Haber yeni f/p ürünü keşfettim

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
yeni f/p ürünü keşfettim
arkadaşlar hepsiburadada gezerken bu telefona rastgeldim özellikleri ve fiyat bakımından süper geldi bana
daha inceleme videolarınu izlemeye fırsatım olmadı ama şimdidden duymayan kalmasın istiyorum çok deli tel ya

caps6

caps6

Üye
pekte inceleme vidyosu yok bir ara alacaktım vazgeçtim

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
You tubeda ben buldumda izlemedim daha

gutihaz1

gutihaz1

Üye
site türkçe ama cihazlar herhalde çin malı fazla bilgi vermiyorlar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cihaz bi amiral gemi olmasada cogu iyi telefonla yarisir bence hosuma gitto valla peder beyde telefon alicam diyordu kendisine bunu mu aldirsam zenfone 6 vardi akilda gerci

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Vallaha çoğu yerde baktım konuyu gördükten sonra telefon çin malı yanılmıyorsam ve sitelerde özellikler eksik. Mesela linkte dikkat ederseniz kamerayı yazmıyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Evet cin mali ama orasi beni ilgilendirmez sahsen zaten turkiye garantili ordada sikinti yok dusunun cinli xioami de dunya genelinde apple ve samsungdan sonra geliyor 3. Sirada ve asya pazarina acilmadilar bile

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Evet cin mali ama orasi beni ilgilendirmez sahsen zaten turkiye garantili ordada sikinti yok dusunun cinli xioami de dunya genelinde apple ve samsungdan sonra geliyor 3. Sirada ve asya pazarina acilmadilar bile
Yalnız kullanan yorumlarını okursan daha çok bilgiye sahip olabilirsin. Dokunmatiği bazen algılamıyormuş. Hız ve kamera konusunda da sorunları varmış. Şahsen ben olsam bunun yerine general mobile alırdım

heathrow

heathrow

Üye
Vallaha çoğu yerde baktım konuyu gördükten sonra telefon çin malı yanılmıyorsam ve sitelerde özellikler eksik. Mesela linkte dikkat ederseniz kamerayı yazmıyor.
Ürün açıklamasında 13 mp arka kamera, 5 mp ön kamera, diyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda discovery 2 yle ayni sayilir zenfone 6 da iyi hepsiburadadaki yorumlar olumluydu cogu kamerayi begenmeyenler var o da dogrudur yabi cihaz 800 liraysa olur o kadar disco 2 nin kamerasini begenmiyolrda ne bilim iste

caps6

caps6

Üye
telefonun aslı ulefone u58.Tek sorunu yazılım sıkıntısı olur.Asus gibi düzenli güncelleme vermez.Kullanıcı yorumlarına baktım kamera ve bataryada sorunlar varmış.Telefonu alacak rom yüklemeyi bilmesi yada öğrenmesi gerekir.Victor sorunlar için güncelleme vermemiş.Ulefone romunu yüklemişler.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
telefonun aslı ulefone u58.Tek sorunu yazılım sıkıntısı olur.Asus gibi düzenli güncelleme vermez.Kullanıcı yorumlarına baktım kamera ve bataryada sorunlar varmış.Telefonu alacak rom yüklemeyi bilmesi yada öğrenmesi gerekir.Victor sorunlar için güncelleme vermemiş.Ulefone romunu yüklemişler.
Dogrudur aslinda batarya mah olarak cok iyi 3100 mah bi gunu rahat cikarir diye dusunuyorum yazilimda suan 4.4.2 kitkat kullaniyordu galiba 1-2 yil sorun olmaz ama bazi yazilimsal sorunlar varaa tabiki iyilestirme guncellemeleri lazim cihaza

Luck Star

Luck Star

Üye
çin malından uzak durun arkadaşlar. Pahalıysa vardır bir hikmeti , ucuzsa vardır bi illeti...

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve byAndroid
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
General Mobile Discovery 2 tarzı bi alet ama işlemci frekansı daha düşük GMD 2'ye göre. İşlemci de Mediatektir büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery 2 tarzı bi alet ama işlemci frekansı daha düşük GMD 2'ye göre. İşlemci de Mediatektir büyük ihtimalle.
1.7 ghz diye geciyor ama 2.0 gjz e yukseliyor falan diyor bende anlamadim :D mtk 6592 vardi galiba ustunde

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
messevim

messevim

Üye
MTK işlemcilerden uzak dur derim, başka birşey de demem. Bu tür telefonların ara yüzleri çok cimri oluyor. Özelleştirme yok denecek kadar az. Arayüz özellikleri sıfır.