Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
mobil kötü linkleri yeni sekmede açınca girebiliyom ve ana menü çok uzun mesaj aralıkları da fazla

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

.caner.

.caner.

Üye
Tapatalk geldi.

.caner.

.caner.

Üye
mobile light sürüm ve eski smileyler geri gelsin yeter şuan foruma mobil olarak giriş yapıp, yorum bırakamıyorum lütfen bununla ilgilenin herkesin internet bağlantısı her zaman hızlı değil okula gidince bazen 3g çekmiyor :( mobile light geri gelsin :'(
Tapatalk kullan :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Arkadaşlar eski sürüm geri gelmicek herkes sunu yazmayı bıraksın ayrıca gayet hızlı görsellikte değişiyor

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
-Emre

-Emre

Üye
sen durumu anlamadın hızım düşük değil adsl bile olsa proxy kullanmak zorundayım :(

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Değişim iyidir, güzeldir ama bana biraz karışık geldi...

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Anaaa forum değişmiş la çok zor alışacam :cool:

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Beğenilen mesaj sıfır ?
Ödül puanı ne ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
emeğinize sağlık valla ne diyeyim bu çok büyük bir başarı bir anda bu kadar değişiklik yapılması ve siteye uyarlanması herkesin yapabileceği bir şey değil bayağı bir emek harcadığınız belli ama benim kafama takılan eski hali de kusursuz ve problemsizdi bir çok form sitesine göre yine burası en iyisi sadece son zamanlarda ufak tefek sorunlar çıkartmaya başladı ama neyse değişiklik her zaman için iyidir bakalım neler bekliyor bizi emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve arslanla
asigsasi

asigsasi

Üye
ben şimdiye kadar hep mobile light geliştirilir umudu ile bakarken resmen şok oldum böyle bi forumu bu hale getirmenin ne anlamı vardı ve şu tapatalk kullanın diyen arkadaşlar için herkes android kullanmıyor demek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve arslanla
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Site zaten kendinden tüm fonksiyonları ile mobil destekli, en büyük getirdiği teknolojik yeniliklerden biri de bu.
hocam mobilnreklamları kaldırırsanız memnun oluruz mobil kullanıcılar olarak sıkıntı çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kişisel Bilgileri Değiştirirken Futbol Takımında Niye Sadece Galatasaray Var ? Diğerlerini Sonradan Mı Ekliyeceksiniz ?
Ya Galatasarylı olacaksın ya da Galatasaraylı. Başka alternatifin yok :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, -Akıncı, asigsasi ve 1 kişi daha
theeternal

theeternal

Üye
cok güzel olmuş ama arkaplan rengi değişirse cok daha iyi olur beyaz pek durmuyor

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Hagios

Hagios

Üye
Bir iki sorun hemen giderilmiş.Tema rengi biraz daha koyulaşırsa çok güzel olacak.En azından alternatif bir tema.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi, .caner. ve Emrgncy
.caner.

.caner.

Üye
ben şimdiye kadar hep mobile light geliştirilir umudu ile bakarken resmen şok oldum böyle bi forumu bu hale getirmenin ne anlamı vardı ve şu tapatalk kullanın diyen arkadaşlar için herkes android kullanmıyor demek istiyorum
Genelleme yapmadım o arkadasin android telefonu vardı ona dedim.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt