Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
[/url]

:bud:

cyborg78

cyborg78

Üye
Kusura bakmayın ama acaba ney yenilendi, yoksa ben bişiymi kaçırdım acaba :allalla:
opera mini 7.1 den giriyom ilk günkü gibi anasayfa, rengi, sıralaması, ayrıca şuan giriş yaptım telden ve çıkışı yok hala gibi , bende siliyom çerezleri al sana çıkış .d :p

Uhops

Uhops

Üye
Kusura bakmayın ama acaba ney yenilendi, yoksa ben bişiymi kaçırdım acaba :allalla:
opera mini 7.1 den giriyom ilk günkü gibi anasayfa, rengi, sıralaması, ayrıca şuan giriş yaptım telden ve çıkışı yok hala gibi , bende siliyom çerezleri al sana çıkış .d :p
MaxiCep Teknoloji Portalı :)
PC Oyun bölümü link hatalı sanırsam.

cyborg78

cyborg78

Üye
hmm anladım bilgi için teşekkürler Anti-okul ;)
sitenin anasayfası yenilenmiş demek, eh zatı bizim siteyle işimiz olmadığı için, transit forumla işimiz :pc:

marist

marist

Üye
Sağ üst yerdeki kullanıcı adına tıklayıp çıkış yapabilirsin. @cyborg78

cyborg78

cyborg78

Üye
Sağ üst yerdeki kullanıcı adına tıklayıp çıkış yapabilirsin. @cyborg78
telefondan'mı sağa üstten yapıoz anlamadımda özürdileyerekten, ben telden çıkışı diyordum :alsana:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ana sayfa bencede guzel olmus :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
El Hadimi

El Hadimi

Üye
Ya o degilde ben nick degistiremiyorum yanlis yazdim boyle kaldi degistiricektim 1 gun sonra baktim forum degismis

cyborg78

cyborg78

Üye
Tarayicidan kendi nickine tikla cikis butonunu gorebilirsin o zaman sag uste
hmm evet buldum hocam, ilginiz için teşekkürler :)
telefonu yan yatırmak gerekyomuş eee öylede bize dar ekran, düz kullandığımız için neyse baya uğraştırdı ama en kolayı yine çerez işi :gul:

SHS

SHS

Üye
bişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var :D

yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca :s

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var :D

yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca :s
Otomatik ufaltma var konularda yazım kuralı seklinde evet

• Beğen
Tepkiler: SHS, Buğra ve Silinen Üye 988579
Invoke

Invoke

Üye
istediğim gibi yazıyorum ama öyle olmuyor başlık :D

ben belli düzen içinde konu açıyorum ve bu düzen başlıktan başlar.

Aynen, başlıkta bazı harfleri büyük yapmak istediğimizde küçük olması bence de kötü bir şey.

• Beğen
Tepkiler: SHS
marist

marist

Üye
istediğim gibi yazıyorum ama öyle olmuyor başlık :D

ben belli düzen içinde konu açıyorum ve bu düzen başlıktan başlar.
işte bu dediğin için böyle birşey düşünülmüş :)
konu başlıklarında düzen sağlanması için.

Invoke

Invoke

Üye
işte bu dediğin için böyle birşey düşünülmüş :)
konu başlıklarında düzen sağlanması için.

Düzenli olması için de... Biz de düzensiz yazmıyoruz ki. Mesela parantez içinde bir şey yazarken ya da köşeli parantezde ya da "-" işaretinden ya da "/" işaretinden sonra bir şey yazarken ilk harfi büyükle başlatmak istiyoruz. Misal, Amoplasmxz[Güncel] yazacağım, [güncel] oluyor otamatik olarak. Boşluk bırakmak gerekiyor [ Güncel] şeklinde o zaman da eğer satırın sonundaysa "[" üstte "Güncel]" altta kalıyor ya da hepsi aynı satırda olsa da ayrık "[ Güncel]" duruyor ve hoş olmuyor. Kısacası böyle olunca daha düzgün olmuyor, bence.

Neyse, çok da önemli bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Düzenli olması için de... Biz de düzensiz yazmıyoruz ki. Mesela parantez içinde bir şey yazarken ya da köşeli parantezde ya da "-" işaretinden ya da "/" işaretinden sonra bir şey yazarken ilk harfi büyükle başlatmak istiyoruz. Misal, Amoplasmxz[Güncel] yazacağım, [güncel] oluyor otamatik olarak. Boşluk bırakmak gerekiyor [ Güncel] şeklinde o zaman da eğer satırın sonundaysa "[" üstte "Güncel]" altta kalıyor ya da hepsi aynı satırda olsa da ayrık "[ Güncel]" duruyor ve hoş olmuyor. Kısacası böyle olunca daha düzgün olmuyor, bence.

Neyse, çok da önemli bir şey değil.
haklısın bu durum beni de rahatsız ediyor
bıraksınlar da kendi konu başlığını kendimiz düzenleyelimbirde eklentisi olan konularda görüntüleme sayısı yani indirme sayısın da sorun mu var çalışmıyor mu ?
Normal de indirme yapar yapmaz görüntüleme sayısına anlık geçmesi gerekir bunu düzeltme olasılığı nedir @Ozan

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt