byAndroid
Üye
Yalnız kullanan yorumlarını okursan daha çok bilgiye sahip olabilirsin. Dokunmatiği bazen algılamıyormuş. Hız ve kamera konusunda da sorunları varmış. Şahsen ben olsam bunun yerine general mobile alırdımEvet cin mali ama orasi beni ilgilendirmez sahsen zaten turkiye garantili ordada sikinti yok dusunun cinli xioami de dunya genelinde apple ve samsungdan sonra geliyor 3. Sirada ve asya pazarina acilmadilar bile
Ürün açıklamasında 13 mp arka kamera, 5 mp ön kamera, diyor.Vallaha çoğu yerde baktım konuyu gördükten sonra telefon çin malı yanılmıyorsam ve sitelerde özellikler eksik. Mesela linkte dikkat ederseniz kamerayı yazmıyor.
Şu geceleri shopping programında tanıtılan IXPERİA gibi olduÜrün açıklamasında 13 mp arka kamera, 5 mp ön kamera, diyor.
Dogrudur aslinda batarya mah olarak cok iyi 3100 mah bi gunu rahat cikarir diye dusunuyorum yazilimda suan 4.4.2 kitkat kullaniyordu galiba 1-2 yil sorun olmaz ama bazi yazilimsal sorunlar varaa tabiki iyilestirme guncellemeleri lazim cihazatelefonun aslı ulefone u58.Tek sorunu yazılım sıkıntısı olur.Asus gibi düzenli güncelleme vermez.Kullanıcı yorumlarına baktım kamera ve bataryada sorunlar varmış.Telefonu alacak rom yüklemeyi bilmesi yada öğrenmesi gerekir.Victor sorunlar için güncelleme vermemiş.Ulefone romunu yüklemişler.
Guldurdun vallaçin malından uzak durun arkadaşlar. Pahalıysa vardır bir hikmeti , ucuzsa vardır bi illeti...
1.7 ghz diye geciyor ama 2.0 gjz e yukseliyor falan diyor bende anlamadimGeneral Mobile Discovery 2 tarzı bi alet ama işlemci frekansı daha düşük GMD 2'ye göre. İşlemci de Mediatektir büyük ihtimalle.
mtk 6592 vardi galiba ustundeİlk defa duydum bunu. Bilgisayar işlemcisi mi la bu1.7 ghz diye geciyor ama 2.0 gjz e yukseliyor falan diyor bende anlamadimmtk 6592 vardi galiba ustunde
O shopping programlarını fazla izlemişsinŞu geceleri shopping programında tanıtılan IXPERİA gibi oldu![]()