Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar çok daha hızlı ve stabil bir sistem oldu artık forumumuz 1-2 hafta içerisinde tüm sorunlar düzelir tema vs gerekli şeyler belli olur ve yolumuza en iyi şekilde devam ederiz.Mobil kullanıcılar gerçekten çok beğenmiştir bende çok beğendim.

Şuan için konu ve mesajlarım ve geri gelmesini bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eski smileyleri istiyorum :(

Ayrıca profil müziğide kaldırılmış, tekrar eklenecek mi?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
O değilde dün girdim acayip hızlıydı şimdi çok yavaş yükleniyor bende mi böyle sadece

Kayahan14

Kayahan14

Üye
O değilde dün girdim acayip hızlıydı şimdi çok yavaş yükleniyor bende mi böyle sadece

Kayahan14

Kayahan14

Üye

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Kayahan14

Kayahan14

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bir sürü fazlalık olmuş :D

Metin MF

Metin MF

Üye
çok ağır açılıyo site

Samet.25

yakinda duzelir

Metin MF

Metin MF

Üye
çok ağır açılıyo site

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bi sayfa yenilemem 1 dk sürüyor dün en fazla 5 sn olurdu mobilde bu ayrıca şurda gereksiz bir boşluk var

Metin MF

Metin MF

Üye
çok ağır açılıyo site

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bi sayfa yenilemem 1 dk sürüyor dün en fazla 5 sn olurdu mobilde bu ayrıca şurda gereksiz bir boşluk var

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
gereksiz boşluk yok orada reklamlar var :) sizde görünmüyor java yada flash olmadığındandır herhalde

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye
gereksiz boşluk yok orada reklamlar var :) sizde görünmüyor java yada flash olmadığındandır herhalde
opera mini ile girdiğim içindir o zaman ama mobil light gibi mobil sürümde reklam olmamalı

• Beğen

Üst Alt