Yeni en son sürüm Ultramp3 1.60 türkçe + yeni ikon + 25 mp3 skin

Sponsorlu Bağlantılar

demir28

Üye
Tesekkürler:oke:

son_bakislar

Üye
kardesim gercekten super bir program. gecengun indirdim.tek kelimeyle bir harika.bende eski surumu vardı. bunu yukleyince telefonunumu dahada sevdim...
emege sayfgı...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kardesim gercekten super bir program. gecengun indirdim.tek kelimeyle bir harika.bende eski surumu vardı. bunu yukleyince telefonunumu dahada sevdim...
emege sayfgı...

Sağolasın yorumların için...:bigstar:

kullanici003

Üye
tşk...

vip3

Üye
:yuruselam avrupadan tüm site üyelerine ve türk halkina

--------------- Ekleme ---------------

bilgi alisverisi sanalda da olsa bazen güzel dosluklara sebebiyet olur ve bu site icerindeki bilgilerde bence süper tsk et site sahibine

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
:yuruselam avrupadan tüm site üyelerine ve türk halkina

bilgi alisverisi sanalda da olsa bazen güzel dosluklara sebebiyet olur ve bu site icerindeki bilgilerde bence süper tsk et site sahibine

Aleyküm selam

n73 modeli s60 değil ama...
:(

vip06

Üye
burda emegi gecen herkese tesekür ettim

n73 ler de s60 vesiyonlarini kabul ediyor denemelerim cok oldu

bilgi paylasimi güzel de eee bu programlar ne kadar güvenli cep tlf icin bazi programlar tlf beynini allak bullak yapiyor biri cevap verebilirmi

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
burda emegi gecen herkese tesekür ettim

n73 ler de s60 vesiyonlarini kabul ediyor denemelerim cok oldu

bilgi paylasimi güzel de eee bu programlar ne kadar güvenli cep tlf icin bazi programlar tlf beynini allak bullak yapiyor biri cevap verebilirmi

Programsız telefonlar çok sıkıcı olur

bunlar sağlam programlar hatta en iyileri...:oke:

vip06

Üye
nicht untesutz yani s60 tlf desteklemeyen program bu umgultik yani tarihi gecmis tarihlendirmeli program.........saygilar la

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
nicht untesutz yani s60 tlf desteklemeyen program bu umgultik yani tarihi gecmis tarihlendirmeli program.........saygilar la

Buradakiler n73 de çalışmaz yanlış yerdesin...:(

hamzabey16

Üye
Teşekkürler hemşerim,sağolasın.

Cinema

Cinema

Üye
tskler

aleko978

aleko978

Üye
1.52 İLE ÇOK UĞRAŞTIM AMA BİR TÜRLÜ FULL YAPAMADIM 1.60 İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SENİN İÇİNE GÖMMÜŞ OLDUĞUN SKİNLER DIŞINDA BAŞKA SKİNLER KOYABİLİYORMUYUZ.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM :heyo:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
1.52 İLE ÇOK UĞRAŞTIM AMA BİR TÜRLÜ FULL YAPAMADIM 1.60 İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SENİN İÇİNE GÖMMÜŞ OLDUĞUN SKİNLER DIŞINDA BAŞKA SKİNLER KOYABİLİYORMUYUZ.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM :heyo:

Tabiki E:/system/apps/ultramp3/skins klasörüne mp3skinleri koy uygulamayı açıp arayüzü değiştir ve bul...:oke:

ozy_1993

Üye
çok güzel sogol kardeş

cross77

cross77

Üye
teşekürler

dark lord

dark lord

Üye
emeğine sağlık güsel paylaşım ancak belirli bir süreden sonra kayıt istiyor we şu anda programı kullanamıyorum yaşasın LCG JUKEBOX dewam :D

Üst Alt