Yeni C7 "025.007" CFW Çıktı taze taze !!!

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
peki bu cfwyi daha da geliştirme imaknımız var mı? varsa isteklerimi söyleyebilirim gelişmesi açısından fazla bi eksik yok gibi ama :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
peki bu cfwyi daha da geliştirme imaknımız var mı? varsa isteklerimi söyleyebilirim gelişmesi açısından fazla bi eksik yok gibi ama :)
valla kardeşim bu cfw'yi yaptırmak için çok dil döktük :) abimiz n8e geçtiği için c7 cfw yapmayı bırakmıştı bunu zoraki yaptırdık dahada yapmaz büyük ihtimalle :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Belle çıksın benden size cfw :ehe Bellenin içini dışını çözdüm.

• Beğen
Tepkiler: n000k
TheMadness

TheMadness

Üye
Yapıcam söz :naughty:

----------Eklendi @ 21:29:19 ---------- Yazıldı @ 21:28:38 ----------

Photoshop :naughty: Söz yapıcam :ehe

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
flaşh atamıyorum hata veriyor. önce iki tane hata ve sonra tekrar denediğimde üç noktaya bastıgımda oluyor sonraki hata dpn 1.0 dpn 2.0 falan diyor ya o hata ne yapmam lazım?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
flaşh atamıyorum hata veriyor. önce iki tane hata ve sonra tekrar denediğimde üç noktaya bastıgımda oluyor sonraki hata dpn 1.0 dpn 2.0 falan diyor ya o hata ne yapmam lazım?
kırmızı yazılı hatamı :hmmm
phoenix ile atıyosun değilmi flashı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kırmızı yazılı hatamı :hmmm
phoenix ile atıyosun değilmi flashı
kırmızı yazı deil pardon kardeşim kırmızı çarpı var başında da su demişsin yaz rm675 den sonra sil falan orayı yapmadım ben neresini silcm tam olarak anlamadım?

----------Eklendi @ 21:49:13 ---------- Yazıldı @ 21:44:50 ----------

bu uzantılara kadar olan kısımların hepsini sileyim mi? yani sürüm numarasını (v25.0007) falan da dahil olmak üzere?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı yazı deil pardon kardeşim kırmızı çarpı var başında da su demişsin yaz rm675 den sonra sil falan orayı yapmadım ben neresini silcm tam olarak anlamadım?

----------Eklendi @ 21:49:13 ---------- Yazıldı @ 21:44:50 ----------

bu uzantılara kadar olan kısımların hepsini sileyim mi? yani sürüm numarasını (v25.0007) falan da dahil olmak üzere?

muhakkak ondan dolayı olmuştur.
bak şimdi şöyle anlatayım
"""43B30FA3_"""RM675_059B534_025.007_019_signature.bin 4-5 tane dosya bu şekilde bunların başlarındaki (tırnakla işaretlediğim yer) sayıları RM yazan yere kadar siliyorsun

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
muhakkak ondan dolayı olmuştur.
bak şimdi şöyle anlatayım
"""43B30FA3_"""RM675_059B534_025.007_019_signature.bin 4-5 tane dosya bu şekilde bunların başlarındaki (tırnakla işaretlediğim yer) sayıları RM yazan yere kadar siliyorsun
teşekkür ederim şimdi deniyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
az önce eşime aldım C7 hemen güncellemeye baktım N8 yok C7 var. enteresan :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
az önce eşime aldım C7 hemen güncellemeye baktım N8 yok C7 var. enteresan :)
güncelleme çıkalı çok oldu ama ben orjinali beğenmedim yavaş geldi açıkçası. bu cfwde o hız düzeldi :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çok kötü arkdaş bu ne ya çin malı telfonlar gibi :S

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
çok kötü arkdaş bu ne ya çin malı telfonlar gibi :S
arkadaşım efekti ben kendim yükledim efekt yüklemediğin zaman şuan kullandığım orjinal gibi geçişleri.
zevkler tartışılmaz tabi :islik

Üst Alt