Yeni bir telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir telefon seçimi
Merhabalar arkadaşlar keyifli forumlar :)

Öncelikle telefonu genelde mesajlaşmak facebook twitter msn yani internet ve mesajlaşmak için kullanacağım nette hızlı sayfa geçişleri seri yani çatır çatır nette dolaşabileceğim bi cihaz arıyorum şu anda 5800 XpressMusic kullanıyorum.

Benim aklımda blackberry bold 9780 var nedense klavyeli modeller aşırı ilgimi çekmeye başladı siz ne düşünüyorsunuz önerileriniz nelerdir ?

Bütçem 500 TL + Şu an kullandığım 5800 :)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Takas yada eLindekini iyi bi fiyata satarsan bLackberry faLan hikaye.. E72 derim kLavye seviosan.. catır catır internette doLanırsın kaya gibi teLefon ayrıca.. bizim peder kuLLanıo ordan biLiorm.. ama onu aLacagına nokia 700'de aLabiLirsin..

• Beğen
Tepkiler: caner3881
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
9780 veya Nokia E6 seç birini.

• Beğen

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
bb 9780 kafama yatıyo aslında bu söylediğiniz modellerede baktım tabi bana özellik olarak artısı eksisi ne olur bilemiyorum ama 9780 tasarım olarak daha bi güzel görünüyo önerilerinizi karşılaştırma şeklinde yaparsanız sevinirim sonradan bunu aldık ama ondada şu özellik varmış keşke onu alsaydım demek istemiyorum bir bb 9780 in performansı nedir mesela pek fikrim yok yani başka bi model seçmem için öncelikle 9780 den üstün olması gerekiyo tabi bide bütçeyi zorlamaması lazım :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
eğer 2. El alacaksan motorola milistone ve lg nin 600 650 falan çok iyi makineleri var klavyeli olması çok da önemli değil bence sen bilirsin

• Beğen
covar

covar

Üye
nokia e6 varken e72 ye kimse bakmaz dostum e6 forever diyorum

• Beğen

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
bb 9780 kafama yatıyo aslında bu söylediğiniz modellerede baktım tabi bana özellik olarak artısı eksisi ne olur bilemiyorum ama 9780 tasarım olarak daha bi güzel görünüyo önerilerinizi karşılaştırma şeklinde yaparsanız sevinirim sonradan bunu aldık ama ondada şu özellik varmış keşke onu alsaydım demek istemiyorum bir bb 9780 in performansı nedir mesela pek fikrim yok yani başka bi model seçmem için öncelikle 9780 den üstün olması gerekiyo tabi bide bütçeyi zorlamaması lazım

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
bb 9780 kafama yatıyo aslında bu söylediğiniz modellerede baktım tabi bana özellik olarak artısı eksisi ne olur bilemiyorum ama 9780 tasarım olarak daha bi güzel görünüyo önerilerinizi karşılaştırma şeklinde yaparsanız sevinirim sonradan bunu aldık ama ondada şu özellik varmış keşke onu alsaydım demek istemiyorum bir bb 9780 in performansı nedir mesela pek fikrim yok yani başka bi model seçmem için öncelikle 9780 den üstün olması gerekiyo tabi bide bütçeyi zorlamaması lazım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
E6 her konuda kat kat iyi.Kamerası,Ekranı,Hızı ve Dokunmatik avantajı.Burdan ikisinin karşılaştırmasına bakabilirsin:

• Beğen

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Kendimi bildim bileli nokia kullandığım için olsa gerek E6 ya pek ısınamadım sanırım blackberry bold serisinden bi telefon tercih edicem aklımda 9780 var bu fiyat aralığında başka bir blackberry de olabilir

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Düşündüm taşındım araştırdım sordum soruşturdum gittim HTC Sensation XE Aldım :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Klavyeli arıyosan E6 Al ama sana tavsiyem 5800 çok kötü değil az daha idare et almışken güzel birşey al en az 3 yıl idare etsin seni

61semih

61semih

Üye
klavyelı alacaksan bb al nokıa nın e serısını tavsıye etmıyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
sony ericsson x10 xperia mini pro veya sony ericsson xperia mini pro (yeni modeli)

lolaman

lolaman

Üye
Nokia E6 al sonra pişman olursun...

mc muratx

mc muratx

Üye
e6 yada c7 al derim.

Sypnc_Dictetor

Sypnc_Dictetor

Üye
Eğer ucuz ama işini görücek bir cihaz istiyorsan blackberry curve 8520 al çok ideal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt