Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Sakin... aynı mesajı tekrar tekrar atma kayahan

• Beğen
Tepkiler: Nextman

cyborg78

cyborg78

Üye
Selamın aleykum, valla gerçeği sölemek gerekirse, "eskisinden taa kötü" sağda son yazanların mesajları yok.
ayrıca symbian telde operada yeni halide "hiiiç" güzel değil., eskisi taa güzeldi.
" Boşuna dememişler, ne varsa eskilerde var diye"...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ucweb sak diye giriyor ama yazilar falan ic ice giriyor kullanisli degil
su an opera mini next sorunsuz giriyor hizli

Sakin... aynı mesajı tekrar tekrar atma kayahan
abi sanki bilerek atiyorum :D

opera mini kullananlar simdilik next i kullansinlar sorunsuz

Yönetici tarafından düzenlendi:
lider63

lider63

Üye
opera mobile de biraz kasıyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
telefonlarda masaüstü görünüme geçilemiyor böyle biraz kötü olmuş

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Açtığımız konulara ve şikayet takibine nereden bakılacak? Bu konuya bir çözüm getirebilir misiniz?

Uhops

Uhops

Üye
bu simgeler böyle kalacak mı yoksa düzenlencek mi? Eğer düzenlenecek ise oraya konulan simgeyi bölümün moderatör veya o bölümdeki aktif üyeler seçsin.

----------------

Yazı rengini değiştirebiliyor muyuz ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Uhops

Uhops

Üye
Açtığımız konulara ve şikayet takibine nereden bakılacak? Bu konuya bir çözüm getirebilir misiniz?
Açtığın konulara profildeki hakkında bölümünden bakabilirsin. Şikayet takibini bilmiyorum.

Buğra

Buğra

Admin
bu simgeler böyle kalacak mı yoksa düzenlencek mi? Eğer düzenlenecek ise oraya konulan simgeyi bölümün moderatör veya o bölümdeki aktif üyeler seçsin.

----------------

Yazı rengini değiştirebiliyor muyuz ?
Eski simgeleri geri getirebilir belki admin :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

kahraman474

Üye
çok kötü olmuş :mad:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Eskiden üst üste mesaj attığımızda eklendi yazıyordu şimdi 2 ayrı mesaj olarak gidiyor. Bunu da düzeltirsiniz sanırım.

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok güzel olmuş

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eskiden üst üste mesaj attığımızda eklendi yazıyordu şimdi 2 ayrı mesaj olarak gidiyor. Bunu da düzeltirsiniz sanırım.
Çalışmalarımız sürüyor ilginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben size bir öneride bulunacağım üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti atıyorum örnek veriyorum android rom bölümünde samsung bölümüne girdiğimizde konu açarken S3 mini falan diye seçenekler seçiyorduk bu konu başlıklarında özel renkler ile oluyordu arama kolay oluyordu şimdi rom bölümü biraz karışık olmuş

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben size bir öneride bulunacağım üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti atıyorum örnek veriyorum android rom bölümünde samsung bölümüne girdiğimizde konu açarken S3 mini falan diye seçenekler seçiyorduk bu konu başlıklarında özel renkler ile oluyordu arama kolay oluyordu şimdi rom bölümü biraz karışık olmuş
Rica ederim önerileriniz bizim için değerlidir evet bahsi geçen değişiklikleri elimizden geldiğince en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Keyifli forumlar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Rica ederim önerileriniz bizim için değerlidir evet bahsi geçen değişiklikleri elimizden geldiğince en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Keyifli forumlar

eskiden hakkında kısmında sayaç vardı ne kadar süre aktif olduğumuz yazıyordu ve mesaj konu yüzdeleri son olarak profil müziği gelirse çok güzel olucak :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
tüm maxicep ailesine hayırlı uğurlu olsun ..

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman

Üst Alt