Yeni Bing İle Türkiye Bölgesel Desteği Geldi ( Microsoft Arama Motoruna Daha Çok Önem Veriyor )

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bing İle Türkiye Bölgesel Desteği Geldi ( Microsoft Arama Motoruna Daha Çok Önem Veriyor )
Bildiğiniz gibi burada yine Bing'in Türkiye desteği için çeşitli konula açmıştık.Öicrosoft bir-iki hafta önce kullanıma sunduğu yeni Bing ile daha çok ülkeye destek veriyor ve bunlar arasında Türkiye de var.Peki bu konu neden WP Genel bölümünde derseniz.Şuanda WP uygulamasında geçerli mi bilmemekle birlikte artık sırf ülke desteği yüzünden Bing'in qr kod okuma ve çevremizdeki mekanlar desteğiin kolayca sağlayabileceğiz.Belki de bunun için güncelleme gerekiyordur.Çünkü Tarayıcı dilini Türkçe yaptığımızda uygulama açılmıyordu.Sonucu birazdan paylaşırım..

Gördüğünüz gibi bir terim arattığımızda artık Türkiye sayfaları en başta yer alıyor. Artıı Bing'i de kullanabileceğiz.Ayrıca (bana göre) en güzel arayüzü olam arama motoru..

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin bundan sonraki favoriniz ne? Google, Yandex, Bing?

- - - Eklendi - - -

Maalesef WP için güncelleme gerekiyor.Çünkü uygulama Türkçe yapınca yine web sayfasında açılıyor..İngilizce yapınca da İngilizce arıyor.Büyük ihtimalle Microsoft bu srunu ilerleyen güncellemelerle giderecektir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Windows 8 li laptopumla ie ve bing kullanıyorum.
Microsoft destek amaçlı.
bu dediğiniz olayla bende karşılaştım.
ama wp8de denemedim hemen deniyorum.
haber için teşekkürler.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Wp8 için destek gelirse tartışmasız favorim olur Bing. Hem pc de hemde mobilde :)
Haber için teşekkürler...

acoustic

acoustic

Üye
Burada yazılanları okuduktan sonra tarayıcının ayarlarını yandex den bing olarak ayarladım ve yukarıdaki sonucu aldım.
yani sonuçlar Türkçe sitelerin ilk sıraya gelmesi gibi oluyor.
fakat ben bir an önce arama motoru seçimi yerine Google gelmesini istiyorum, çünkü diğer arama motorlarının çok ama çok eksiği var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dili ingilizce yapip konumu acik yaparsaniz Türkçe arama sonuclari cikiyor. Ben boyle kullaniyorum ve cok da memnunum.

braayn

braayn

Üye
arama motoru diyince google tek geçerim..

phasan

phasan

Üye
Yandex de guzel

tapatalk

tapatalk

Üye
Bing, yandex yaramaz. Firefox,chrome,Tor ve Google

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bing, yandex yaramaz. Firefox,chrome,Tor ve Google

Açıkçası Google çok gelişmiş olması ile Yandex iyi Yerel desteğiyle ve Bing de güzel arayüzüyle beni etkiliyor zaman zaman değiştiriyorum.Tarayıcı olarak da Internet Explorer 10 ve Internet Explorer Metro ve de Chrome

PureFood

PureFood

Üye
Tarayıcı dedin mi Aurora derim Bing'e de arada uğrarım, severim kendisini uzaktan. Teşekkürler.

tapatalk

tapatalk

Üye
Açıkçası Google çok gelişmiş olması ile Yandex iyi Yerel desteğiyle ve Bing de güzel arayüzüyle beni etkiliyor zaman zaman değiştiriyorum.Tarayıcı olarak da Internet Explorer 10 ve Internet Explorer Metro ve de Chrome
yandex apk ararken saçma sapan yerel siteler buluyo. Yandex tarayıcı zaten chromium yani google chrome un adı değişik versiyonu. Firefoxun eklentisi çok bol ,tor da anonymous takılcağın zaman iyi,ie eskisi kadar yavaş değil ama chrome un yanından geçemez(win8 64 bit pro)

