Yeni Bing İle Türkiye Bölgesel Desteği Geldi ( Microsoft Arama Motoruna Daha Çok Önem Veriyor )

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
IE dayken " ... " simgesi sonra ayarlar daha sonra ileri düzey ayarlardan varsayılan arama sağlayıcısını seçmeniz gerek.Bingin web sayfası yerine uyg. istiyorsanız normal ayarlardan dil+bölge kısmından tarayıcı dilini İngiltere İngilizce yani English United Kingdom yapmalısınız.Bir de yandex uyg. mağazadan yüklerseniz arama tuşuna basınca çıkmaz. Onun için şunu deneyin.

bu arada bu dediklerimin hepsi sağ alt köşedeki arama butonu içindi..

acoustic

acoustic

Üye

ayarlardan yapabilirsin ama bazı htc'lerde yok galiba:hmmm

kahretsin ki bende ki surum Google desteklemeyen modeli kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

IE dayken " ... " simgesi sonra ayarlar daha sonra ileri düzey ayarlardan varsayılan arama sağlayıcısını seçmeniz gerek.Bingin web sayfası yerine uyg. istiyorsanız normal ayarlardan dil+bölge kısmından tarayıcı dilini İngiltere İngilizce yani English United Kingdom yapmalısınız.Bir de yandex uyg. mağazadan yüklerseniz arama tuşuna basınca çıkmaz. Onun için şunu deneyin.

bu arada bu dediklerimin hepsi sağ alt köşedeki arama butonu içindi..

Ben yandexden kurtulmak istiyorum. Çözüm için Google olarak atama yapmak istiyorum. Bazı htc lerde varmış bunu nasıl benim sürümüme uyarlaya bilirim? Teşekkürler...

ademoz05

ademoz05

Üye
google tabii ki. bu tip seylerle de degismez bu tercih

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
kahretsin ki bende ki surum Google desteklemeyen modeli kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

Ben yandexden kurtulmak istiyorum. Çözüm için Google olarak atama yapmak istiyorum. Bazı htc lerde varmış bunu nasıl benim sürümüme uyarlaya bilirim? Teşekkürler...

Valla normalde ilk dediğim çözümdeki gibi ileri düzey ayarlarda goole ı seçiyorsunuz.Zaten Google ın uygulaması yok arama tuşuna basınca mobil sayfası açılıyor.Ama yoksa bilemiyorum.Sizin cihaz HTC galiba ben mobilim göremiyorum da

acoustic

acoustic

Üye
Evet htc 8 s kullanıyorum ve ileri düzey ayarlara Google tanımlı değil ve kahretsin ki bu güne kadar başka arama sağlayıcı kullanmadım.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Evet htc 8 s kullanıyorum ve ileri düzey ayarlara Google tanımlı değil ve kahretsin ki bu güne kadar başka arama sağlayıcı kullanmadım.
sen değiştiremezsin boşuna ugraşma

acoustic

acoustic

Üye
Anlamadığım nokta başka htc 8s de varken ben de neden yok ?

Üst Alt