Kayahan14
Üye
opera mini ile girdiğim içindir o zaman ama mobil light gibi mobil sürümde reklam olmamalıgereksiz boşluk yok orada reklamlar varsizde görünmüyor java yada flash olmadığındandır herhalde
opera mini ile girdiğim içindir o zaman ama mobil light gibi mobil sürümde reklam olmamalıgereksiz boşluk yok orada reklamlar varsizde görünmüyor java yada flash olmadığındandır herhalde
Bunu bilemem ama belki mobil sürümün özelliği olabilir masaüstü sürüme eklenince otomatik olarak mobile eklenmiş olabiliropera mini ile girdiğim içindir o zaman ama mobil light gibi mobil sürümde reklam olmamalı

zamanla geri gelecektir belki bugün akşama kadar gelebilirHer şey yolunda gibi ama beğeni sayılarımız gitmiş.600 küsür vardı
![]()

zamanla geri gelecektir belki bugün akşama kadar gelebilir![]()

5000 küsür beğenim ne olacakHer şey yolunda gibi ama beğeni sayılarımız gitmiş.600 küsür vardı
![]()

5000 küsür beğenim ne olacak![]()

zamanla düzenlemeler yapılacaktır bu şekilde kalacağını sanmıyorumAnladım, teşekkür ederim. Bu arada cidden gayet güzel olmuş yeni tasarım. Fakat biraz dağınık gibi. Ya da alışamadığımdan öyle.![]()

zamanla düzenlemeler yapılacaktır bu şekilde kalacağını sanmıyorum
Bakın benimde mesaj ve konularım yok
belki tema değişir belki bu tema üzerinde edit yapılır

Yok sait abi dune gore cok yavaslamis.Mobil sürümde bir yavaşlama göremedim.![]()

Biraz hizlanmasi lazim sanki reklamlardan dolayi yavas. Dun cok hizli aciliyordu bugun yavas. Birde iste butonlara tiklamak dert yav onada bir el atilmali. Bende boat browser kullaniyorumBen şu an chrome ve boat browser ile test ettim Android üzerinden gayet hızlı geldiği için söyledim dahada düzel olcak.
simdi maxthona gectim