yeni batarya aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
yeni batarya aldım :)
bakalım bu batarya nasıl gidecek :)

spy ghost

spy ghost

Üye
O telefona ne kadar dayanır bilmem gt-c5130

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
onu bozdum :) n97 mini için :)

spy ghost

spy ghost

Üye
bilgilerinden kaldırsana o zaman :)

spy ghost

spy ghost

Üye
tamam :)

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
şarj doldurdum 2.5 saat sonra bitti :) batarya 1 tl galiba :) babam sahte batarya almış :) (babama batarya aldırtmayı başardım fakat sahte alıp gelmiş :) )

spy ghost

spy ghost

Üye
benim için öyle birşey geçerli değil :D kvk gibi yerlerden alıyorum veya Mecidiyeköy LG'den alıyorum öyle yerlere gitmeyi sevmedikleri için ben gidiyorum :islik

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
bugün telefona batarya kalibrasyonu yaptım 7 saattir kullanıyorm tek çizgi inmedi :) galiba batarya sağlam :)

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
yok bataryayi tam doldur sonra şarjı çıkar teli kapat 1-3 saat arası daha koy sonra çıkar teli aç 5 dk bekle kapat yarim saat daha koy sonra çalıştır bu :) öbürü çok uzun o yüzden :)

---------- Eklendi @ 19:34:13 ---------- Yazıldı @ 19:33:53 ----------

kısaca yazdım ?

spy ghost

spy ghost

Üye
yok bataryayi tam doldur sonra şarjı çıkar teli kapat 1-3 saat arası daha koy sonra çıkar teli aç 5 dk bekle kapat yarim saat daha koy sonra çalıştır bu :) öbürü çok uzun o yüzden :)

---------- Eklendi @ 19:34:13 ---------- Yatamam ya kısa sorun değil bu arada bzıldı @ 19:33:53 ----------

kısaca yazdım ?
tamam kısa sorun değilde önemli olan batarya çeşidi dimi ? benim batarya li-on mesela zaten çoğu öyle de

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
baktım orjinal ile aynı şeyler yazıyor :ehe

ibrother

ibrother

Üye
kaç pera acep orjinali.

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
orjinal batarya sizlere ömür tamamıyle bozuldu + kısmı kırıldı babam yeni bir tane almıştı ya onu açtım baktım yarısı kopuk gibi birşey kırdım attım simdi yeni bir tane aldım inşallah gider iyice :)

spy ghost

spy ghost

Üye
orjinal batarya sizlere ömür tamamıyle bozuldu + kısmı kırıldı babam yeni bir tane almıştı ya onu açtım baktım yarısı kopuk gibi birşey kırdım attım simdi yeni bir tane aldım inşallah gider iyice :)
bakalım kaç gün dayanacak :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...