@Carizmatik_
1100 lira bütçeyle mümkün değil fx8320 ve iyi bir ekran kartı ile dengeli bir sistem kurmak.
yukarda söyledim bütçe 1500 olmadıkça FX serisi ile dengeli bi sistem kurulamaz. ekran kartı mutlaka düşük kalır
Ya kardeşim ben sana ekran kartını övmüyorum ki. intel'in 1 çekirdeği AMD'nin 2 çekirdeğine denk dediğin işlemciler i7 için geçerli. Madem öyle. G3258 2 çekirdekli. O zaman AMD'nin 4 çekirdekli işlemcine denk. Bu durumda Fx 6300 6 çekirdek ? Kullanan adamlar bile Fx 6300 diyor , sen intel G3258 diyorsun. Sence intel 190 liralık bi işlemciyi i5 ve i7'lerle yarışacak durumda yapacak kadar düşüncesiz mi ? Ekran kartını savunmadım , bütçeye uygun olarak o ekran kartını önerdim. Eğer bulabilirse ekran kartını 2.el uygun fiyata alsın dedim. Sen burda istediğin kadar intel'i savun. Bu Fx 6300'ün G3258'den iyi olduğu gerçeğini değistirmeyecek. Burdaki o kadar arkadaş da yanlış konuşuyor zaten ;kardeşim oyunu sırf işlemci mi oynatıyor zannediyorsun anlamadım ki
fx6300 yanına R7-240 ile ultrada oynayacağını mı zannediyorsun ?
dx12 ile ihtiyaç duyulan işlemci gücünün azalacağı her yerde yazıyor...
g3258e celeron muamelesi yapıyorsun işlemci yetmiyor nedir ya iyi güldürdün
6-8 çekirdek diye tutturmuş gidiyorsun. hangi uygulama program ben 2 çekirdekte çalışmam diyecek ?
g3258in 4.3ghzde 1 çekirdek amd den 2 çekirdeğe bedel çalışıyor. stok fan ve 140 liralık anakartla üstelik
o linkini verdiğin konuya git yaz. aklı mantığı yerinde insanlar cevap versin sana hangisi daha iyi bir sistem olur
FX6300 ve R7-240 mı ?
G3258 ve R7-260 mı ?
sırf kendi sözünü savunmak adına konu sahibi arkadaşı yanlış yönlendirip R7-240 ile 2015 oyunlarında sıkıntı çekmesine neden olacaksın.
takmışsın kafayı fx6300 g3258den iyi muhabbetineYa kardeşim ben sana ekran kartını övmüyorum ki. intel'in 1 çekirdeği AMD'nin 2 çekirdeğine denk dediğin işlemciler i7 için geçerli. Madem öyle. G3258 2 çekirdekli. O zaman AMD'nin 4 çekirdekli işlemcine denk. Bu durumda Fx 6300 6 çekirdek ? Kullanan adamlar bile Fx 6300 diyor , sen intel G3258 diyorsun. Sence intel 190 liralık bi işlemciyi i5 ve i7'lerle yarışacak durumda yapacak kadar düşüncesiz mi ? Ekran kartını savunmadım , bütçeye uygun olarak o ekran kartını önerdim. Eğer bulabilirse ekran kartını 2.el uygun fiyata alsın dedim. Sen burda istediğin kadar intel'i savun. Bu Fx 6300'ün G3258'den iyi olduğu gerçeğini değistirmeyecek. Burdaki o kadar arkadaş da yanlış konuşuyor zaten ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
%100 kendindesin değil mi kardeşim ?stok frekans 3.2 overclock 4.3 yüzdesel yazayım %35 overclock demek stok fanlag3258in 4.3ghzde 1 çekirdek amd den 2 çekirdeğe bedel çalışıyor. stok fan ve 140 liralık anakartla üstelik![]()
maaşlı çalışan olsam üşenmez G3258+GTX970 kurup ispatlardım da neyse. iyi forumlar.Peki ben , sana yazdığım ekran kartı için 260x'den daha iyi dedim mi ? Ayrıca fanatik falan değilim. intel'i kötülemiyorum ancak fiyat / performans konusunda hâlâ AMD daha iyi. Ben o bütçeye uygun olduğu için o gpu ve cpu önerisini yaptım. Bana intel'de AMD FX 6300 ile yarışabilecek F/P ürünü gösterebilir misin ? Kendinde misin diye de yazmışsın. Ben G3258'in Gtx 770 SLI ve GTX 970'i beslemeyeceğini bilecek kadar kendimdeyim. Kalkmış 190 liralık işlemcinin 1500 liralık kartları beslediğini yazdığına göre sende kendindesindir umarım. Neyse kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok. Alacak arkadaş araştırıp seçimini kendi yapar artık. Sıkıldım bu muhabbetlerden. Hadi eyvallah , iyi akşamlar sana.
toplam 1480 TL
bana yardımları için öncelikle daha önce seçtiğin CL10 dan farklı değil aynı ram onlarcl9 1600mhz vardı onu seçtim bir sorun yaratmaz değilmi![]()