yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

muzik calar ivonun ekolayzır ayarıyla gayet hoş ses cıkıyor.eksiklikler elbet var ama önemli olan problem yaratacak sekilde olmaması pr1.2 üzerine direk yüklersin no panic :-))yanlız mass ve kart kafızasını biçimlendir hard format at .sonra flash at tertemiz oyunlarını proğramlarını kur cok problem olmaz sıfırdan başla pişman olmazsın yoksa proğram cakışması felan filan sorun yaşarsın...

marsoy

Üye

seleping tlfonun üstünden nokia beta labstan online indir kur arkadaşım başka türlü zorluk çıkarıyor

epts

Üye
arkadaşlar ivo 777 3.1 medaifireden başka linki var mı ...burda çok yavaş iniyor..

achie

Üye
Vay belle güzelmiş ama daha eksiği var azcık daha geliştirsinlerde kalıcı olarak kurarız,bu arada türkçe sorunsuz şimdilik annayla devam.

Konu Sahibi
yok fotolarda ve videolarda sorun yarattı,ben şimdi delight yeni sürümü çıkmış.hatakları düzeltmiş,onu deneyeyim

epts

Üye
bide ben orjinal belleyi türkçeleştirdim baya hata uyarısı aldım ve klavye kayıp

achie

Üye
bu arada 3.2 versiyonunun üstüne kurulabiliyor farkında olmadan öle yapmışım

marsoy

Üye
yok fotolarda ve videolarda sorun yarattı,ben şimdi delight yeni sürümü çıkmış.hatakları düzeltmiş,onu deneyeyim

bende yaratmadı hiç bir sorun gayette hzlı gerçekten biraz daha karıştırıp ne olduğunu anlayalam bakim

epts

Üye
yok kardeş başka siteden bişey indirdim baya hızlıydı

----------Eklendi @ 17:08:28 ---------- Yazıldı @ 17:02:42 ----------

bu arada 3.2 versiyonunun üstüne kurulabiliyor farkında olmadan öle yapmışım
kardeş 3.1 varsa farklı bir indirme sitesinden aktarabilir misin

----------Eklendi @ 17:46:33 ---------- Yazıldı @ 17:08:28 ----------

halletim sagol

Konu Sahibi
konunun başına yeni delight v3.1 sürüm videosu eklenmiştir

ahmet147

Üye
türkçesini yükledim. tüm menüleri türkçe tamamen. asphalt 6 yı da yükledim. hiç kasma yok. hem de hackli. tüm dosyaları yükleyebiliyorum. )))))

Konu Sahibi
delight 3.1 de fena değilmiş hani menü efektleri felan..

bu daha iyi geldi ,ram sabit 120 hiç aşağıya düşmedi,akıcılık desen o biçim,efektler zaten ayrı güzellik.herzaman ki gibi delight ivo farketmez forever nokia forever symbian

bence ivo 3.1 daha güzel arkadaslar bende de hersey yüklü hiç bi sorun yok wala

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
bu daha iyi geldi ,ram sabit 120 hiç aşağıya düşmedi,akıcılık desen o biçim,efektler zaten ayrı güzellik.herzaman ki gibi delight ivo farketmez forever nokia forever symbian

senin açtığın konuları sürekli takip ediyorum güzel kardeşim bence forumda ki bize en faydalı arkadaşlardan birisin . senin önerdiğin ivo 3.1 i yüklediğimde telefonumun çehresi değişti . şimdi delight 3.1 i yükledim daha da memnun oldum tüm uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorum ve sleeping screen de flashta kendi geliyor biz yüklemeye uğraşmıyoruz çok teşekkür ederim

arkadaşlar bu delight 3.1 'i nerden indirdiniz bana link verin allah aşkına 3 saat aradım 3.0 var 3.1 yok bulamadım yada çok beceriksizim benimde delight 3.1 daha hoşuma gitti görünüşü