MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
C6v20'yi düzenleyince menü dizilimleri orijinal haliyle kalsa daha iyi olur v2 ya da bu fwdeki gibi. Buna alışınca v3teki zor geliyor.
Dostum eline sağlık.Ama en kötü yanı cfw olduğu için hafıza kartındaki yedekleri görmüyor olması.Ayrıca sana burdan bişey sormak istiyorum.Bir site açıp pnht gibi yaptığın fw leri yayınlasan feed back le sorunları hemen alıp sürekli güncellemeler (gerekli olduğunda) yayınlayabilirsin.Açıkçası seni forumdan takip etmek zor oluyor
teşekkürler..
yükLedim qerçekten qüzeL oLmuş saoLasın.tavsiyem fw attıktan sonra format çekin teLefona.çünkü qereksiz uguLamaLar var hepsi siLiniyor teLefon hızLı oLuyor.şuana kadar hata yok fw de benim qörüşüm tabi.
rehber ne durumda oda türkçe mi yoksa hala ingilizce mi?
FW Türkçedir.
Mega üstadım biz 25 arkadaş bu FW'ye geçtik şu an öyle umut ediyoruzki Hard modlu halini birkaç gün içinde sürpriz yapıp ekleyeceksin diye düşünüyoruz minnettar kalırız inan....(ancak sen yapabilirsin zaten diye düşünüyorum)
v52 kullanıyorum bunu yükledim "yani v51" telefon açılmadı bende geri v52 yükledim
arkadaşlar indirdiğimiz menüler falan onları nereye atıyoruz bide ben şu en son dosyayı indirmedim sorun olurmu lütfen yardım edin
abi kinetic scrooll kaydırdınmı durmuyor nasıl olcak
menülerin tamamen TÜRKÇE olması güzel olmuş, Eline sağlık Şükrü kardeşim
Ben fw kurduktan sonra oyunları kuruyorum ama oyunlar açılmıyor neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?