışında çok güzel görünüyor şu an için
Way be...
Dün forum değiştiğinde ne kadr olumsuz yorum varsa attım ama şuan fikirlerim dünkinin tam tersi. Çok yerinde bir karar vermiş site yöneticileri. XenForo cok iyimiş.
Tek sorun site cok sade. Arka plan koyu olsa daha iyi olurdu bence
Geçici bir süreliğine koyulmuş tema, banner filan da yok dikkat ettiysen. Yavaş yavaş...

Anlık çalışan herşey siteyi yavaslatır, herşey belli bir düzende güncelleniyor.Yeni farkettim..
Forum Statistics anlık çalısmıyor sanirim
Way be...
Dün forum değiştiğinde ne kadr olumsuz yorum varsa attım ama şuan fikirlerim dünkinin tam tersi. Çok yerinde bir karar vermiş site yöneticileri. XenForo cok iyimiş.
Tek sorun site cok sade. Arka plan koyu olsa daha iyi olurdu bence
hızlanacak hızlanacakSag taraftaki bosluk alinmis, alintilama ozelligide guzel olmus ama hiz konusunda kararsizim hala yavas gibi