' KalendeR '
Üye
Yeni Bir Bölüm Önerisi
Sevgili arkadaşlar düşündüm de birçoğumuzun gsm operatörleri hakkında sorunları ve önerileri mevcut olmustur.Biz bu şikayet mesajlarını bir bölümde toplayıp o bölümde birbirimizin şikayet ve önerilerini anket şeklinde oylayıp (bir nevi imza toplama olayı gibi) kollektif bir şuur çerçevesinde gsm sorunlarımızı tespitleyip müşteri hizmetlerine şikayet-öneri mailleri yolladığımızda formdaki ilgili konunun linkini mailimize dahil ederek aynı görüşte birden fazla kullanıcı olduğunu göstererek görüşlerimizin uygulanabilirlilik derecesini artırıp daha etkili olabileceğimizi düşünüyorum.
Bu uygulama ile maxicep gsm şikayet bölümü operatörler tarafından takip altına alınabilir,sorun ve önerilerimiz yol gösterici nitelik kazanabilir.
Sitemizdeki üye sayısı da dikkate alındığında bu tarzdan eylemlere kayıtsız kalınamayacağı bir gerçektir.
Bu görüşü tartışmaya sunuyorum ve fikirlerinizi bekliyorum.
Bu uygulama ile maxicep gsm şikayet bölümü operatörler tarafından takip altına alınabilir,sorun ve önerilerimiz yol gösterici nitelik kazanabilir.
Sitemizdeki üye sayısı da dikkate alındığında bu tarzdan eylemlere kayıtsız kalınamayacağı bir gerçektir.
Bu görüşü tartışmaya sunuyorum ve fikirlerinizi bekliyorum.