yeni aldigim laptopumu bozdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
yeni aldigim laptopumu bozdum
merhaba arkadaşlar bugün yeni aldığım laptopuma D bölümüne ikinci bir windows 7 yukledim simdi laptop um açılmıyor power tusuna basinca ilk siyah ekran geliyo sonra reset atiyo hemen. hizli davranirsam biosa anca girebiliyorum

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
ne yapabilirim?

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
ürün kurtarma dvdsini takıp formatlamalısın. buna benzer bir şeyi ben masaüstü bilgisayarımda yapmıstım... d ye win 7 ulti c yede win 7 basic kurmustum pc acılısta işletim sistemi soruyordu sende sormuyorsa bir yerde bir çakışma gibisinden birşey olmuştur. o yüzden laptop ile verilen ürün kurtarma cdsini takıp formatlamalısın.Sonucu bize bildirirsen tekrar yardımcı olabiliriz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ürün kurtarma dvdsini takıp formatlamalısın. buna benzer bir şeyi ben masaüstü bilgisayarımda yapmıstım... d ye win 7 ulti c yede win 7 basic kurmustum pc acılısta işletim sistemi soruyordu sende sormuyorsa bir yerde bir çakışma gibisinden birşey olmuştur. o yüzden laptop ile verilen ürün kurtarma cdsini takıp formatlamalısın.Sonucu bize bildirirsen tekrar yardımcı olabiliriz.
:oke:

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi

denedim olmuyor laptop hic acilmiyor yine power e bassinca siyah ekran gelliyo hemen reset atiyo

- usta Allah razi olsun biosdan boot yerinden hdd yerine cd rom yaptim simdi formata girdim formatliyorum

• Beğen
Tepkiler: turkıshpower66
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sonucu Yazarsan Iyi Olur .. Boylece Bu Hataya Dusen Arkadaslarada Bir Fikir Olur ..

Yane ; Iyi Olurr :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt