8 aydır kullanıyorum süper tarife. Android telefona gecince internet yetmez oldu downloadı kıstım biraz. her şeyi yapmanız mümkün 4mbit e kadar hızı var. ve 12 ay dolunca heryöne 500dk sı aveaiçi 1000 olacak o zaman bende turkcelle gececeğim.
Ben vodafoneden bu pakete geçtim valla süper ötesi telefonu rahat kullanıyor insan fiyatı falan da çok iyi tek - yönü 12 ay boyunca devam edecek olması ondan sonra bitiyor...
arkadaş forumda birçok arkadaş sınırsız internetin hızının 2gb tan sonra düştüǧünü yazmış ama malesef o sınır 1gb mış. tarifeye geçmek için az önce avea müşteri hizmetlerini aradım öyle söylediler. sizlerde tarifeye geçmeden önce bunu göz önünde bulundurun derim
bılgı
degerli musterimiz 13.11 2012 den itibaren kral tarifede yuklediğiniz tl kadar gun her yone dakikası 15 kuruş olarak ucretlendirilecektir ne demek şimdibu
Bitirme diye bişey var mı?belki o tarifeye yeni üye alma işi biter ama başlatılan bi tarife aynı avantajla veya daha iyisi ile değiştirilmedikçe ve abone tarafından kullanılmaya devam ediyorsa kaldırılamaz diye biliyorum.
Arkadaşlar biri cevap verebilir mi? Bu kampanya bitti mi? Eğer bittiyse genç paketi sonlandırıp başka paketi deneyip tekrar genç pakete dönücem de... Acil cevap!!!
Bana şu anda avea 30 tl yükleyince 120 dk her yöne konuşma veriyor, bu pakti alırsam avealıları aradığımda önce bundan mı düşer her yöne 120 dakikamdan mı?