Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Cevap yazmak icin editore 3-4 kere tikliyorum yoksa acilmiyor editor

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şu an mobilden deneme yaptım, opera mobilde çok kasıyor, sayfayı açamadı bile :(

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

blackcemre

Üye
benim konum kayboldu.Bide konularıma ulaşamıyorum sayfa bulunamadı diyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Güzel bi değişiklik olmuş.Birazcık renklendirme gerek ama :)

Akıncı

Akıncı

Üye
blackcemret:6477490' Alıntı:
benim konum kayboldu.Bide konularıma ulaşamıyorum sayfa bulunamadı diyor.
Biraz zaman lazım büyük ihtimalle konular aktarılır

umutku123

Üye
Süper olmuş. Elimize sağlık :)

aleranol

aleranol

Üye
Mobil sürüm gerçekten güzel gözüküyor ancak ekranın sağ tarafında stock tarayıcı ayarlari kullanmama rağmen % 20lik bir dilim boş kalıyor. Yani sayfa sola sıkıştırılmış gibi oluyor.
Beğenilerim çoğu gibi silinmiş.
Sayfa mobile lighttan en az 5 kat yavaş.
Birde aradabir sayfa yüklenmiyor.

Ancak gerçekten çok kaliteli ve kapsamlı özellikler kazanmış site. Diğer hit sayisi yuksek

• Beğen
Tepkiler: arslanla, yaren_dede ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Mobil sürüm gerçekten güzel gözüküyor ancak ekranın sağ tarafında stock tarayıcı ayarlari kullanmama rağmen % 20lik bir dilim boş kalıyor. Yani sayfa sola sıkıştırılmış gibi oluyor.
Beğenilerim çoğu gibi silinmiş.
Sayfa mobile lighttan en az 5 kat yavaş.
Birde aradabir sayfa yüklenmiyor.

Ancak gerçekten çok kaliteli ve kapsamlı özellikler kazanmış site. Diğer hit sayisi yuksek
Evet banada denk geldi arada bir sayfa yüklemiyor mobil sürüm kilitleniyor hiç bir şeye tıklanmıyor :)
zamanla giderilecektir iyileştirmeler yapılacaktır elbette

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
Şimdi de bir eksik fark ettim smileylere basınca mesaj kutusunun altına inen yazılara ulaşılamıyor. neyse yazımın eksik kısmı da şu :) diğer hit sayısı yüksek sitelerden oldukça kapsamlı bir yapıya sahip olmuş. 1 2 pürüz de giderilirse mükemmel olacaktır. Teşekkürler ozan.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Kayahan14

Kayahan14

Üye
  • Beğen
0343434

0343434

Üye
Bence de güzel bir tasarım olmuş.Ama geliştirilebilir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şimdi de yazdığım cevap çıkmamış makale_helvetia nın dediklerine yüzde yüz katılıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, elinize sağlık Ozan emekleriniz için teşekkürler.
Kısa süre içinde giydirmelerde yapılırsa inşallah herşey tam manasıyla süper olacak, çoğu beklentilerinizi karşılayacağını umuyorum kendinde olan özellikler ve sonrasında eklenecekler bizi fazlasıyla tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Emrgncy ve Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ust konular ve normal konular ic ice biraz karisik geliyor onun disinda cok iyi

turkishield

turkishield

Üye
uuu çok cool görünüyo hareketli yüz ifadeleri nerede acaba :D

• Beğen
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bence eski duzen daha iyi di simdiki tasarim sanki siteyi yeni acmissin acemi gibi olmus genede karar sizin hayırlı olsun demek ten baska caremiz yok......

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
;)@Ozan
öncelikle hayırlı olsun eksikleri yazayım
mobil durum bugün geç açılıyor ve şu reklamlar hiç bir sitenin mobilinde reklam yok duyurmak isterim

• Beğen
Tepkiler: arslanla
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hocam eskı maxıcep ı kullanma sansımız yok mu mobıl acayıp yavas benım gbı 5800 lardada zaten ayrı sıkıntı geregının yapılmasıni ıstıyorum tesekkur ederim

Buğra

Buğra

Admin
bence eski duzen daha iyi di simdiki tasarim sanki siteyi yeni acmissin acemi gibi olmus genede karar sizin hayırlı olsun demek ten baska caremiz yok......
tema değişebilir admin ilk mesajda belirtmiş.
hocam eskı maxıcep ı kullanma sansımız yok mu mobıl acayıp yavas benım gbı 5800 lardada zaten ayrı sıkıntı geregının yapılmasıni ıstıyorum tesekkur ederim
eski maxicep gelmez çünkü forum lisansı komple değişti :) mobil sürümde iyileştirmeler yapılacak büyük ihtimal

Üst Alt