550 lira bütçeyle alınabilecek telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Lumia520 parasına göre harika bir cihaz. WP de gelişen bir sistem diğer arkadaşlara bakma. Android alacaksan amiral gemi alacan diğer turlu kasmalardan donmalardan kafayı yersin. 520 nin tasarımı harika ama on kamera ve Flash yok. Eksikliğini çok hissederim dersen az daha para koy 620 al

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hayır anlamıyorum android istemiyorsan wp 8 istiyorsan 550 yer tek bir cihaz var. L520. Neden konu açıp tartışma yaratıyosunki kardeşim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eeee yeterr be. Her konuda gmd önerisi görmekten , her konuda wp8 , Nokia kötülemesi okumaktan bıktım.

Android fanları arkadaşlar bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle ezbere konuşmayın. Tek tek yazacağım o kişilere.

- - - Eklendi - - -

50 TL ekle General Mobile Discovery al. Eğer android istersen.

Adam Windows Phone diyor sen android diyorsun. Okumadan ezbere yazıyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

Windows phone un gelecegi yok. ileride birakirsin. O yuzden android al. General Mobile discovery almalisin. Forumda oynadigim oyunlarida yazdim. Internette videoda cok var.

- - - Eklendi - - -

Link :

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/gm-discovery-oneeemliii-821637.html#post6316100

He yav he. Neye göre geleceği yok. Eline Lumia alıp bir hafta kullan o övündüğünüz telefona lanet okursun. Amiral gemisi S4 o hayvan gibi donanımla bile menü geçişleri sırasında kasma yapıyorsa hiç yaşamasın tamam. Gelecek olan güncelleme ile düzelir dersen en fazla 1 yıl destek alırsınız yazılımda. Nokia ve wp8 platformunda ise 18 ay (18 ay daha uzayacak)garanti güncelleme almama sorunu yok.
Ayrıca cep telefonuna oyun konsolu muamelesi yapmayın. Sonra batarya şarj sorunları ile ilgili şikayet konuları okumayalım !!!!

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle 599 liraya general mobile discovery al paranı asla nokialara verme o fiyatdaki tüm telefonların kralı gmd dir.

Kısaca he diyelim. Zaten siz Nokia ile büyüyen bir nesil değilsiniz. Hiç Nokia telefona sahip olamadınız!!!!

- - - Eklendi - - -

illa windows phone istiyorsan 50 tl daha lumia 520 alabilirsin :)

Sizden böyle öneriler görmek çok güzel. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

aynen öyle kardeşim samsungun malzemesi çok dandik zaten millet kazık yemeye alışmış dünyanın en pahalı benzinini de kullanıyoruz 2000de ne kadardı şimdi ne kadar hepsi vergi 100 liranın 65i vergi. ben o konulara girmeyeceğim siyaset diyecekler ama insan koyun oldum mu tutturuyor bir model marka şahsiyet sonuna kadar bu diyor biz en iyisini gösteriyoruz anlamıyor keyifleri bilir ama anlayan insan olarak söylüyorum windows 8 phoneların daha 1-2 senesi var ve nokia lumialar çöp. millet 1300 liraya s3 alınca bir şey yaptığını sanıyor ama ben anlamam onların kafasından. o fiyata motosiklet alır keyfime keyif katarım be

ve ekleyeyim 3-4 sene öncesine kadar daha çok olmadı samsungun kızaklı modellerine felan bunlar çok dandik çok boktan diyen arkadaşlar şimdi samsung kölesi olmuşlar da haberleri yok yalan mı 3-4 seneye nokia değil mi aaa ne dandik diyenler sürüyle

Piyasada çöp olan telefon tabiriniz merdiven altı üretilen
telefonlara yüklenen android işletim sistemine sahip telefonlara cuk oturuyor. Hangi isimsiz markada symbian , ios , wp8 yüklü gördünüz.
Sizede he diyelim. Öyle bilmeye devam ediniz....

- - - Eklendi - - -

zor çünkü piyasada nokia ve htc hariç hiç bir firma (sony , samsung , motorola , huawei , LG) buna ilgi göstermedi (yani windows phone li bir model çıkarmadı ) bu ise dolaylı yoldan windows phone platformuna uygulama çıkmasını yavaşlatıcak böylece telefonlar satmıycak sonrada o sisteme sahip telefonlar ölüme terk edilcek ...

Oku ve bilgilen...Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..

http://www.maxicep.com/windows-phon...eller-ve-ozellikleri-16-06-2013-a-643611.html

- - - Eklendi - - -

Hayır anlamıyorum android istemiyorsan wp 8 istiyorsan 550 yer tek bir cihaz var. L520. Neden konu açıp tartışma yaratıyosunki kardeşim.

İkinci el 620 bulabilir o paraya hatta bütçeyi zorlasın 720 bile bulma ihtimali var. Olayı 520 ile sınırlı tutmayın...

- - - Eklendi - - -

Konu sahibi arkadaşım ikinci el kutulu faturalı 620 720 cihazlarıda listenize ekleyin bence. Almışken güzel bir cihaz sahibi olun.

Kerim.

Kerim.

Üye

%100 katılıyorum kardeşim sana:good:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Eeee yeterr be. Her konuda gmd önerisi görmekten , her konuda wp8 , Nokia kötülemesi okumaktan bıktım.

Android fanları arkadaşlar bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle ezbere konuşmayın. Tek tek yazacağım o kişilere.

- - - Eklendi - - -

Adam Windows Phone diyor sen android diyorsun. Okumadan ezbere yazıyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

He yav he. Neye göre geleceği yok. Eline Lumia alıp bir hafta kullan o övündüğünüz telefona lanet okursun. Amiral gemisi S4 o hayvan gibi donanımla bile menü geçişleri sırasında kasma yapıyorsa hiç yaşamasın tamam. Gelecek olan güncelleme ile düzelir dersen en fazla 1 yıl destek alırsınız yazılımda. Nokia ve wp8 platformunda ise 18 ay (18 ay daha uzayacak)garanti güncelleme almama sorunu yok.
Ayrıca cep telefonuna oyun konsolu muamelesi yapmayın. Sonra batarya şarj sorunları ile ilgili şikayet konuları okumayalım !!!!

- - - Eklendi - - -

Kısaca he diyelim. Zaten siz Nokia ile büyüyen bir nesil değilsiniz. Hiç Nokia telefona sahip olamadınız!!!!

- - - Eklendi - - -

Sizden böyle öneriler görmek çok güzel. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Piyasada çöp olan telefon tabiriniz merdiven altı üretilen
telefonlara yüklenen android işletim sistemine sahip telefonlara cuk oturuyor. Hangi isimsiz markada symbian , ios , wp8 yüklü gördünüz.
Sizede he diyelim. Öyle bilmeye devam ediniz....

- - - Eklendi - - -

Oku ve bilgilen...Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..

http://www.maxicep.com/windows-phon...eller-ve-ozellikleri-16-06-2013-a-643611.html

- - - Eklendi - - -

İkinci el 620 bulabilir o paraya hatta bütçeyi zorlasın 720 bile bulma ihtimali var. Olayı 520 ile sınırlı tutmayın...

- - - Eklendi - - -

Konu sahibi arkadaşım ikinci el kutulu faturalı 620 720 cihazlarıda listenize ekleyin bence. Almışken güzel bir cihaz sahibi olun.

550 yer alına bilecek wp tel 1 yada 2 tane var. Adam 2. El istemiyordu 1 kaldı

Android desen neyse de mini var mini2 var tipo var gmd var optimus black var miro var explorer var varda var ...

Üst Alt