Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende sıkıntı yok sanırım bazılarında sıkıntı var ilginç bir durum ama zaten en üstte Ozan admin duyuru yayınlamış ve şöyle bir ibare var. 'Opera Mini tarayıcısında sitenin ağır çalıştığı rapor edildi, optimizasyon yapılacak'
Bende sıkıntı yok sanırım bazılarında sıkıntı var ilginç bir durum ama zaten en üstte Ozan admin duyuru yayınlamış ve şöyle bir ibare var. 'Opera Mini tarayıcısında sitenin ağır çalıştığı rapor edildi, optimizasyon yapılacak'
2-3 gün içinde yoluna girer Ozan abi yapacağız dedi dünden beri birkaç şey halledildi. Yabancı kelimeler, tapatalk, rütbeler falan geldi onlarda yapılır
MrExpert
Üye
Vbultein i neden bıraktınız ?
emre2574
Üye
bence güzel olmuş
CHUCK-ME
Üye
Bence güzel görünüyor. Hayırlı olsun
KayraBey
Üye
Arkadaşlar lütfen bu konuyu en başından okumadan yok o gitmiş, bu gitmiş, şu nerede, bu nerede diye soru sormayın. Eskide neyimiz varsa hepsi geri gelecek /düzelecek...
Yusuf0111_Oğuzhan
Üye
uc bronsweri dene yin bunda daha iyi çalışıyor (cihaz n8) lumiada herşey normal internet exployer ile
asigsasi
Üye
konuda mesajım olduğu için cevap doğdu ben birşey gitti demedim sadece aşırı bir şekilde kasıyor dedim pc de hiç kasmıyor