Yeni bulduğum bu süper 5800 CFW hkda biraz yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Konu açmanda yarar var.eger vakit ayırabilirseniz aynı sitedeki 5.fw(Hız agırlıklı) ile 6.fw(navi agırlıklı) modifiyelere de dil düzenlemesi yapıp(sadece TÜRKÇE) 1-gps çekimine 2- temalardaki ve ev ekranındaki fazlalıkları(tsunami,vodafone ,v.b )3-Ovi rehber,dönüştürücü,mynokia,setting wizırt,convert,YARDIM VB gibi Artık PROFESYONELLEŞMİŞ KİŞİLERİN KULLANMADIGI ve sadelik vede hız isteyen arkadaslarıda düsünerek bir düzenlemeye giderseniz gerçekten memnun olucaz.En azından benim gibi düsünenler için onlarında adına rica ediyorum.v60 sürümü öncesi gerçekten güzel olur.Ve su an kendi modifiyemi amatör bir sekilde hazırlıyorum.

aegeantr

Üye
Sevgili arkadaşlar bulduğum yerde son derece hızlı ve stabil olduğundan sürekli bahsedilmiş ancak ben hangi dosyaları indirip adlarını değiştireceğimi bulamadım,malum normalde fatih arkadaşın yazılımını kullanıyorum indirip direkt klasöre atıp değiştiriyoruz ve jaf ile flashlıyoruz ancak bunu anlamadım anlayan bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi ? saygılarımla.

Link ;
arkadaşım bu sürüm upakul diye bi arkadaşın fw si hindistan dan ve yakında muhtemelen yarın X^10 fw yayınlanacak . ben bunu kullandım daha doğrusu x^9 swift i kullandım adından anlaşılıyor zaten hangi sürüm hangi özellkilerde. swift diğerlerine göre daha hafif ve hızlı diyorlar. ha hangi dosyalrı seçeceksin kısmında ise euro2 yazan sürüm dosyalarını indireceksin ve diğer kalan herşey aynı şeklide jaf la flash lıyacaksın . kolay gelsin . tavsiye derim ben kullandım. daha önce çok fw denedim. en son yine no crap just firmware v6.0 , upakulun X^9 , ve şu an enson olarakta tsunami v3 kullanıyoum kotukoylunun. ama sabırsızlıkla x^10 nu bekliyorum bu hafta içi çıkacak bu fw .

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bize o sitedeki bilgileri türkçeleştirip konu acıcak babayıt yokmu :)

emre0404_04

Üye
bi admın arkadasımdan rıcam ben Sunrise by NomadCRY V1.3.2 yukledım hersey kusursuz ama foto galerı kısmında fotoları acamıyorum yesıl sekılde ortadan ayrılmıs bı admınden rıca etsem bu cfw lerı bılen bı admın bana msnden derdıme care bulursa cok sevınırım kural dısı ama lütfen ekleyın bana yardımcı olun cfw super bı foto kısmında sorunum var aska_surgun1_2@hot lütfen sımdıden tşkl

SEKOLELE

BİLGİ VE KULLANIM: adamcağız herkes "ReadCRoot.rmp yama" Smiley BURAYA: arası deneyin Eğer beğenmediklerinizi Kinetik, kaydırma. Bunu onaylamak. yama ne zaman uygulamak bilgisayar bilgisayara bağlı telefon almak için yeniden başlatmanız gerekebilir başarısız Sen. USB üzerinden bağlı bulmak için cihaz. Bu yüzden risk tur kendi kullanım Bu yama! UDA dosya verilen boştur. O C sürücüsünde emin olun siz + olsun 82MB: ilk açılışta boot yapılandırır cihaz gelmek içine optimizasyonlar hepsi 1 sırasında sabır play.So var!ÖNEMLİ ADIMLAR xtension İLE ÖNCE FLASHING YAPILABİLİR: (böcek ve arızalı sistem almamak bu olacak çünkü) - mod Mass Storage olarak PC'ye bağlayın telefonunuzu ve "sil" sistemi, "kaynak", "sys" ve "klasörlerden Bellek özel" - kart şifre Eğer REMOVE sonra bir şifre ile kilitli MMC olan - Şimdi telefonunuzu kapatın ve yapmak yanıp - Never FORMAT Hafıza Kartı flaş sonra - Yedekleme Mesajlar -] u / / do Hard reset sonrası flaş BACKUP ve GÜVENLİK [gerek yok , Takvim ve Notlar - veya kişileri değil, yedek mı başka bu hata bir irade oluşturmak - yöntemi * Aşağıdaki Yedek kişiler tarafından İletişim git -> Seçenek -> İşaretle / İş -> İşaretle -> Seçenek -> Kopyala kartvizit - To> diğer bellek -> E: Hafıza Kartı -> tuşuna basın - firmware bu telefon ile sonra yanıp sönen, takvim notları ve geri yükleme yedekleme mesajları - Seçenek> Şimdi sonrası - adım gidin İletişim üstü * yapmak rehber yöntemle sizin için geri -> Kopyala kartvizit - Diğer hafızasından -> E: Bellek Kartı -

--------------- Ekleme ---------------

al kardeşim bu kadar yapabildim

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler bi bakayım

Ali Emre Çirik

Üye
fw de tek hata sertifika sorunu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Thinkchange programını yeni yöntem gibi sunmuşsun.

aliosman166

aliosman166

Üye
işte hangi mesela versiyon 5i yüklemek istiyorum ama hangi telefon modelini secmem lazım gene turkey red mi olacak bir de bizim arkadaslarımızın yaptıgı fwlerde değiştirilmesi gereken dosya adları bu ındırdıklerımle farklı çözemedim gitti :(
telefonun ne renkse onu indirceksin :) mesela kırmızıysa turkey red i indircen

mtncelik

Üye
belle den bi farkı yok gibi geldi bana belle kullanmaya devam

Üst Alt