TurboCall
Üye
Yeni Dart Oyunu Sonunda Windows Phone 8.1 Mağazasında
15 günlük ban sonrası tekrar haberlerle devam ediyoruz, aslında haber olarak bugün yeni ve en çok oynanan sevilen bir oyunun 2. serisinin gelceğini haber yapmak isterdim ama haber şuan hiç bir yerde olmadığı için geliştiriciden de izin almadığım için yapmadım.
Dart oyunu haberini yapmaya karar verdim, bugün gelen dart oyunu android ve ios cihazlarda popüler olan darts match oyunu.
Oyunun adı darts match oyunun windows phone için yayınlanığ yayınlanmayacağı belli değildi ancak sonunda yayınlandı, oyunu anlatmak gerekirse sıradan bir dart oyununun biraz daha gelişmişini düşünün.
Oyunun en güzel özelliği windows phone 8.1 mobil işletim sisteminin en çok eksikliği hissedilen online oyun azlığını birazda olsa gidermesi oyun bilgisayar facebook ve mobil cihazlarla entegre durumda oynanabilir.
Dart oyunu haberini yapmaya karar verdim, bugün gelen dart oyunu android ve ios cihazlarda popüler olan darts match oyunu.
Oyunun adı darts match oyunun windows phone için yayınlanığ yayınlanmayacağı belli değildi ancak sonunda yayınlandı, oyunu anlatmak gerekirse sıradan bir dart oyununun biraz daha gelişmişini düşünün.
Oyunun en güzel özelliği windows phone 8.1 mobil işletim sisteminin en çok eksikliği hissedilen online oyun azlığını birazda olsa gidermesi oyun bilgisayar facebook ve mobil cihazlarla entegre durumda oynanabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu söylemediğin oyun ne çok merak ettim
) maalesef ama şöyle bir ipucu verebilirim 1. seri 2tl ücretle satışa sunulmuş durumda ve google playde 50 milyon ve üzeri indirmeye sahip
paylaşım için