Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

dogukan-

dogukan-

Üye
Tapatalkda temayı değiştirecekmisiniz acaba?

KayraBey

KayraBey

Üye
Belki tapatalk sıfırlansa sorun çözülebilir...

Ekli dosyalar

dogukan-

dogukan-

Üye
Birde burada bildirimleri okumama rağmen okunmamis gozukuyor hep siyah

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Tapatalk linke tıkladığınızda tarayıcı ile açıyor ama önceden Tapatalktan açılıyordu

achambo

achambo

Üye
yeni görünüme tam geçiş ne zamana biter?

bir de forum teması değişince mobil de ona göre değişiyo mu? Şuan default görünümde ya o değişince mesela

Abstract_Loco

Üye
mobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadım :(

dogukan-

dogukan-

Üye
mobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadım :(
1 kere yazman yeterlidir :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Böyle bir mesaj yazdığına göre gerçekten nefesin kesilmiş

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, asigsasi ve dogukan-
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arka arkaya mesaj yazmayınız ve konuda sohbet etmeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: dogukan- ve Dede
dogukan-

dogukan-

Üye
Cevap bizim sorulara ?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Forum sizce de aşırı renkli olmamış mı? Benim çok dikkatim dağılıyor foruma bakarken veya incelerken. Mesajları okurken bile renk uyumsuzluğundan dolayı dikkatim dağılıyor. Sistem olarak nasıldır bilemem ama tema olarak ben ne yazık ki hiç beğenmedim.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
KayraBey

KayraBey

Üye
Öncelik, sistemin oturması ve hatasız bir kullanım elde etmek. Daha sonra görsel değişiklikler yapılacaktır.

Haluk.

Haluk.

Üye
Merhaba. Pc'den yazdığım mesajları tapatalkdan değiştiremiyorum. Yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Üst Alt