Nokia N95 Yeni sürümü V 20.0.015

Sponsorlu Bağlantılar

wolkans

Üye
nasıl yüklücez bir detaylı anlatsın bun yahu
 


jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
yok bu herhalde sadece bende cunku resimler n73 ten kotü cıkıyor fotoyu cektikten sonra fotograf netlesir biraz fotoya renk gelirdi artık olmuyor ne halt etsem bi bilen varmı format attım hala kotu cekiyor
 
dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes
 

canciger321

Üye
Arkadaşlar Ben N95 8gb Kullanıyom Sürümü Yeni Güncelledim Ama Sürüm 11.0.026 Sizin Dediginiz 20.0.015 Sürümü Bulamıyom Yardımcı Olurmusunuz şimdiden çok Teşekkürler
 

red

Üye
telefonun hızı gözle görülür derecede artmış. hele galeride fotoğrafları gezerken.

fotoğraf kalitesi azalmoş diyorsunuz ama kamera yazılımı n95 8bgliğinkiyle yenilendi. Çektim fotoğraflarda bir kötüleşme yok. Otomatik ayar kullanmayın her zaman işe yaramaz..

Multimedia menüsünün kapak kayınca otomatikman açılmaması çok süper olmuş bence :) bazıları istemede :P çünkü ekranı yan cevirmem gerekiordu bazen o da otomatik multimedia'yı açıyordu işime gelmiyordu. şimdi kontrol bizde.

telefonun sürümünü güncelleyemeyen arkadaslar Nemesis Service Suite programını forumda aratın bulun telefon kodunu değiştirmeniz gerekecek... konu burada
 

corsair

Üye
Arkadaşlar!... Telefonunuz spot, yurt dışından gelme vb. değil ise Nokia Software Updater programının son versiyonu (V1.4.14) ile güncelleme yapmanızı tavsiye ederim. Bu son versiyonu bulamayanlar buradan nasıl edineceklerini öğrenebilirler. Programı edindikten sonra güncelleme ile ilgili bilmeleri gereken kritik konuları da araştırmalarını tavsiye ederim.

Herkesin Kurban Bayramı Kutlu Olsun.
 

corsair

Üye
Arkadaşlar, güncellemeden sonra slayt gösterisinden çıkamama ve hatta telefonun kendini resetlemesi problemi yaşayan var mı?
 

lippincoat

Üye
selam arkadaşlar benim n95 te "ayarlar-bağlantı-erişim noktalarına bastığımda hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın yada silin diye bir uyarı veriyor halbuki hafızalardan 2 side boş bu sorun güncellemeyle çözülebilirmi ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler..
 
enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater 1.4.14 (Nokia Tel. İçin Yazılım Güncelleme) YENİ !..

Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

-nasıl update yapalıcağı maxicepte diğer arkadaşların hazırladığı şablonlarda mevcut yeteri kadar araştırma yapmamanız sizi sıkıntıya düşüruyor. mod arkadaşlar o konuları sabitlemiş ve sayfanın enüstüstünde yer alıyor. yapmanız gerek kızmadan doğru yere bakmak.

-benim telefonda şuana kadar ne reset nede kitlenme gibi bir sorun olmadı. ilk 1-2 saat bir-iki defa kilitlenme oldu tel kendini yeniden başlattı ama kendiliğinden o sorunda yok oldu. reset kilitlenme gibi sorunu olanlar ve sorun düzelmemişse tekrar update etmeyi deneyebilir.

-hafıza dolu uyarısı : sizin çok uygulamayı açtığınızda karşınıza gelen bir sorun. uygulamalardan kırmızı (no tuşu) ile çıkmanız programı arka planda çalıştırmaya devam etmenize sebep olur buda gereksiz ram sarfiyatı demektir. uygulamardan çıkış yada exit seçeneğini seçerek çıkarsanız hiçbirzaman HAFIZA DOLU UYARISI ALMAYACAKSINIZ

-nokia n95 türkçe kodu 0534845 tir ve telefon kodu bu olanlar ve daha önce yurtdışından gelmemiş ve türkçeleştirme yapmamış arkadaşlar gönül rahatlığıyla nokianın güncelleme programıyla güncelleştirme yapabilirler. dili ingilizceye veya diğer dillere dönüşen cihazlar için nemesis programını kullanarak dil kodunuzu değiştirin ve nokianın gücelleme programı ile update edin.

-fotoğraf kalitesi bence biraz artmış gibi daha önce çektiğim bir makroyu yeni sürümde de denedim ve bence olumlu ama bazı fotoğrafların boyutu 2MB tı buluyor buda bir kalite göstergesi genel anlamda boyutlar 300kb ile 2MB arasında seyredir. oda içerisinde yapılan çekimlerde otomatik ayarda sonuç rezalet desem yeridir ama ayar yaparsanız ki bu duruma göre değişiyor sonuç yine mükemmel oluyor. 350 YTL lik samsung fotoğraf makinesiyle kafa kafaya çarpışacak bir tele sahipsiniz bunu bilin.

