Bildiriminiz icin cok tesekkurler bunlar oldukca onemli, duzeltiyorum hemenYenisinin çalıştığını ben de biliyorum
"Herşeyden önemlisi, şu ana kadarki tüm URL lerimiz, yeni sayfalarımıza sorunsuz yönlenmekte.URL lerden yana "bulunamadı, ulasılamıyor, yanlıs yere yönleniyor" gibi sikayetleriniz, öncelikle önemli durumdadır. Veri kaybımız ise yoktur" bu mesaja hitaben yazdım.
Abi ben ozel mesaj ile bildirdim %90 yazdigim seyYüklenen ney onu bulabilen var mi ? Su an deneme sansim olmadi opera mobile ile
Adminim Mobilde Reklam Kalkacakmı? Paket veri Çok yiyor .Bildiriminiz icin cok tesekkurler bunlar oldukca onemli, duzeltiyorum hemen
hocam ozan admin görmüyor galiba mesajları size ileteyim mobildeki reklamlar kaldırılsın ve her kullanıcıya resim yükleme özelliği verilsinAbi ben ozel mesaj ile bildirdim %90 yazdigim sey
Gonderdigim resimdeki guvenli baglanti buna sebep oluyor mobilin yavas olmasjninda sebebi bu olabilir
emredersin paşam.hocam ozan admin görmüyor galiba mesajları size ileteyim mobildeki reklamlar kaldırılsın ve her kullanıcıya resim yükleme özelliği verilsin
Yüklenen ney onu bulabilen var mi ? Su an deneme sansim olmadi opera mobile ile
Rica ederimbende diom bendemi sorun var bulamıyomteşekkürler bilgi için.
lumia ie de sorun yok tamaminternet hızım 7 mbps olmasına rağmen sayfa açılıyor ancak adres çubuğu bi türlü tamamlanmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbian da sorun varlumia ie de sorun yok tamam
symbiancılar da giderse forumun tadı tuzu kalmazValla Symbian her yerden sille yiyor. Allah sonunuzu hayr etsin![]()

Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.