Yeni bulduğum bu süper 5800 CFW hkda biraz yardım

Sponsorlu Bağlantılar

cafein1982

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bulduğum bu süper 5800 CFW hkda biraz yardım
Sevgili arkadaşlar bulduğum yerde son derece hızlı ve stabil olduğundan sürekli bahsedilmiş ancak ben hangi dosyaları indirip adlarını değiştireceğimi bulamadım,malum normalde fatih arkadaşın yazılımını kullanıyorum indirip direkt klasöre atıp değiştiriyoruz ve jaf ile flashlıyoruz ancak bunu anlamadım anlayan bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi ? saygılarımla.

Link ;

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, cnconder ve yyoruge

EFE_55

EFE_55

Üye
bu baya güzel bişeye benziyo arkadaşım, kardeşim, senin soruna gelincede gene jaf ile flashlıyacaksın indirdiğin dosyaları program files common files nokia data package rm-356 nın içine atacaksın çıkan soruya evet diyeceksin

cafein1982

Üye
    Konu Sahibi
işte hangi mesela versiyon 5i yüklemek istiyorum ama hangi telefon modelini secmem lazım gene turkey red mi olacak bir de bizim arkadaslarımızın yaptıgı fwlerde değiştirilmesi gereken dosya adları bu ındırdıklerımle farklı çözemedim gitti :(

EFE_55

EFE_55

Üye
dostum bir şeyi yanlış yaptın heralde 3 tane dosya var 2 sini değiştiriyor ayrıca tel in hangi renkse onu seçeceksin mesela euro 2 turkey black ve benim bildiğim euro 2 turkey li olması lazım

haydar_ecevit

Üye
Sevgili arkadaşlar bulduğum yerde son derece hızlı ve stabil olduğundan sürekli bahsedilmiş ancak ben hangi dosyaları indirip adlarını değiştireceğimi bulamadım,malum normalde fatih arkadaşın yazılımını kullanıyorum indirip direkt klasöre atıp değiştiriyoruz ve jaf ile flashlıyoruz ancak bunu anlamadım anlayan bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi ? saygılarımla.

Link ;

kardeşim aşağıda verdiğim linktekini indirip yaparsan olur sonra yorum yap bakalım nasılmış fw.

nejdet can

nejdet can

Üye
Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen FW biz TÜRKÇE kullananlar içinde olurmu...???

haydar_ecevit

Üye
Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen FW biz TÜRKÇE kullananlar içinde olurmu...???

evet kardeşim ben inceledim tek bu verdiğim sürümü turkçe olur yada diger sürümlere kendiniz turkceyi eklemeniz lazım

bybilal

bybilal

Üye
arkadaşlar inceleyen yokmu nasıl bişe. güzele benziyor

sekil_27

sekil_27

Üye
evet kardeşim ben inceledim tek bu verdiğim sürümü turkçe olur yada diger sürümlere kendiniz turkceyi eklemeniz lazım

haydar kardeşim bizler için ekleme imkanın olurmu yada inceleme.biz senin yaptıgın modifiyeyi kullanıyoruz.inceler ve geliştirme yada düzeltme türkçe eklemek gibi yapabilirsen deneriz bizlerde sayende.şimdiden teşekkürler.

haydar_ecevit

Üye
haydar kardeşim bizler için ekleme imkanın olurmu yada inceleme.biz senin yaptıgın modifiyeyi kullanıyoruz.inceler ve geliştirme yada düzeltme türkçe eklemek gibi yapabilirsen deneriz bizlerde sayende.şimdiden teşekkürler.

valla kardeşim şimdi tele format atmak içimden gelmiyor baya zaman harcatır bana kpss sınavıma 10gün kaldı ama benim verdiğim linkteki fwyi deneyebilirsiniz nasıl diye:oke:

buarada euro2 si çıkacakmış sanırım onda tr olur deneyecek arkadaşlar için.

ilterdesti

Üye
7 si çıktı ve türkçesi var oldukça hoş ve düzgün çalışıyor bilginize..

sekil_27

sekil_27

Üye
kardeşim aşağıda verdiğim linktekini indirip yaparsan olur sonra yorum yap bakalım nasılmış fw.

Haydar kardeşim türkçesini denedim. Eksigi var. Önce begendiklerimi yazıyım.menü düzenli.heck auto özelligivar.gereksiz programlar YARDIM ,CONWERT .V.B. Kimsenin kullanmadıgı silinmiş. gercekten en güzel yanı.GPRS CEKİMİ YETERSİZ.pachler ingilizce.haydar kardesim gercekten bu fv nin eksiklerini giderisen bizler icin iyi olur.v50 ilk modifiyen süper. Gprs cekimi ve acılış animasyonu ve 2 tane temanı ve diger dilleride cıkartıp internet sayfasınıda bosaltırsan,rem tazeleme ,skyfre programınıda eklersen süper olur.gereksiz temalar olmazsa ilk v50 calısmandaki gıbı dahada güzel olur bence.Eger vaktini ayırıp bizler icin bu degisiklıkleri yaparsan minnetkar oluruz.olmazsa senin ilk calısmanı geri yükliyecem.

--------------- Ekleme ---------------

Haydar kardeşim türkçesini denedim. Eksigi var. Önce begendiklerimi yazıyım.menü düzenli.heck auto özelligivar.gereksiz programlar YARDIM ,CONWERT .V.B. Kimsenin kullanmadıgı silinmiş. gercekten en güzel yanı.GPRS CEKİMİ YETERSİZ.pachler ingilizce.haydar kardesim gercekten bu fv nin eksiklerini giderisen bizler icin iyi olur.v50 ilk modifiyen süper. Gprs cekimi ve acılış animasyonu ve 2 tane temanı ve diger dilleride cıkartıp internet sayfasınıda bosaltırsan,rem tazeleme ,skyfre programınıda eklersen süper olur.gereksiz temalar olmazsa ilk v50 calısmandaki gıbı dahada güzel olur bence.Eger vaktini ayırıp bizler icin bu degisiklıkleri yaparsan minnetkar oluruz.olmazsa senin ilk calısmanı geri yükliyecem.

:megafon:şimdi fark ettim birde galeride tüm resimleri yani oyun ve program ikonlarınıda görüyor ve müzik lerı görmüyor Musıc dosyasında.

UniqueDemon

Üye
gerçekten hız bakımından eline su dökülemeyecek bir firmware. Fakat Bazı şeylerde abartıya gidilmiş arkadaşın dediği gibi. işlemciyi ben hiç 400ün üstünde çalışırken görmemştim firmwarelerde fakat bunu kurunca 434Mhz olarak göründü ve hız inanılmaz. İnşallah haydar kardeşimiz eksikliklerini giderir. O zaman süper olur. bu arada v8 sürümü çıktı

esen38

Üye
bunu telefona hangi programla yukleyecegiz arkadaşlar

sekil_27

sekil_27

Üye
bence hiç ugraşma kardeş.navigasyon çekimi yetersiz.pek hızda göremedim kendi kullandıma göre .ama illede yükliyeceksen haydar arkadaşın ilk v 50 modifiyesi(benim kullandıgım ) yada birol arkadasın modifiyesini yükle derim.Gerçekten sade ve hızlı aynı zamanda sorunsuz.Jaw programıyla yükliyeceksin diger sayfalarda nasıl yapacagın yazıyor.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
ben yükledim güzel fakat mesaj yazarken turkce T9'u malesef desteklemiyor hatta sitede son sürümü bile çıkmış

peki arkadaşlar sonradan türkçe T9 yükleyemezmiyiz

f@tih.

f@tih.

Üye
ben yükledim güzel fakat mesaj yazarken turkce T9'u malesef desteklemiyor hatta sitede son sürümü bile çıkmış

peki arkadaşlar sonradan türkçe T9 yükleyemezmiyiz

Xtension Pro EURO2 çıkmasına rağmen henüz kurmadım.Fakat CFW yi inceledim.Xtension Pro EURO2'de Türkçe T9 sorunu olduğunu söyleyebilirim.
Sözün özü ; Xtension Pro EURO2'den Türkçe Ve ingilizce hariç tüm dil dosyalarını çıkarttım.TR-EN olarak bıraktım.Türkçe T9 sorununu giderdim.Menü ve uygulama klasör isimlerini Türkçeleştirdim.İlave olarak Türkçe sözlük ekledim.Tsunami,Orange ve Vodafone ve Finger Use için Türkçe'leştirme yoktu.Onları Türkçeleştirdim.CFW'nin söylediklerim dışında orjinalitesine kesinlikle dokunmadım.Deneme kurulumu yapmadım.Bunun sebebi ;kendi CFW'min şu anda stabil ve sorunsuz çalışıyor ve telefonda oldukça fazla program yüklü ve ayarları fixlenmiş durumda olması.Bu yüzden tekrar flash atmaya kıyamıyorum[;)]

İstek halinde konu açabilirim.

mustafa

mustafa

Üye
Xtension Pro EURO2 çıkmasına rağmen henüz kurmadım.Fakat CFW yi inceledim.Xtension Pro EURO2'de Türkçe T9 sorunu olduğunu söyleyebilirim.
Sözün özü ; Xtension Pro EURO2'den Türkçe Ve ingilizce hariç tüm dil dosyalarını çıkarttım.TR-EN olarak bıraktım.Türkçe T9 sorununu giderdim.Menü ve uygulama klasör isimlerini Türkçeleştirdim.İlave olarak Türkçe sözlük ekledim.Tsunami,Orange ve Vodafone ve Finger Use için Türkçe'leştirme yoktu.Onları Türkçeleştirdim.CFW'nin söylediklerim dışında orjinalitesine kesinlikle dokunmadım.Deneme kurulumu yapmadım.Bunun sebebi ;kendi CFW'min şu anda stabil ve sorunsuz çalışıyor ve telefonda oldukça fazla program yüklü ve ayarları fixlenmiş durumda olması.Bu yüzden tekrar flash atmaya kıyamıyorum[;)]

Beklemen hata kardeşim ;)

^^Positive^^

Üye
v3 hacki bu...

JohanGielen

JohanGielen

Üye

bence aç arkadaşım açıkçası tam istenilen özellikleri ayarlamışşsın zaten

Üst Alt