bakalım kaç gün dayanacak :d: babamın aldığı batarya 2 saat 5 saat dayaniyordu :)
joker.lg Üye Konu Sahibi spy ghost' Alıntı: bakalım kaç gün dayanacak Genişletmek için tıkla ... babamın aldığı batarya 2 saat 5 saat dayaniyordu
spy ghost' Alıntı: bakalım kaç gün dayanacak Genişletmek için tıkla ... babamın aldığı batarya 2 saat 5 saat dayaniyordu
spy ghost Üye joker.lg' Alıntı: babamın aldığı batarya 2 saat 5 saat dayaniyordu Genişletmek için tıkla ... bu da 6 saat dayanır inşallah ya şu konuyu gördükçe yeni batarya alasım geliyor
joker.lg' Alıntı: babamın aldığı batarya 2 saat 5 saat dayaniyordu Genişletmek için tıkla ... bu da 6 saat dayanır inşallah ya şu konuyu gördükçe yeni batarya alasım geliyor
joker.lg Üye Konu Sahibi spy ghost' Alıntı: bu da 6 saat dayanır inşallah ya şu konuyu gördükçe yeni batarya alasım geliyor Genişletmek için tıkla ... ya bedduaa etsen böyle kötü olmaz 6 saat ne ya inşallah 12 saat dayanır
spy ghost' Alıntı: bu da 6 saat dayanır inşallah ya şu konuyu gördükçe yeni batarya alasım geliyor Genişletmek için tıkla ... ya bedduaa etsen böyle kötü olmaz 6 saat ne ya inşallah 12 saat dayanır
spy ghost Üye joker.lg' Alıntı: ya bedduaa etsen böyle kötü olmaz 6 saat ne ya inşallah 12 saat dayanır Genişletmek için tıkla ... ben telefonu hergün şarj ediyorum geçen içini açınca farkettim batarada şişkinlik var acilen bende batarya almalıyım
joker.lg' Alıntı: ya bedduaa etsen böyle kötü olmaz 6 saat ne ya inşallah 12 saat dayanır Genişletmek için tıkla ... ben telefonu hergün şarj ediyorum geçen içini açınca farkettim batarada şişkinlik var acilen bende batarya almalıyım