Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Hayırlı olsun :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu devirde reklamdan dert yanıyorsunuz... komik...

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben dün girdim aynı sürüm mevcut ama böyle bir sıkıntı olmadı. Eklenti varsa onlar sıkıntı yapıyor olabilir belki

ANIL

ANIL

Admin
Ben dün girdim aynı sürüm mevcut ama böyle bir sıkıntı olmadı. Eklenti varsa onlar sıkıntı yapıyor olabilir belki

Sadece Adblock mevcut zaten sonradan oldu düzelir yakında.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Sadece Adblock mevcut zaten sonradan oldu düzelir yakında.
Ben ozan abiye mesaj attım bu konu ile ilgili
güvenli bağlantı ile ilgili bir olay chrome da da var ama 10-20 sanıye sonra bitiyor

najanaja

najanaja

Üye
onu bunu bilmem ama pc den gerçekten çok hızlı açılıyo site :) reklamlar için firefox kullanın adblock plus eklentisi herşeyi hallediyo bende hiçbi reklam flash içerik açılmıyo şimdi forumda biraz daha sade olunca hızına diecek yok walla :) bence deişiklik yapılmasın böle beyaz ve sade gayet iyi. ama hiç kimse şu smile sorununu açıklamadı henüz yapılmadımı ben mi bulamıyom geri kalan smile leri :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra, arslanla ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
onu bunu bilmem ama pc den gerçekten çok hızlı açılıyo site :) reklamlar için firefox kullanın adblock plus eklentisi herşeyi hallediyo bende hiçbi reklam flash içerik açılmıyo şimdi forumda biraz daha sade olunca hızına diecek yok walla :) bence deişiklik yapılmasın böle beyaz ve sade gayet iyi. ama hiç kimse şu smile sorununu açıklamadı henüz yapılmadımı ben mi bulamıyom geri kalan smile leri :)
Yenileri eklenmedi henüz

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve najanaja
DalvikCache

DalvikCache

Üye
sayfanın sürekli yükleniyor görünmesi symbian opera mobil de de var

Üst Alt