- N95 8GB ile yazılım farkı olabilir ve olacaktır. o cihazdaki birçok donanımsal farkın yazılımada yansımaması elbette zorunludur örenek: lens kapağı olmayan N95 8GB ın yazılımı lens kapağı olan N95e uymaması normaldir. kapak açılınca kameranın çalışmasını tetikleyebilecek bir donanım ve yazılımı olmayacağı için N95 8GB kullanıcıları bu topicteki yeni versiyon ve numarsını umursamasınlar aksi halde sorun hüsranla sonuçlanabilir. Normal N95e ait dil kodlarıda bu sebeple N95 8GB kullanıcılarına yaramayacaktır. bu kodlarla değiştirmeyin.

-Multimedya menüsü artık sürgüyü aşağıya çektimizde açılmıyor. Müşteri hizmetleri bu özelliksizliğin bilinçli olarak yapıldığını söyledi aslında güzel bişey bazen ekranı yan çevirmekte çok zorlanıyorduk şimdi hertürlü yan çeviebiliyoruz çevirmeye çalıştığımızda ise hemen multimedya menüsü gelmiyor ekrana (bu konuyla ilgili birçok arkadaşta bu konuda mh ile görüşmüş ama mühendislerin telefonun N-gage Özelliğine sahip olmasının getireceği etkiden dolayı bunu duymayacakları belli) ben rotate me kullanıyorum sorunsuzum :D
 

geyikadana

Üye
cok teşekkür ederim ellerinize sağlık nede güzel çalışıp,anlaşılır bir şekilde yazmışınız
(bede ..."arama:internet ve içeriğim" çalışmıyor)
 

red

Üye
selam arkadaşlar benim n95 te "ayarlar-bağlantı-erişim noktalarına bastığımda hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın yada silin diye bir uyarı veriyor halbuki hafızalardan 2 side boş bu sorun güncellemeyle çözülebilirmi ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler..

v11 de aynı sorun bende de vardı v12 ,v20 de yaşamadım. güncelleme yapman gerekecek
 
DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
ben güncellemeye korkuyorum ya bi sorun olursa
 

persia1976

Üye
V.1.4.123 çıkmış arkadaşlar

benim pc ye kurarken v.1.4.123 türkçe diye kuruyor benmi yanlış görüyorum acaba
 

OZZY1979

Üye
--------------- Ekleme ---------------

rica ederim arkadaşlar :D telefonda biraz hızlanma mevcut. özellikle kamera konusunda hıza hız katmışlar ve gerçekten en çok beklenen şeydi. yeni yüklediğimden dolayı çok oynadığımdan mı bilmiyorum ama sarj konusunda bir değişiklik yok gibi.
şarjınıza katkısı olması için şu ayarı kullanın:
Araçlar>Ayarlar>Telefon>Şebeke içinde Şebeke modunu GSM yapın. Gözle görünür derecede hatta 1 gün cıvarında bekleme süresi artıyor.

Ya arkadaşlar bu sürümü yükleyenler bir kontrol edebilirmi kapağı aşağıya kaydırınca sizde multimedya menusu açılıyormu?:sukur:

teşekkürler Enigma. ben de bu durumu araştırdım ve çift mod ile gsm modu arasındaki farkı buldum hemde turkcell sitesinden. gercekten gsm modu kullanmanın bir sakıncası yok, faydasını bugunden itibaren test edeceğim. sevgiler..


Gittiğiniz ülkede telefonunuz, Turkcell'in anlaşmalı olduğu GSM operatörünü otomatik olarak seçer. Cep telefonunuz böyle bir özelliğe sahip değilse veya farklı bir operatör kullanmayı tercih ediyorsanız, kullanacağınız operatörü kendiniz seçmeniz gerekir. 3G destekli telefonunuz ile 3G şebekesi bulunan bir ülkeye gittiğinizde, 3G şebekesinden servis aldığınız için arama yapabilir, size gelen aramaları cevaplayabilir, kısa mesaj gönderip alabilirsiniz. Ancak, data bağlantısı yapamayabilir, dolayısıyla BasKonuş, MMS*, TurkcellWap, TurkcellMessenger gibi servislerimizden yararlanamayabilirsiniz. Bunun nedeni, 3G destekli telefonların "dual mod" olarak ifade edilen "çift mod" konumunda tedarik edilmesidir. Bu durumda data bağlantısı yapabilmeniz için, telefonunuzun menüsünden "şebeke ayarları" altında "şebeke modu"nu "GSM" olarak değiştirmeniz yeterlidir.
 

whizzkid

Üye
öncelikle paylaşımda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
sorum şu: telefon yurtdışı ise ve türkçeleştirme yapılmışsa ne sakıncası var yazılım güncellemenin. sürekli telfon yurtdışı değilse die belirtmişsiniz..
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım telfon yurt dışı veya kvk genpa vb kaliteli servislerin garantisinde deilse güncelleme yaptıgınızda türkçe olmaz yukarıda arkadaşlarımızın da belirtiği gibi nemesisi programını yükleyim kod degiştirmeniz gerekmektedir....:oke:
 
maliakg

maliakg

Üye
versiyon yükseltince işletim sistemi yükseliyomu?

--------------- Ekleme ---------------

mesela os9.3
 

üzülmez

Üye
eline sağlık
 

erolyilmaz

Üye
Arkadaşlar Nokia N95 Yeni sürümü V 30.0.017 bununla ilgili bilgisi olan varmı.Yeni versiyon neleri içeriyor.
 

texasli_19

Üye
ya ben n95 aldım ama hiç ii ses alamıyorum kulaklıkdan güzel bi bass programı yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
 


Üst Alt