abandonware
Üye
firefox 23.0.1
Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ?
evet arkadaşın ekran alıntısı yaptığı gibi.. son sürüm kullanıyorum vede bu problem mevcut
firefox 23.0.1
Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ?
adblocker kullanıyorum, hiç reklam yok bendeBenim için en önemli iki sorun var.
-Ardarda mesaj atınca 2 mesaj atılmış oluyor.
-Reklamlar göze fazla batıyor.

Opera için bildiğin addblocker var mı ?adblocker kullanıyorum, hiç reklam yok bende![]()
görmüştüm bir tane ama hatırlamıyorumOpera için bildiğin addblocker var mı ?
eklentiler kısmına adblock yaz gördüğünü indir 
Deniyim bigörmüştüm bir tane ama hatırlamıyorumeklentiler kısmına adblock yaz gördüğünü indir
![]()

2 tane buldu ikisinide indiriyorumgörmüştüm bir tane ama hatırlamıyorumeklentiler kısmına adblock yaz gördüğünü indir
![]()

Ben dün girdim aynı sürüm mevcut ama böyle bir sıkıntı olmadı. Eklenti varsa onlar sıkıntı yapıyor olabilir belki
Ben ozan abiye mesaj attım bu konu ile ilgiliSadece Adblock mevcut zaten sonradan oldu düzelir yakında.
reklamlar için firefox kullanın adblock plus eklentisi herşeyi hallediyo bende hiçbi reklam flash içerik açılmıyo şimdi forumda biraz daha sade olunca hızına diecek yok walla
bence deişiklik yapılmasın böle beyaz ve sade gayet iyi. ama hiç kimse şu smile sorununu açıklamadı henüz yapılmadımı ben mi bulamıyom geri kalan smile leri 
Yenileri eklenmedi henüzonu bunu bilmem ama pc den gerçekten çok hızlı açılıyo sitereklamlar için firefox kullanın adblock plus eklentisi herşeyi hallediyo bende hiçbi reklam flash içerik açılmıyo şimdi forumda biraz daha sade olunca hızına diecek yok walla
bence deişiklik yapılmasın böle beyaz ve sade gayet iyi. ama hiç kimse şu smile sorununu açıklamadı henüz yapılmadımı ben mi bulamıyom geri kalan smile leri
![]()
bende diom bendemi sorun var bulamıyomYenileri eklenmedi henüz
teşekkürler bilgi için.Yenisinin çalıştığını ben de biliyorum

Yüklenen ney onu bulabilen var mi ? Su an deneme sansim olmadi opera mobile ilesayfanın sürekli yükleniyor görünmesi symbian opera mobil de de var