İpucu Sizce LG G3 F/P Ürünü Olması İçin Fiyatı Ne Kadar Olmalıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Sizce LG G3 F/P Ürünü Olması İçin Fiyatı Ne Kadar Olmalıdır?
Sizce LG G3 F/P Ürünü Olması İçin Fiyatı Ne Kadar Olmalıdır? Şu Anda G2 32GB 1400TL 16GB İSE 1300TL(PARALEL ÜRÜN GOLD HEPSİBURADA VS...) LG G3 Bazı Özellikleri Sızdırıldı Fotoğrafları Falan Sızdırıldı Sizce Sızdırılan Özellikleri Göz Önünde Bulundurursak G2 Gibi F/P Ürünü Olabilmesi İçin Fiyat Aralığı Ne Kadar Olmalıdır Sizce ?

Türe

Türe

Üye
1900-2000 gibi bir fiyatla çıkar. Eylül Ekim gibi 1700-1800 aralığına düşerse bence uygun olur bu özellikler için.

• Beğen
Tepkiler: burak1011
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
1900-2000 gibi bir fiyatla çıkar. Eylül Ekim gibi 1700-1800 aralığına düşerse bence uygun olur bu özellikler için.
bende sana katılıyorum g2 fiyatına çıkması biraz imkansız gibi lg belki süpriz yaparsa anca yoksa hayal sadece

Türe

Türe

Üye
bende sana katılıyorum g2 fiyatına çıkması biraz imkansız gibi lg belki süpriz yaparsa anca yoksa hayal sadece
Kaldı ki kasa metal gibi duruyor. Bu durumda daha üst fiyata çıkması normal.

0MG90

0MG90

Üye
Paralel 1500 civarı satar diye düşünüyorum.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kasa metal + 2K ekranı var. 2.100 Tl altı beklemiyorum ben. Bu durumda da burada satmaz gibi geliyor.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Kasa metal + 2K ekranı var. 2.100 Tl altı beklemiyorum ben. Bu durumda da burada satmaz gibi geliyor.
kim çıkartıyor bunu kasası metal diye kasa polikarbon metal gibi gördüğünüz fotoğraflar polikarbon fırçalanmış ve metal görünümde olmuş kasa metal değil yani

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
kim çıkartıyor bunu kasası metal diye kasa polikarbon metal gibi gördüğünüz fotoğraflar polikarbon fırçalanmış ve metal görünümde olmuş kasa metal değil yani

Bütün her yer metal diyor. Kaldı ki fırçalanmış polikarbon diye bir şey yoktur. Ha illa fırçaladınız. Polikarbonu istediğiniz kadar fırçalayın metal görünümüne kavuşturamazsınız. (Telefon rendelenmiş gibi gözükür.) Telefonu canlı görmüş gibi konuşuyorsunuz.

0MG90

0MG90

Üye
Resimlerde hiçte öyle durmuyor. Plastik kasa ve metal kasa olarak çıkar bence.

Invoke

Invoke

Üye
1800 16GB, 2000 32GB çıksa. 1800 peynir ekmek gibi gider.

Türe

Türe

Üye
Polikarbon ? Hem de fırçalanmış ?? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Bütün her yer metal diyor. Kaldı ki fırçalanmış polikarbon diye bir şey yoktur. Ha illa fırçaladınız. Polikarbonu istediğiniz kadar fırçalayın metal görünümüne kavuşturamazsınız. (Telefon rendelenmiş gibi gözükür.) Telefonu canlı görmüş gibi konuşuyorsunuz.
LG G3 için bir çok fotoğraf gelmişti. Şimdi de yeni bir görsel ortaya çıktı. Bu görselde de LG G3 detaylı görünürken, altın, gri ve gümüş renkler görünmekte. Ayrıca diğer taraftan fırçalanmış arka yüzey metal hissi verirken, yine polikarbonat malzeme ile geleceğini belirtelim.
LG G3 yeni görsel geldi - MaxiCep bu habere bak fazla söze gerek yok ben telefonu görmedim ancak sıztırılanlar göre ben su ana kadar hiçbir yerde metal diye birşey duymadım
bu arada haberin orjinal sıztırılan sitesi

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çok merak ediyorum fırçalanmış polikarbon nasıl olacak? :D