Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
sayfanın sürekli yükleniyor görünmesi symbian opera mobil de de var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Ozan adminim öncelikle mobilde olan reklamları kaldırın lütfen ayrıca her uyeye resim yükleme hakkı verilsin

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yenisinin çalıştığını ben de biliyorum :D
"Herşeyden önemlisi, şu ana kadarki tüm URL lerimiz, yeni sayfalarımıza sorunsuz yönlenmekte.URL lerden yana "bulunamadı, ulasılamıyor, yanlıs yere yönleniyor" gibi sikayetleriniz, öncelikle önemli durumdadır. Veri kaybımız ise yoktur" bu mesaja hitaben yazdım.
Bildiriminiz icin cok tesekkurler bunlar oldukca onemli, duzeltiyorum hemen

• Beğen
Tepkiler: Buğra, asigsasi ve arslanla
Buğra

Buğra

Admin
Yüklenen ney onu bulabilen var mi ? Su an deneme sansim olmadi opera mobile ile
Abi ben ozel mesaj ile bildirdim %90 yazdigim sey
Gonderdigim resimdeki guvenli baglanti buna sebep oluyor mobilin yavas olmasjninda sebebi bu olabilir

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Abi ben ozel mesaj ile bildirdim %90 yazdigim sey
Gonderdigim resimdeki guvenli baglanti buna sebep oluyor mobilin yavas olmasjninda sebebi bu olabilir
hocam ozan admin görmüyor galiba mesajları size ileteyim mobildeki reklamlar kaldırılsın ve her kullanıcıya resim yükleme özelliği verilsin

• Beğen
Tepkiler: Buğra
man20

man20

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Dede ve Buğra
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
asigsasi

asigsasi

Üye
internet hızım 7 mbps olmasına rağmen sayfa açılıyor ancak adres çubuğu bi türlü tamamlanmıyor

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
internet hızım 7 mbps olmasına rağmen sayfa açılıyor ancak adres çubuğu bi türlü tamamlanmıyor
lumia ie de sorun yok tamam

hizan

hizan

Üye
güzel olmuş hayırlı ve uğurlu olur inşallah.

bu arada yazılar çok küçük biraz daha büyütülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
arslanla

arslanla

Üye
symbian için ekstra bir uğraş gerekli...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Valla Symbian her yerden sille yiyor. Allah sonunuzu hayr etsin :D

• Beğen
Tepkiler: narnia16, OttomaN TigeR, arslanla ve 2 diğerleri
incebey38

incebey38

Üye
kötü

arslanla

arslanla

Üye
opera mobilden yazıyorum tel kasıla kasıla öldü eğer bu mobil sürümse birçok kişi benzer sebeplerden maxicepe giremicek. Lütfen gerekli optimizasyonu yapın...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: ishak388 ve Buğra
asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.

ne yani symbian kullananlar foruma girmesin gibi yorum yazmışsın anıl hiç olmadı bilesin

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Üst Alt