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
yandex apk ararken saçma sapan yerel siteler buluyo. Yandex tarayıcı zaten chromium yani google chrome un adı değişik versiyonu. Firefoxun eklentisi çok bol ,tor da anonymous takılcağın zaman iyi,ie eskisi kadar yavaş değil ama chrome un yanından geçemez(win8 64 bit pro)

IE11 ile en hızlı tarayıcı yapacığını iddia ediyor.Ama IE10 baya baya iyi.Ama Chrome'u ben hızlı olmasından değil diğer özelliklerinden dolayı seviyorum.Ama Chrome'un Windows taki dokunmatik deneyimi berbat.Daha birkaç sürüm öncesine kada multitouch bile desteklemiyordu.

tapatalk

tapatalk

Üye
IE11 ile en hızlı tarayıcı yapacığını iddia ediyor.Ama IE10 baya baya iyi.Ama Chrome'u ben hızlı olmasından değil diğer özelliklerinden dolayı seviyorum.Ama Chrome'un Windows taki dokunmatik deneyimi berbat.Daha birkaç sürüm öncesine kada multitouch bile desteklemiyordu.
dokunmatik bi laptopum olsa denerdim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
chrome ve ie10'u degişimli kullanıyorum.chrome daha hızlı ama nedense belli bir süre atıyor veya shockwave hatası veriyor.belki de kullandıgım sitelerdendir ama aynı sitelerde ie10 o hatayı hiç vermedi.konu arama motorlarından tarayıcılara gelmiş bu arada.ben telefonda bing kullanıyorum yerel aramalar google kadar başarılı degil.gerçi bazen daha iyi sonuçlar alıyorum.yazdıgım kelime ille ilgili sayfalarca sonuç göstermiyor ama aradıgım şeyi bir kaç seçenegin içinde bulabiliyorum

tapatalk

tapatalk

Üye
chrome ve ie10'u degişimli kullanıyorum.chrome daha hızlı ama nedense belli bir süre atıyor veya shockwave hatası veriyor.belki de kullandıgım sitelerdendir ama aynı sitelerde ie10 o hatayı hiç vermedi.konu arama motorlarından tarayıcılara gelmiş bu arada.ben telefonda bing kullanıyorum yerel aramalar google kadar başarılı degil.gerçi bazen daha iyi sonuçlar alıyorum.yazdıgım kelime ille ilgili sayfalarca sonuç göstermiyor ama aradıgım şeyi bir kaç seçenegin içinde bulabiliyorum

Googlein en büyük üstünlüğü bi hesap aliyon YouTube gmail drive keep vb. rakipsiz Servislerin hepsi aktif oluyo. Çok özel birşey aramiyosan hepsi buluyor zaten

- - - Eklendi - - -

Bide idm kullaniyosan onun eklentisi bozuyor Adobe u

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
idm kullanmıyorum ama kullandıgım siteler yogun flash içerikli.bu yüzden de flash çöküyor ama aynı flash çökmesi neden ie'de olmuyor anlamadım.adblock'tan şüphelenip onu da engelledim ama sonuç yine hüsran

tapatalk

tapatalk

Üye
Video portallarinda oluyordu bu chromium da olmuyor ama chrome da oluyo aynisi yandex tarayicida oluyo . içinde flash gömülü geldiği için heralde

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Video portallarinda oluyordu bu chromium da olmuyor ama chrome da oluyo aynisi yandex tarayicida oluyo . içinde flash gömülü geldiği için heralde

IE 10 da da Flash Gömülü gerçi ben ikisin de de sorun yaşamadı ama

acoustic

acoustic

Üye
Peki bu bing veya yandex i nasıl Google olarak varsayılan atayacağız. Bir formülü var mıdır ?

Üst Alt