Biraz zaman lazım büyük ihtimalle konular aktarılırblackcemret:6477490' Alıntı:benim konum kayboldu.Bide konularıma ulaşamıyorum sayfa bulunamadı diyor.
Evet banada denk geldi arada bir sayfa yüklemiyor mobil sürüm kilitleniyor hiç bir şeye tıklanmıyorMobil sürüm gerçekten güzel gözüküyor ancak ekranın sağ tarafında stock tarayıcı ayarlari kullanmama rağmen % 20lik bir dilim boş kalıyor. Yani sayfa sola sıkıştırılmış gibi oluyor.
Beğenilerim çoğu gibi silinmiş.
Sayfa mobile lighttan en az 5 kat yavaş.
Birde aradabir sayfa yüklenmiyor.
Ancak gerçekten çok kaliteli ve kapsamlı özellikler kazanmış site. Diğer hit sayisi yuksek

bende mi sorun var bilemiyorum ama nokia c6-01 opera mini ile sayfalar açılmıyor, opera mobile'da ise acayip bir kasma var..
abi onlar iyi olan tarayıcılarBen şu an chrome ve boat browser ile test ettim Android üzerinden gayet hızlı geldiği için söyledim dahada düzel olcak.

tema değişebilir admin ilk mesajda belirtmiş.bence eski duzen daha iyi di simdiki tasarim sanki siteyi yeni acmissin acemi gibi olmus genede karar sizin hayırlı olsun demek ten baska caremiz yok......
eski maxicep gelmez çünkü forum lisansı komple değiştihocam eskı maxıcep ı kullanma sansımız yok mu mobıl acayıp yavas benım gbı 5800 lardada zaten ayrı sıkıntı geregının yapılmasıni ıstıyorum tesekkur ederim
mobil sürümde iyileştirmeler yapılacak büyük ihtimal