Ozan
Admin
Anasayfanın yeni hali muhteşem olmuş, Tam maxicep'e yakışır şekilde. Ellerinize sağlık arkadaşlar..
![]()

Anasayfanın yeni hali muhteşem olmuş, Tam maxicep'e yakışır şekilde. Ellerinize sağlık arkadaşlar..
![]()

MaxiCep Teknoloji PortalıKusura bakmayın ama acaba ney yenilendi, yoksa ben bişiymi kaçırdım acaba
opera mini 7.1 den giriyom ilk günkü gibi anasayfa, rengi, sıralaması, ayrıca şuan giriş yaptım telden ve çıkışı yok hala gibi , bende siliyom çerezleri al sana çıkış .d![]()
telefondan'mı sağa üstten yapıoz anlamadımda özürdileyerekten, ben telden çıkışı diyordumSağ üst yerdeki kullanıcı adına tıklayıp çıkış yapabilirsin. @cyborg78

telefondan'mı sağa üstten yapıoz anlamadımda özürdileyerekten, ben telden çıkışı diyordum![]()
Tamam işte mobilden diyorumtelefondan'mı sağa üstten yapıoz anlamadımda özürdileyerekten, ben telden çıkışı diyordum![]()

hmm evet buldum hocam, ilginiz için teşekkürlerTarayicidan kendi nickine tikla cikis butonunu gorebilirsin o zaman sag uste

Otomatik ufaltma var konularda yazım kuralı seklinde evetbişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var
yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca![]()
Böyle Daha güzel bencebişey sorcam neden istediğimiz gibi başlık yazamıyoruz yoksa bende mi sıkıntı var
yani büyük harfle yazdıklarım küçük oluyor konuyu açınca![]()

Böyle Daha güzel bence![]()

istediğim gibi yazıyorum ama öyle olmuyor başlık
ben belli düzen içinde konu açıyorum ve bu düzen başlıktan başlar.
işte bu dediğin için böyle birşey düşünülmüşistediğim gibi yazıyorum ama öyle olmuyor başlık
ben belli düzen içinde konu açıyorum ve bu düzen başlıktan başlar.
işte bu dediğin için böyle birşey düşünülmüş
konu başlıklarında düzen sağlanması için.
haklısın bu durum beni de rahatsız ediyorDüzenli olması için de... Biz de düzensiz yazmıyoruz ki. Mesela parantez içinde bir şey yazarken ya da köşeli parantezde ya da "-" işaretinden ya da "/" işaretinden sonra bir şey yazarken ilk harfi büyükle başlatmak istiyoruz. Misal, Amoplasmxz[Güncel] yazacağım, [güncel] oluyor otamatik olarak. Boşluk bırakmak gerekiyor [ Güncel] şeklinde o zaman da eğer satırın sonundaysa "[" üstte "Güncel]" altta kalıyor ya da hepsi aynı satırda olsa da ayrık "[ Güncel]" duruyor ve hoş olmuyor. Kısacası böyle olunca daha düzgün olmuyor, bence.
Neyse, çok da önemli bir şey değil.