teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Exynos 5420'den sonrakiler için geçerli. Öncesinde S4'teki exynoslar rezaletti samsung'un utanç kaynağı denilebilir.Exynos 5433 (7. Seri) ve sonrası epey sağlam olmaya başladı. Qualcomm yine bir adım geriden gidiyor.
Exynos 5420'den sonrakiler için geçerli. Öncesinde S4'teki exynoslar rezaletti samsung'un utanç kaynağı denilebilir.
Bütün teknolojiyi samsung üretiyor ama bunu iyi kullanamıyor pastanın büyük değil de lezzetli tarafını diğer markalar yiyior
Ghz'in artırılmasında bi sınır olsa artık
S4'te ki exynos kime göre neye göre rezalet ? performans konusunda rakibi snapdragon 600'den daha iyiExynos 5420'den sonrakiler için geçerli. Öncesinde S4'teki exynoslar rezaletti samsung'un utanç kaynağı denilebilir.
Hayır daha iyi değil. Yapılan hemen hemen bütün testlerde az da olsa önde. Ama kötü bi işlemci değil.S4'te ki exynos kime göre neye göre rezalet ? performans konusunda rakibi snapdragon 600'den daha iyi
Hangi testte önde örnekler gösterirmisin antutu vs ? millet ne kadar seviyor sallamayı yahuHayır daha iyi değil. Yapılan hemen hemen bütün testlerde az da olsa önde. Ama kötü bi işlemci değil.
Önce bir üslubunuzu düzeltin , ondan sonra seviyeli bir şekilde tartışalım. DonanımHaber'de iki cihazın karşılaştırması vardı. Ve hatta Mesut Çevik bile saatlerce anlattı. Bütün testleri gördüm. Hemen hepsinde SnapDragon az da olsa öndeydi.Hangi testte önde örnekler gösterirmisin antutu vs ? millet ne kadar seviyor sallamayı yahu
Üslubumu elestirmek sana dusmez mesajimda ne hakaret var ne saygisizlik, iki cihazida kullanmis biri olarak soyluyorum internet,oyun performansi konusunda exynos önde aksini iddaa eden benimle tartismasin snapdragon modelinin artilari ise custom rom destegi ve sarji cok azda olsa iyi gidiyor gibi yani kisacasi exynos daha performansli sayfalarca dokuman var intternette arayan bulur ve 2 yil once cikmis telefonuda tartismak gereksizÖnce bir üslubunuzu düzeltin , ondan sonra seviyeli bir şekilde tartışalım. DonanımHaber'de iki cihazın karşılaştırması vardı. Ve hatta Mesut Çevik bile saatlerce anlattı. Bütün testleri gördüm. Hemen hepsinde SnapDragon az da olsa öndeydi.
Sen böyle gelmiş böyle gidersin. Anlama şeklin bir kere kavgacı bir zihniyet olduğunu gösteriyor. Ben üslubunu düzeltirim , ya da düzelteceğim demedim. Sürekli argo sözcüklerle konuşuyorsunuz. Bundan sonra da daha yazmayacağım sana.Üslubumu elestirmek sana dusmez mesajimda ne hakaret var ne saygisizlik, iki cihazida kullanmis biri olarak soyluyorum internet,oyun performansi konusunda exynos önde aksini iddaa eden benimle tartismasin snapdragon modelinin artilari ise custom rom destegi ve sarji cok azda olsa iyi gidiyor gibi yani kisacasi exynos daha performansli sayfalarca dokuman var intternette arayan bulur ve 2 yil once cikmis telefonuda tartismak gereksiz
Birtane argo sözcük göstersene yazdığım mesajlar içinden ? madem benim üslubum düzgün değil seninde bilgin eksik o zaman eksik bilgilerle milleti yanıltma mobil işlemcilerden az çok anlayan biri bilir exynos modelinin daha iyi olduğunu, inan cevap verip vermemen umrumda bile değil, bana üslubunu düzelt vs diyip entel cevaplarla gelme eğer varsa bilgin konuş geçiştirme yazdıklarımıSen böyle gelmiş böyle gidersin. Anlama şeklin bir kere kavgacı bir zihniyet olduğunu gösteriyor. Ben üslubunu düzeltirim , ya da düzelteceğim demedim. Sürekli argo sözcüklerle konuşuyorsunuz. Bundan sonra da daha yazmayacağım sana.
Entel olmakla hiçbir alakası yok. Bana alıntı yapıp "millet sallamayı ne kadar seviyor" zaten bir iltifat oluyor. Ben sevdiğim kişilere hep böyle iltifat ederim . Ayrıca Exynos'lu ve SnapDragon 600'lü S4'ler çıktıktan kısa bir süre sonra incelemede SnapDragon 600'ün daha üstün olduğunu altını çize çize söylediler. Gerçek zamanlı performansta öndeydi videoda. Gerçi sentetik testlerde de öndeydi. Videoyu bulmak çok zor.Birtane argo sözcük göstersene yazdığım mesajlar içinden ? madem benim üslubum düzgün değil seninde bilgin eksik o zaman eksik bilgilerle milleti yanıltma mobil işlemcilerden az çok anlayan biri bilir exynos modelinin daha iyi olduğunu, inan cevap verip vermemen umrumda bile değil, bana üslubunu düzelt vs diyip entel cevaplarla gelme eğer varsa bilgin konuş geçiştirme yazdıklarımı
Canim kardesim bana programlardan alinan sonuclari goster antutu vs. İki cihazida kullanmis biriyim dedigim gibi performans konusunda exynos onde snapdragonun artisi custom rom destegiEntel olmakla hiçbir alakası yok. Bana alıntı yapıp "millet sallamayı ne kadar seviyor" zaten bir iltifat oluyor. Ben sevdiğim kişilere hep böyle iltifat ederim . Ayrıca Exynos'lu ve SnapDragon 600'lü S4'ler çıktıktan kısa bir süre sonra incelemede SnapDragon 600'ün daha üstün olduğunu altını çize çize söylediler. Gerçek zamanlı performansta öndeydi videoda. Gerçi sentetik testlerde de öndeydi. Videoyu bulmak çok zor.
Bu da benchmark ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yukarıdaki görselde işlemci performansı testinden bir sonuç var. Tabi her testte önde olacak diye bir şey yok. Bunların hepsi kâğıt üzerindeki performanslar. Gerçek zamanlı testler daha önemli.Canim kardesim bana programlardan alinan sonuclari goster antutu vs. İki cihazida kullanmis biriyim dedigim gibi performans konusunda exynos onde snapdragonun artisi custom rom destegi
Bana hala duzgun test sonuclariyla cevap veremedin, emin olmadigin bir konu hakkinda konusma benceYukarıdaki görselde işlemci performansı testinden bir sonuç var. Tabi her testte önde olacak diye bir şey yok. Bunların hepsi kâğıt üzerindeki performanslar. Gerçek zamanlı testler daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?