[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

aJHier

Üye
Yeni kernel biraz fazla ram kullaniyor sanki.
Khan kernelde bos ram 170-200 arasiydi ama yeni kernelde 130-170 arasi , acaba neden??

Konu Sahibi
Uykusuz geceler...

kerneli güncelledim

değişiklikler için

overclock istemiştiniz 2.0 ghz ekledim

biraz uyuma vakti

hayırlı geceler arkadaşlar(yada hayırlı sabahlar mı demeliyim )

Tepkiler: ali.clay, genco15, Mücteba ve 8 diğerleri
Khan kernelde bos ram 170-200 arasiydi ama yeni kernelde 130-170 arasi , acaba neden??
bende khan kernel 120-90 arasındaydı hep en bu kernelde 170-130 arasın boşta ram var

Sir Mordred usta eline sağlık kernel gercekten çok iyi ama video cekme de sıkıntı sadece bende mi var :/

O hatayı bende alıyorum şöyle ki , fotoğraf cektikten sonra video cekmeye çalışınca kamera durduruldu diyor

Tepkiler: -aLoNeDarK-

aJHier

Üye
Zamanla sorunlar giderilir

Tepkiler: kosovali41 ve FatıhOztrk
v2'yi kurdum ellerine sağlık kardeşim. Trim çalışıyor.

Yalnız başlangıçta ayarla'yı işaretlememe rağmen resetten sonra ondemand'a dönüyor. Nasıl ayarlayabiliriz bunu bir fikri olan var mı?

Tepkiler: -aLoNeDarK-
Ksm'yi kapatıp deneyin. Sir mordred usta xda da belirtmisti Ksm videoda sorun cikarabiliyor diye. Saygilar
kernelin yeni sürümünde ksm yok ki , önce ki versiyonunda kaldırıp denedim yine olmadı. Darkcm kullanıyorum onunla bi alakası var olabilir mi ?

Son düzenleme:
v2'yi kurdum ellerine sağlık kardeşim. Trim çalışıyor.

Yalnız başlangıçta ayarla'yı işaretlememe rağmen resetten sonra ondemand'a dönüyor. Nasıl ayarlayabiliriz bunu bir fikri olan var mı?
perfonmace conrol onunla dene oluyor

Tepkiler: kosovali41
kernelin yeni sürümünde ksm yok ki , önce ki verdiyonunda kaldırıp denedim yine olmadı. Darkcm kullanıyorum onunla bi alakası var olabilir mi ?
Sorununu nedenini biliyorum kodlarda ufak bir değişiklikle sorun çözülür. Oğuzhan gelince halleder.

Tepkiler: FatıhOztrk, sir mordred, -aLoNeDarK- ve 1 kişi daha
boş ram hiç bi zamn 130 larda durmaz.3parti uygulamaların gösterdiği ram doğru değildir.gerçek boş ram ı öğrenmek için terminele free yazman yeterli K^Kernel bütün özelliklerini içerip 2 ghz, trim ve 395mb ram.bu adam bi harika
teşekkürler

Tepkiler: ONUR5544, FatıhOztrk ve sir mordred

Mücteba

Üye
Abi cok iyisin 2.0 ile performans tavan

Konu Sahibi
Arco TRİM desteğini ekledi (bir sonraki sürüm TRİM destekli gelecek )
Umarım benide credit listesine ekler hehe.. ... tabikide böyle birşey beklemiyorum sadece şaka yapıyorum ama şaka maka TRİM'i bu cihaza biz getirdik
gurur duydum

Tepkiler: bayfeat, hasaneness, -Oruc ve 8 diğerleri
En azından ilk testerlar biz olduk :-)

Tepkiler: bayfeat ve sir mordred